Eşim çok bencil

Ben izin almam haber veriyorum.babam rahatsizdi kız kardeşim evde ve bekar olmasına rağmen ben gittim.Sıkıysa gitme desin eşim. Onu dinlemeyecegimi gayet bilir. (Buarada babama karşı hiç bi duygu hissetmeme rağmen çocukken hem pskolojk hem fiziksel şiddet uygulayan bi babaydi (eşim biliyor) ailem nekadr kötü olsada laf söyletmem ne eşime nede bi başka kisiye) sizde izin falan almayın haber verin ve gidin

Böyle saçmalıkmı olur ya.Eşin seninle köle ol diyemi evlenmiş.Nişanlıyken filan hiç mi anlamadın bu adamı?Onunkiler anne baba da seninkiler ne acaba.Senin annen baban da ne emeklerle büyüttüler seni.Yazıklar olsun ona.Kendi kızı olursa elin herifine,ailesine köle olsum diyemi evlendirecek.Çok ayıp yaptığı.Katlanılacak birşey değil.Ama tabii onu bu zihniyetle yetiştiren de ailesi.Çocuğun yoksa aman bu adamdan çocuk yapma derim.Böyle adamla ömür geçmez.

Aileme küfreden biriyle beraber kalmazdım ayrıca o evin kızı falan da değilsin.Hastalandığında,korktuğunda,zor anlarında yıllarca yanında kim vardı hatırla onun ailesi mi mi yoksa kendi ailen mi ?

Benim aileme küfür eden adam oturur anasına da kendi bakar. Yuh artık. Çocuk için acele etmezsiniz umarim

Hayır herkes kendi anne babasına bakmakla yükümlü

Koşarak uzaklaş. Yoksa sonu iyi değil bu evliliğin ben diyim sana.
Ayrıca bana böyle diyecek babama yemek yapıcamda o hayır diyecek tencereyi yedirirm ona

Vala kaynanam bir ara kocama bir şey olursa sende kalırım dedi 3 tane kızı var kusura bakma anne ben yapamam ev ev üstüne olmaz kısa süre yardımcı olurum sadece hastalık falan olursa dedim Bi ara eşim annemlere baya kötü davranmıştı ben de aradım anasını ağzıma geleni saydım ne biçim çocuk yetiştirmişsiniz falan.. O ilk ve son oldu ama benim eşim hep öyle değildi o dönem bir bunalım geçirmişti onun etkisiyle. Kimseye bakmam hele annem babam dururken onları bırakıp gitmem evladına düşer bunlar ayrıca iyi yere kapak atmışlar temizlik yemek bulaşık hasta bak ananlara gitme bizim emrimize amade ol. Öyle bir dünya yok ve kusura bakma ama ben değişeceğini hiç sanmıyorum daha yeni evliyken böyleyse ilerde daha da vahim hele de çocuk olursa. 5 yıllık evlilik hayatımda öğrendim ki kim kırılırsa kırılsın bazı doğrularından taviz vermeyeceksin. Adamına göre muamele yani

Bu arada eşiniz de bencil değil kadını hizmetkarı malı gibi gören biri.

+++ Aynen bende böyleyim ve izin alanları anlamıyorum ve izin nedir arkadaş okulda müdür den kağıt alır gibi haber ver çok evden annenin ilaçları verdim babam hasta oraya geçiyorum de git yani @Nhl_09

Benim ailemi küçük görecek ben o adamla evli kalacam bak küfrü katmıyorum bile onun ağzını yırtarım hayırdır o kim plıyor padişah tohumumu ay sinirden geberdim şuan benim kocam Allah razı olsun çok çok şükür melek gibi insandır şuan eşim yapmış gibi sinir oldum siz hala bu adamın dediğini yapıyorsunuz bide o kim yaa olaya bak ne demek ailene küfür edecek küçük görecek

Sor bakalım eşine yarın kızı olursa kendisi gibi biriyle evlensin isrçter miy miş kızının da sizden beklediği gibi davranması hoşuna gider miy miş

Sıkarsa gidersin bu evden dedi cok agladım bende babasıyla konuştum bakalım bu defa duzelicek mi. Gideceğim zaman hava kararmıştı mecburen o goturceği için gidemedim
eşiniz neden böyle magandavari konuşuyor. Ve siz neden sizi bu kadar ezmesine müsaade ediyorsunuz. Kimsenin kölesi bakıcısı değilsiniz. Çok cahil bir insanla evlenmişsiniz sanırım.

Hiç de bile onun ailesinin üstün yani neymiş? Sizin ailenize nasılsa siz de onun ailesine öyle davranın. Siz ağaç kavuğundan çıkmadınız. Ay ne sinirler ya kendilerini ne zannediyorlar..?

Esiniz bencil değil, zalim..

Bencil hafif kalmış.Size zulmediyor.Psikoljik şiddet hafif kalıyor, psikolojik zulüm bence bu...

Modern kölelik bu olsa gerek

Şu erkeklere neden herkes kendi ailesine bakacak diyemiyorsunuz?
Valla çok kolay oluyor.
Onların ailesi aileyse sizinkide öyle.
O ailesinden mesulse sizde kendi ailenizden
Az yesin hizmetçi tutsun.

Eş en son gelir. Evladin olsa once onu secersin sonra da anne babani. Hele boyleki hastalik durumu falan. Allah korusun yaslaninca sen ailene bakamicakmisin ne sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…