evet son 1 aydir boyleAniden mi değişti?
ay tesekkur ederim canimÇok sevindim valla,aklınıza saçma sapan düşünceler getirmeyin anın tadını cikarin. Çok mutlu oldum sanki benim kocam değişmiş gibi.
dert degil bisey paylastim illa dert mi olmasi lazimDert mi bu şimdi?
tesekkur ederim canimNe güzel işte, kıymetinizi anlamış belli ki. Size zamanla daha da bağlanmıştır. Allah bozmasın..
Evet..dert degil bisey paylastim illa dert mi olmasi lazim
bende bunu paylasiyorum size neEvet..
Topiğin adı 'bir derdim var'..
bence biliyor,kocası anı değiştiği için alışık olmadığı hareketlere maruz kaliyor,sebebini merak ediyor bizden fikir istiyor,fikriniz yoksa yazmayın lütfen inanın burdakilerde zeki 'bir derdim var ' forumunu ayırt edecek kadar.Evet..
Topiğin adı 'bir derdim var'..
Eşim değişti yazınca dert topiğinde üstelik insanlar okuyup yardım etme isteğinde bulunuyor. Bu hanfendi dert olmayan bişey için burayı meşgul ediyor. Hem sizi rahatsız eden nedir. Ben kendisi ile muhatap oldum. Ayırt edebilse aile ilişkiler topiğinde paylaşırdı.bence biliyor,kocası anı değiştiği için alışık olmadığı hareketlere maruz kaliyor,sebebini merak ediyor bizden fikir istiyor,fikriniz yoksa yazmayın lütfen inanın burdakilerde zeki 'bir derdim var ' forumunu ayırt edecek kadar.
tesekkurler canimbence biliyor,kocası anı değiştiği için alışık olmadığı hareketlere maruz kaliyor,sebebini merak ediyor bizden fikir istiyor,fikriniz yoksa yazmayın lütfen inanın burdakilerde zeki 'bir derdim var ' forumunu ayırt edecek kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?