Eşim.. Çok şaşkınım

Çok haklısınız.O laf da söylenmemeli...Ama bdv de bu laf o kadar sık karşıma çıkıyor ki şaşıyorum ayrılık bu kadar kolay dillendirilmemeli

O kızlar senden değerli. Üzgünüm.

Bi kere eşinin takipçileriyle buluşması çok saçma. Bekar değil sonuçta. Ama seviyorum vazgeçmem diyorsanız bence de eşininz üzerinden sizde romantik&komik bir hesap açın herkes evli olduğunu bilsin. Hem belki bu şekilde sizin ne hissettiğinizi de anlar..

Kırarım böyle kocanın bacağını! O evde bi dk durmazdım. Tamam dedikçe daha çok ister olmuş. Buluşacaksa seni de götürsün. Ne demek işten çıkacak ve başka kadınlarla buluşacak? Net bi şekilde ben onu evden atarım.
Adama bak ya, ilk iş beni görmeye geleceğine 1-2 saat daha kalırmış. Orda yat, hiç gelme! Öküz!

Senin kapanmani istiyo, kadin erkek tokalasmasini tasvip etmiyo, ama kizlarla bulusup sohpwt etmekte bi abes gormuyo oyle mi? Buna bizim orda bu ne perhiz bu ne lahana derler. Sen gormesen fotoyu sana gelip anlatir miydi kizlarla bulustugunu?

Tipik hata yapinca özür dilemek yerine üste çıkan erkek modeli.
Yarin hiç birşey olmamış gibi başlar muhabbete

Esiniz siniri gecmis ,ikiniz bir plan yapmissiniz ustelik aile ici bir plan ,sizi zor durtumda birakmis ,
Siz gidiyorsunuz adam yok nerede hatunlarla ,takipcisi olsdun ,arkadasi olsun ,
Aciklanamaz bir durum ,
Bazi erkekler sohret sever ,kadinlarin ilgisini sever ,ozellikle bipolar bozuklugu olan erkerkler ,hatta ailesini esini bu ugurda umursamaz ,
Ayrica bugun cekilen o fotograflar icin bnosanma davasi acsaniz ,adam internetten tanisip bulusuyor deseniz ,suclu durtuma duser ,
Ondan tepkisi cok yuksek olmus ,suc bastiurmaya calismis ,
Esinizle konusun beraber terapiste gidin ,sosyal medya bagimliligi ve bunun uzerinden bir sohret meraki var ,bu sorunun durtumuna gore bir yol belirseniz kendinize ,
Hakkinizda hayirlisi olsun

konuyu okuyunca ben burda sinirlendim. ne demek kadın takipçilerle buluşup söylememek sonra sizi suçlu göstermeye çalışmak? özür dileyip gönlünüzü alacağı yerde kapı orda demek? ay ben çok geri kafalı kaldım herhalde. bir kere ben olmadan kadınlarla görüşmesini bile kabul etmezdim. 1,5 yıl az bir süre değil, demek ki tepki vermiyorsunuz normalde. şimdi tam olarak ne rahatsız etti? ya da tepkinizi neden daha önce net göstermediniz rahatsız oluyorsanız?

Bacı ayağı yani kadınlarla tokalaşmayın ama ins.a fotolar atabiliriz bu arada kapan istiyor madem

ARTIK SENINLE YASAMAK ISTEMIYORUM gibi cumlenin uzerine adam kapiyi gostermis sen de gidip iceri aglamissin. Daha senden ozur diler mi? Altindan kalkamayacagin hicbi lafi etme sana zerre saygisi kalmaz boyle boyle

Hayretler icerisindeyim... Buyuk konusmiim Allahima.
Esim birak oyle bulusacakta fotograf atacak daa pardon ya bir an bekar yasam klavuzu filmini izliyorum sandim.. Nereye gidiyoruz.. Siz gercekten evli misiniz.. Bacimmis ay nasil sinir oldum bu ne rahatlik bari resim cekip atma yuhh.. Bu mu olay niye evlenmis o zaman 'modern' lik kimin eli kimin cebindeyse sagol ben almiyim...

YA-ZIK-LAR OL-SUN...
Kapi orda mi?
Cok sinirlendim yemin ederim.. Canim sana da uzuldum..

Ne kadar tutarsız bir eşiniz var
Tokalaşmama meselesine şok oldum! Böyle bir din yok!
Üstelik böyle düşünüp kızlarla buluşması vs
Siz de fazla güvenmeyin bence. Adam 20 yaşındaki kızlarla geziyor siz kapris yapıyorsunuz (ona göre) herhalde kapıyı gösterir. Diğer tarafta sorun yok çünkü.
Bacım gibi görüyorum demiş bir de, E pes! Tam Şark kurnazı
Tuhaf bir adam, tuhaf bir hayat

Bence gayet tutarsız; buluşmak, kızlar yüzünden eşi bekletmek, şakalaşmak falan da çok farklı değil bana kalırsa.

Sizde fenomen olun, fenomenlerinizle 2 saat oturun sohbet muhabbet amaaa onları ben abi-kardeş gibi görüyorum deyin bakalım noluyor!, yooo ı-ıhh olmaz size her halükarda kapı gösterilir,krizler çıkabilir, asla anlayış gösterilemez. Beyefendi yapınca bişey yok hemen bi terapist belki kurtulur ne de olsa onun p.. si var

Oouuvv abimiz sadece sana muhafazakar. Ben korkarım böyle adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…