Ben daha önce yorum yazmadım size ama tekrar görünce dayanamadım, ben sizin durumunuza çok çok üzüldüm gerçekten, bu kadar içselleştirdiğim için bir taraftanda kızıyorum kendime çünkü sizden daha çok bile üzülmüş olabilirim, size göre normal olmuş bu durum bana görese dünyanın en anormal durumu. Anneme kız kardeşime anlattım, ne boşa giden hayatlar var dediler, bana göre sizin hayatınız boşa gidiyor tam oalrak, hayat bu yaşadığınız şey değil.
İş hayatı çok zor, türlü insanla uğraşılıyor, ben o kadar zorluğa katlanıyorsam istediğim her şeyi yiyebilmeliyim, istediğim şeyi giyebilmeliyim, istediğim yere gidebilmeliyim. Tamam harcamayıp biriktiriyorsunuz da, kaç yaşına kadar yaşayacağınızı ve o paraları sonra harcayabileceğinizi nereden biliyorsunuz, Allah korusun belki genç yaşta ölücez bilemeyiz ki. Hem harcayınca da biriktirilebiliniyor emin olun.
Haftasonu sınav görevleri ekstra bir şey, ekstra para, siz o görevden en az 180 tl kazandınız, 2 oturuma girdiğinizi varsayıyorum, 4 oturum olsa 360. Maaşınızın tamamını alan eşiniz doymuyor bu ekstra parayı da alıyor sonra sizin hamile hamile yediğiniz 20 tl lik hamburgere laf ediyor, bu cimrilik değil asla çok çok ötesi bir şey, insan hamile karısına çalışmasa bile ne isterse fazla fazla alır. Siz hamileyim diyip o sınav görevine bile gitmeyebilirdiniz, bu tamaman sizin insiyatifiniz, bir de eve 2 dolmuşla dönmüşsünüz, adam rahat arabası ile dönerken, resmen 20 tl harcadınız diye sizden intikam almış sizi eğitmeye istediği kalıba sokmaya çalışıyor aklınca.
Lütfen bu kadar pasif olmayın, siz de bir ana baba çocuğusunuz, yemediler yedirdiler, yetmedi okuttular, şu düştüğünüz duruma bak. Bu kadar sene çekmişsiniz bari artık çekmeyin, Hepsi bir sinir krizine bakardı, bir kriz çıkartıp hiç değilse maaşınızın 3 te 1 ini kendinize alsanız bu psikolojik işkenceyi çekmezdiniz. Siz eğitimli bir insansınız, ekonomik özgürlüğünüzü gerçek anlamda eliniza alın lütfen.