Normalde eşim değişti konularında anlattıklarınızın tam tersi olur,konuya o niyetle girdim.Okuyunca şaşırdım,inşaallah hep böyle devam eder...
bende diyorum ki konuda kocamla çok mutluyum,çılgınlar gibi egleniyoruz yaziyorda ben mi okuyup anlama yetenegimi kaybettim. Evet,muhattabiniz ben değilim ama her konunun altında böyle muhalefet yorumlardan sıkıldım. Konu sahibi o an onu dert etmiş kendine açmış rahatsız olduğum nokta bu. Beğenmedim çok konu var,yorum yapmadan çıkıyorum. Muhalefet olmuyorum.Eşim değişti yazınca dert topiğinde üstelik insanlar okuyup yardım etme isteğinde bulunuyor. Bu hanfendi dert olmayan bişey için burayı meşgul ediyor. Hem sizi rahatsız eden nedir. Ben kendisi ile muhatap oldum. Ayırt edebilse aile ilişkiler topiğinde paylaşırdı.
Kedicik, baskalarinin mutluluguna ortak olmayi ogrenmelisinTabi banane..
Konu taşınacak zaten tadını çıkar.
Çok ters birisin. Tavrından hiç hoşlanmadım.
Muhalefet yorumlardan sıkıldınız diye hanfendi yorum yapmayalım siz nasıl yapmamızı isterdiniz? Sırf siz sıkılıyorsunuz diye sahip olduğumuz haktan mahrum mu kalalım. Yorum yapmadan çıkmak sizin tercihiniz. Ben yorum yapmayı çok seviyorum bilhassa doğruları yahut kendi doğrularımı söylemeyi. Bu yalnız beni ilgilendirir.bende diyorum ki konuda kocamla çok mutluyum,çılgınlar gibi egleniyoruz yaziyorda ben mi okuyup anlama yetenegimi kaybettim. Evet,muhattabiniz ben değilim ama her konunun altında böyle muhalefet yorumlardan sıkıldım. Konu sahibi o an onu dert etmiş kendine açmış rahatsız olduğum nokta bu. Beğenmedim çok konu var,yorum yapmadan çıkıyorum. Muhalefet olmuyorum.
Gerçek mutluluklara ortak oluyorum hepsine olmak mecburiyetinde de olmadığımı düşünüyorumKedicik, baskalarinin mutluluguna ortak olmayi ogrenmelisin
Dert duymak istiyosan ac yuz binlerce konu var otur oku.
aynı şeyden bahsediyorum,bize göre dert olmayan,fakat konu sahibine göre dert olan konulara dert değil deme hakkini nasıl görüyorsunuz. Buna site yöneticileri karar verir ve gerekeni yapar. Kirmissamda kusura bakmayın. Konu sahibi bizden fikir almak zorunda değil konu acarkenMuhalefet yorumlardan sıkıldınız diye hanfendi yorum yapmayalım siz nasıl yapmamızı isterdiniz? Sırf siz sıkılıyorsunuz diye sahip olduğumuz haktan mahrum mu kalalım. Yorum yapmadan çıkmak sizin tercihiniz. Ben yorum yapmayı çok seviyorum bilhassa doğruları yahut kendi doğrularımı söylemeyi. Bu yalnız beni ilgilendirir.
Mutlugun gercegi sahtesi nasil oluyor yahu :) hayat cok kisa bunlar icinGerçek mutluluklara ortak oluyorum hepsine olmak mecburiyetinde de olmadığımı düşünüyorum
Sadece dert olmadığını belirttim. Ki dert değil.
Bence altında bir şey arayıpta huzurunuzu bozmayin.Zaten gizli saklı işler çeviriyorsa eninde sonunda ortaya çıkar.Esinizin olumlu yönde değişmesi ne güzel .Hep dert dinliyoruz birazda kadınların mutlu olduğunu okuyalım.Ne güzel olmuş inşallah eşiniz böyle güzel davranmaya devam eder.Allah mutlulugunuzu daim etsin.Oh be okuyunca ben bile mutlu oldum.
ay canim benim tesekkur ederimHep dert dinliyoruz birazda kadınların mutlu olduğunu okuyalım.Ne güzel olmuş inşallah eşiniz böyle güzel davranmaya devam eder.Allah mutlulugunuzu daim etsin.Oh be okuyunca ben bile mutlu oldum.
cocugumuz yok canimkesin bişey isticekçocuk var mı?
tesekkurler :)Belki kendini ilişkinizi sorgulamış kendince olumlu adım atmış olabilir
Belki biriyle dertleşmiş taktik almıştır
Yaş ilişki ilerledikçe insan daha olgunlaşıyor
Kalbinizi bozmayın sizde jestler yapın
Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?