Eşim.. Çok şaşkınım

Ben dar görüşlüyüm kardeşim.. Gelemem öyle eşimin bayan arkadaşlarıyla gezip tozup içmesi gibi şeylere.

Bence sen de kızmakta haklısın. Fotoğrafı görmesen anlatmayacaktı belli ki. Yuvarı gevşemiş herifin usulünce sık.

Ve o ne yaaa kalbin kırılmış zaten bir de üstüne yangına körükle gidiyor. Şiddetle kınıyorum.

Ama çözülemeyecek sorun değil. Sadece kocanın evli olduğunu farketmesini sağlaman lazım gerekirse ortamını düzeltmesi..

Ayrıca o hesabı kapatırsa (twitter) ömür boyu ağzından düşürmez senin yüzünden diye.

Canım resmen kekliyor seni 20 yaşındaki çocukla neyin siyaseti Allah aşkına hem erkekler maç siyaset bunları hep kendi aralarında konuşur ne işinden ne çevresinden bi bayanla pek sanmıyorum. sen bunu kendinden dahi öğrenmiyorsun o kadar iyi niyetlisinki sanki polyana var karşımda çocuğunda yok yarın bi avukatla konuş arasın bunu biraz tutuşsun bakalım neler yapıyo

Bu erkeklerin bacim gbi goruyorum demelerine bitiyorum resmen ne bacisi yahu madem erkekler kadinlara elinizi uzatmayin diyecek kdar dini acidan dusunceli biri kadinlarin erkeklere baci olmadgni namahrem oldgnu da biliyordr diye umuyorum bacimmiş ne geliyorsa insanin basina o bacilardan geliyor ve ayrica ayricaaaaa bir erkekle bir kadinin ayni ortamda yakin oturmasi bile hos karsilanmiyor dinimizde geciceksin sen bu bacim ayaklarini heheyyy

eşim yanlış yapmaz eminim diyorsunuz diger yandan öfkelisiniz kendinizle çelişiyorsunuz, sizin öfkenize karşı oda bir tepki göstermiş kaldıramadığınız aslında bu, alttan alsaydı konu büyümezdi bence.

bunları bir düşünün

Biraz fazla geldi bu bana. Diyecek bişey bulamıyorum. Bu aşamaya gelene kadar müdahale etmeliymişsiniz bence.

İşten çıkınca kızlarla buluşacak bende müsemma göstercem hemde takipçileriyle rüyamda görsem uyanınca boğarım o teli kırarım fenomenliği batsın .. sana faydasımı var..evinde ol fenomen eşin çıkarsın seni zirveye hele adama bak ya kendını ne sanıyor

Hic kiskanc olmayan ben bile delirirdim buna!
Internetten tanidigi kadinlarla buluşuyor, bir de ben hakliyim diyor oyle mi?
Siyaset konusacak baska insan, baska ortam mi bulamamis?
O kadin fotograf çekmeden once gerçekten ulke gundemini mi konusuyorlarmus?
İnsan buna ağzıyla bile gulmez , adam resmen ayakta uyutuyor seni

Kaç takipçisi var çok merak ettim?

Yalnız kocanızın zihniyeti ile yaşamıda çok ters.

Başlığa istinaden söylüyorum
Malesef daha çok Şaşıracaksınız
Eşiniz samimiyetsiz. Sizin iyi niyetinizi sömürüyor
Burdan bakınca öyle görünüyor

Kocan gibilere kendine müslüman denir. Hanım kapansın ben 20lik kızlarla kafelerde gezeyim. İşime gelmedi mi de bağırıp çağırıp üste çıkayım.

Eşinde seni kaybetme korkusu yok. Ne o sosyal medya kapanır ne de kızlarla gezmekten vazgeçer. Bu devran da böyle gider.

Benden sana tavsiye devamını getiremeyeceğiniz blöfü yapma. Yoksa kapı gösterildiği halde odada ağlarsın böyle. Eşinin de saygısı kalmaz...

Eşin onlara yan gozle bakmaz dıyorsun ama sonucta onlarla emınım daha cok eglenıyor kı yazmıssında. Flört edıyor ılıskı boyutuna gecmesede. Ama bu durumda bosanmaktan baska cozumun yok , adamın degısecegını sanmıyorum

Eve gelip tartismaya baslamanizdan sonrasini okuyamadim ama o ne oyle ya kac yasinda adam da sanal ortamdan kari kizla tanisip onlarla bulusuyor? Konu sahibi yanlis anlama lutfen, aranizdaki iliskiyi bilemem ama bence hic ama hic dogru degil, cok yanlis. Ne olursa olsun esinizin o iki kadinla (sanirim?) tek basina ne isi var Allah askina? Sanal ortamda bulunmamak en iyisi sanirim ya.

Eşim twitter fenomeni diyorsun. Ben olsam başta hiç izin vermezdim. Sonra böyle patlak verir işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…