eşim çok mu uyuz, yoksa ben mi sinirliyim ?

Esimiz cok bencil.
Siz calisiyormusunuz?
yüksek lisans yapıyorum canım şuan, işe başlıcam yakında, eşim yardım eder ev işlerinde o sorunumuz yok ama gelecek kişilere yada mesela ne yemek yapacağıma karışıyor. ben ona sinir oluyorum.

kızlarrrr mesajlarınızı okutuyorum şuan işe yarar inşallah, hep benim agresif olduğumu söylüyor ama görsün bakalım kim uyuzmuş

kızlarrrr mesajlarınızı okutuyorum şuan işe yarar inşallah, hep benim agresif olduğumu söylüyor ama görsün bakalım kim uyuzmuş
şuna çok alınmış beyimiz ben sana yardım ediyorum ev işlerinde onuda yazdın mı diye soruyor. onuda belirt beni kötülerken diyor. yardım etmek başka ısrarcı olmak başka dedim bende.

yüksek lisans yapıyorum canım şuan, işe başlıcam yakında, eşim yardım eder ev işlerinde o sorunumuz yok ama gelecek kişilere yada mesela ne yemek yapacağıma karışıyor. ben ona sinir oluyorum.
Birde ugrasiniz varmis.bende kpssye hazirlik surecindeyim.ve esim mumkun mertebe kimseyi cagirmaz.gelmek isteyen olursada bana danisir.
Keske sizde boyle alistirsaniz.sinavim var dersim var yoruluyorum deseniz?

Birde ugrasiniz varmis.bende kpssye hazirlik surecindeyim.ve esim mumkun mertebe kimseyi cagirmaz.gelmek isteyen olursada bana danisir.
Keske sizde boyle alistirsaniz.sinavim var dersim var yoruluyorum deseniz?
işte o benim saflığım oldu, bende severim hem mutfak işlerini hemde misafiri baştan kabul ettim ettim sonra ben alıştırdım bunu böyle. ama bize gelen arkadaşalrımız en çok 4 kişi olurdu çoğu zaman 2 kişi eğlenceli de olurdu. ama bu akraba işleri bu kadar kalabalık olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Eşiniz çok düşüncesiz bir insan siz zaten çağırmayım dememişsiniz kabul etmişsiniz hem okadar kalabalıkta gelenlerde rahat edemez sizde rahat edemezsiniz çok saçma bu kadar kalabalığı çağırması bence siz çok anlayışlı olduğunuz için haddini aşıyor,zaten devamlıda karşılığında çağrılmadığınız halde misafirde alıyormuşsunuz eşinizin böyle baskıcı tavırları sanki sizi bir eş evin hanımı değilde hizmetçi gibi görüyor aklınca sizi benim karım çok becerikli gibisinden göstermeye çalışıyor herhalde sizin nekadar yıprandığınızı anlamadan Allah kolaylık versin canım böyle adamla zor çok zor

haklısın canım, İŞTE hep benim saflıklarım, bi çok huyunu severim eşimin, hiçte kıyamam ona galiba baştan hep alttan aldığım için böyle oldu. biraz da dediğin gibi göstermelik, çünkü sülalecek başka gelinleri kıyaslayıp dururlar kendi içlerinde, büyük ihtimal kendi aileside gaz veriyo, uzaktalar ama yönetirler çok, onalarda hesap verecek tabi sonrasında.

Eşinize şunu da belirtin, evde ordu gibi insan ağırlamak yeni evli bir kadının harcı değil, sizi kendi annesiyle kıyaslamasın bu konuda, lütfen siz de yapamazsam erkek tarafına rezil olurum diye düşünmeyin. Hangi devirde yaşıyoruz canım ben daha nişanlıyım ve açık açık söylüyorum kv adayıma ben yemek yapmayı çok iyi bilmem, ev işini de sevmem diye. Pasaklı pis değilim ama ha beni bu konuda övmüşler ha yermişler kime ne. O zaman eşinizle beraber 1 gün önceden yapın 30 kişilik yemek beraber serviste edin. Gerçi nerde yaşıyorsunuz bilemedim, o kadar insan nasıl sığacak masaya?

canım yapacağım varsa bile yapmak istemem yemek. yıllarca tek yaşadım bende üniversitede, mutfak işlerinde iyiyim, ama ben kalabalık misafir sevmiyorum, hemde kocaman insanlar, ne konuşcam onlarla, agresif bi yapım var birde benim, hemen sinirleniyorum, eskiden gözüme batmazdı, ama şimdi çocuklar çiçeklerime falan zarar veriyor, kızıyorum açıkçası, ben de eskisi gibi değilim.

