Esim cok degisti

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Basliktada belirttigim gibi esim cok degisti eskiden en ufak hareketime kizan esim artik cok sakin herseye kusen yatagini ayiran adam artik kusmek nedir bilmiyor ailesine ezdiren adam artik cok kiymet verir oldu ne oldu sana diyorum ben hep boyleydim diyor ama hayir oyle degildi surprizler yapar sabahlari ben uyanmadan kahvaltimi hazirlar eskiden aramayan adam artik gunde 4-5 kere arar ne oldu bu adama boyle anlam veremedim kizlar

Evet..
Topiğin adı 'bir derdim var'..
bence biliyor,kocası anı değiştiği için alışık olmadığı hareketlere maruz kaliyor,sebebini merak ediyor bizden fikir istiyor,fikriniz yoksa yazmayın lütfen inanın burdakilerde zeki 'bir derdim var ' forumunu ayırt edecek kadar.

Tabi banane..
Konu taşınacak zaten tadını çıkar.
Çok ters birisin. Tavrından hiç hoşlanmadım.

Eşim değişti yazınca dert topiğinde üstelik insanlar okuyup yardım etme isteğinde bulunuyor. Bu hanfendi dert olmayan bişey için burayı meşgul ediyor. Hem sizi rahatsız eden nedir. Ben kendisi ile muhatap oldum. Ayırt edebilse aile ilişkiler topiğinde paylaşırdı.

Dert olarak yazdıysanız evet bir çoğumuza göre ciddi dert,aldatıyor olduğunun kanıtı resmen ani ve güzel değişimler.
Yok oh iyi oldu nihayet şeklinde yazdıysanız sonsuza kadar böyle gitmesini dilerim.
Rabbim bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
Ben iyi şekilde bakma taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…