Bu erkeklerin bacim gbi goruyorum demelerine bitiyorum resmenHayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
Uyku tutmuyor ne yapacağımı, ne düşüneceğimi şaşırdım. Eşimle önceki günden iş çıkışı annemlere gideceğiz diye planladık. Bugün mesai bitimi aradım geçiyorum sen ne zaman geleceksin diye X mekanda arkadaşlarımlayım, gelirim 1-2 saate dedi, tamam dedim kapattık.
Annemlere geçtikten sonra instagrama bakarken eşimin arkadaşı olan bi bayanın eşimle ve başka bir bayanla o x mekanda fotoğraf attığını gördüm.Aslında durum şöyle eşimin instagramı yok fakat twitterda fenomen gibi birşey. Takipçisi çok fazla ve arkadaşları da. Evde bu konu hakkında hiç kavga etmedik ama kocama mesaj atan kızlar çok ve ben bu yüzden gülerek de olsa evli olduğunu yaz arada sırada diyorum hep. Arkadaşlarıyla şakalaşırken ben evliyim yazar arada ama fazla belli etmediği için çoğu kız FOTOĞRAFI OLMAMASINA RAĞMEN aşk mesajları yazıyor. Neyse ben takmıyorum çünkü evli olduğunu söylüyor hemen, zaten o taraklarda bezi olmaz bundan eminim.
Ama işte diyorum ya arkadaşları fazla, kızlar var bir sürü. Benim de yüzyüze değil ama mesajlaştığım, takipleştiğim bi kaç kişi var bu kızlardan. İşte bugün ben aradığım sıra o iki bayanla oturuyorlarmış. Bir tanesi küçük sayılır daha 20 yaşında falan ama fotoyu atan neredeyse yaşıtımız. Zoruma gitti, sinirlendim, üzüldüm haliyle.
Annemlere geldiğinde düşmüştü suratım ama belli etmemek için uğraştım noluyo diye sordu evde konuşuruz dedim. Eve geldik böyle böyle dedim, gülmeye çalıştı ama bozardı o da biliyor hatalı olduğunu aşkım sen buna mı bozuldun söyleyecektim sana o an soruların devam eder ayıp olur onlara diye söylemedim diyor. Sonra kavgaya dönüştü ben patladım artık birikmişti içimde çünkü 1.5 yıllık evliyiz benden çok onlarla şakalaşıyor, konuşuyor.
Bu sefer başladı tamam kapatacağım hesabımı, esir olacağım artık senin elinde, sen ne diyorsan o yeter ki içindeki birikmiş nefretini dökme, yeter ki hanımefendinin kıskançlık krizlerini görmeyelim, uyumak istiyorum artık uyuyabilir miyim hanımefendi demelere başladı. Bende; seninle yaşamak istemiyorum artık sen nasıl bi tarzda konuşuyorsun benimle çocuk muyuz biz, ben seni kontrol mu ediyorum sürekli dedim bunu duyunca da; boş yapma, benimle yaşamak istemiyor musun bak kapı orda boşanmak isteyen gider dilekçeyi verir dedi.
O lafına diyecek bir şey bulamayınca da gittim odaya ağladım sonra geldi yanıma ben zannediyorum ki özür dileyecek ama şey dedi: Kendini bu durumlara düşüren sensin ortada mevzu yok uzatıyorsun. Şimdi de gitti yattı.
Şaşkınım çünkü kibarlık bekliyordum tanıdığımı sandığım eşimden, şaşkınım çünkü hatalı olduğunu kabullenmiyor empati kur dediğimde saçma sapan kıyaslar yapma diyor, çok üzgünüm teselli beklerken beni azıcık bile umursamayan bir eşimin olduğunu öğrendim...
Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
Aynen katılıyorum, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Bilmiyorum ama bana çok guvenilecek birşey gibi gelmedi .bayanlar erkeklerle tokalasmayin yazıyor ama bu zihniyetteki biri evliyken bayanlarla buluşup sohbet mi ediyor.bence son verin bu duruma hiç hoş degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?