O zaman bu konuda eşnize açık açık ben istemiyorum, yemek yapmam ve o kadar insan ben ağırlayamam diyeceksiniz. Yani karışması evet çok normal değil, ama sonuçta misafir onun tarafından olduğu için bu olay onda gibi olmuş. Söyleyin, ev ikinizin de evi, ikiniz de yaşıyorsunuz. Siz istemeden gelirlerse, söyleyin pizzaları, hastayım yemek yapamadım diyin. Anlarlar zaten (istenmediklerini)..

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, mesajlar için çok teşekkür ederim hepinize, yazacak olanlara da en geç yarın cevap yazıcam teke tek. sağ olun

madem oyle yaptiginiz yemege kadar karisiyor ozaman kollari sivayip girsin mutfaga bi zahmet..ya da moneyleri gosterip disardan hazir getirtsin yemekleri..
olmaz ki ama boyle bide yuksek lisans yapiyorsunuz
hem ikiye bolseniz kim ne alincak ki canlarina minnet,rahat rahat yenir icilir.
okadar kalabalikta dogru duzgun iki cift laf bile edilmez..

Hiçte büyütmüyorsun çok anlayıssız eşin bende bilmezdim eşim hem yardımcı olur bana göre ayarlardı herşeyi
konu sahıbı çok haklısın eşine hazırlat okdar kısıye sofrayı
konuyla alakasız olcak ama sizn bı konunuz vardı yurtdsına gttınızmı eşinizle durumlar nedir:)

evet canım haklısın çok, yemeğidi iptal ettim zaten artık ramazan dışında kimseyi yemeğe çağırmıcam. bu akraba grubunu da ikiye bölüp çaya davet etçem, işine gelirse artık...

konuyla alakasız olcak ama sizn bı konunuz vardı yurtdsına gttınızmı eşinizle durumlar nedir:)
acaba başkasıyla mı karıştırdın canım, ben öyle bi konu açmadım, yurt dışı falan ilgim yok :)

Bence esiniz pide yaptirsin yanina tatli alsin sizde bi salata yapin olsun bitsin
çaya çağırcam canım, ama senin önerinde güzel sağ ol, ben yinede çay bile olsa kalabılık misafiri sevmiyorum,

Sanada yazik ya gitsin yemek siparis etsin o zaman . 20 kisi yemek cay kahve tatli derken mahvolursun valla. Ne kadar dusuncesiz sen hizmetci degilsin ve yapmak zorunda olmadigini goster ona

ya aslında 18 kisi kisi cok degil normal masan büyükse zaten fırın yemekleri yaparsın mesela tavukbaget ve patates bi pilav basta corba salata hatta birini köfte patates izmir köfte gibi fırında digerinide tavukl u patatesli yaparsın buyuk borcamda ısteyen istediginden yesin tatlı olarakta hazır al lokma yada tulumba tamamdırr

Aaaa nolcak canım, gelsinler de başımın üstüne de, arayalım bir lokanta yemekleri eve açık büfe olarak sunalım de. Bakalım hala inad edecekmi sevgili eşin

Konuya bağlayım bence bu durum eşle konuşulmalı dicem ama konuşmuştur da biraz daha sert tavrını koysa iyi olur hemde seni cevaplayınm canım benim yok büyük ihtimalle seneye kaldı gibi ben biraz sıkıntılar yasadım eşimde soğudu gibi artık eşime bağlı biraz hevesim kaçtı aslında bakalım hayırlısı

Gitsin bi catering firmasıyla anlaşsın o gün için,yemeğin ayağına gelsin,sana da sadece misafirlerle ilgilenmek kalsın..Töbe töbe yaa..Kendi tuzu kuru tabi,misafir gibi yemeğini yicek,kalkıcak sofradan..Hazırlaması,toplaması vs yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…