Esim cok degisti

Sizi mutlu etmek adina degisime ugramis..
Bu sekilde daha guzel ve saglikli bir iliskinizin olacagina inanmistir..
Bu durumun altinda kotu bir sey aramayin bence..[/QUOTE] tesekkurler:)

bir arkadaşıyla konusmustur ve olumsuz şeyler duymuştur belki birilerinin hayatı eşlerinin davranışları hakkında felan.
sizin kiymetinizi anlamıştır kendi içinde.
erkekler böyle şeylerden çok etkileniyor.
belkide bir büyüğü akıl vermiştir.
kafasına saksı düşmesiyse yada rüyasında felan korkutmadilarsa size söylemediği bir nedeni vardır.
tadını çıkarın.olumsuz neden değil olumlu düşünün.
umarım hep devam eder.
mutlulugunuz daim olsun:)

bende diyorum ki konuda kocamla çok mutluyum,çılgınlar gibi egleniyoruz yaziyorda ben mi okuyup anlama yetenegimi kaybettim. Evet,muhattabiniz ben değilim ama her konunun altında böyle muhalefet yorumlardan sıkıldım. Konu sahibi o an onu dert etmiş kendine açmış rahatsız olduğum nokta bu. Beğenmedim çok konu var,yorum yapmadan çıkıyorum. Muhalefet olmuyorum.

Muhalefet yorumlardan sıkıldınız diye hanfendi yorum yapmayalım siz nasıl yapmamızı isterdiniz? Sırf siz sıkılıyorsunuz diye sahip olduğumuz haktan mahrum mu kalalım. Yorum yapmadan çıkmak sizin tercihiniz. Ben yorum yapmayı çok seviyorum bilhassa doğruları yahut kendi doğrularımı söylemeyi. Bu yalnız beni ilgilendirir.

Hep dert dinliyoruz birazda kadınların mutlu olduğunu okuyalım.Ne güzel olmuş inşallah eşiniz böyle güzel davranmaya devam eder.Allah mutlulugunuzu daim etsin.Oh be okuyunca ben bile mutlu oldum.

aynı şeyden bahsediyorum,bize göre dert olmayan,fakat konu sahibine göre dert olan konulara dert değil deme hakkini nasıl görüyorsunuz. Buna site yöneticileri karar verir ve gerekeni yapar. Kirmissamda kusura bakmayın. Konu sahibi bizden fikir almak zorunda değil konu acarken

Son düzenleme:
Hep dert dinliyoruz birazda kadınların mutlu olduğunu okuyalım.Ne güzel olmuş inşallah eşiniz böyle güzel davranmaya devam eder.Allah mutlulugunuzu daim etsin.Oh be okuyunca ben bile mutlu oldum.
Bence altında bir şey arayıpta huzurunuzu bozmayin.Zaten gizli saklı işler çeviriyorsa eninde sonunda ortaya çıkar.Esinizin olumlu yönde değişmesi ne güzel .

Belki kendini ilişkinizi sorgulamış kendince olumlu adım atmış olabilir
Belki biriyle dertleşmiş taktik almıştır
Yaş ilişki ilerledikçe insan daha olgunlaşıyor
Kalbinizi bozmayın sizde jestler yapın
Mutluluklar

tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…