- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
çünkü normali buHayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
Annemlere geçtikten sonempati kur dediğimde saçma sapan kıyaslar yapma diyor, çok üzgünüm teselli beklerken beni azıcık bile umursamayan bir eşimin olduğunu öğrendim
aynen tutarsız biri ne yazık ki.kadınlarla el sıkışılmaması gerektiğini düşünen yobazlıkta adam evde karısı beklerken netten tanıştığı kadınlarla buluşuyor..evde kadını kapatıp dışardaki kadınlarla geziyor..bu düpedüz ahlaksızlık ,riyakarlık işte..tam da yeni Türkiye budur işte..dini kitaplar yazan adamların 1-2 tane metreslerinin olduğu,sözde twiter fenomenlerinden adamların,kadınların elini sıkmayın günah diyip de ordan tanıştığı kadınlarla buluştuğu yeni Türkiye..Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
el sıkışmak günah ama tanışıp gezmek sohbet flört serbest öyle mi?? kendinizi mi inandırmaya çalışıyorsunuz bizi mi??Hayır sadece takipleşerek konuşmaya başladıkları insanlar, onlarında çok takipçisi var böyle tanışmışlar fikirleri de aynı olduğundan iyi anlaşıyorlar..
nerden biliyorsun madem öyle nedıye gorsutı mekanda. evlı adamın hesabında tanıdıınaekdaslaro olur elalalem değilHayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
işine gelmiyor senin de erkek arkadaşlarınla buluşacağın fikri. yerinde olsam okuldan, iş yerinden güvenilir 2 erkek arkadaşımla oturur bişeyler yerim.
bu ne filan derse de ee sen yaparsın da ben yapamam mı deyin.
erkeklere bazen kısasa kısas yapmak lazım başka türlü anlamıyorlar.
böyle yobaz tipleri nereden bulursunuz onu da anlamam ya neyse?
Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
Oha diyorum yani. Hem kadinlarla tokalasmak icin elinizi uzatmayin diye tweet atacak, hem de hatunlarla gidip buluşacak. Tokalasmak gunah ama mekanlarda bulusup basbasa sohbet edip fotograf cekip sosyal medyaya atmak gayet normal oyle mi? Siktirsin gitsin. Sizi de nasil sindirmis, yaptiklarinin normal olduguna nasil da inandirmis. Kardesim akil var mantik var. Boyle dinci gecinip her boku yiyen erkeklere nasil papuc birakiyorsunuz? Elin hatunlari icin karisina kapi orda cik git demek bizin dinimize sigmaz. Mal kocan ögrenememis. Mal oldugu icin anlayamamasi normal tabi.Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
çok genişsin.Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
saf mısın sen?Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?