Eşim.. Çok şaşkınım

eşiniz evli olduğunu kavrayamamış. kusura bakmayın zaten sosyal medyadan nefret ediyorum benim tek hesabım burası o da gerçekten dertleşecek insanlar olduğundan dolayı iyi geliyor burası bana.
bir de evliyken bunların yapılması bence hoş değil. erkekte bayanda evlenince bir sınırını, nerede ne yapacağını bilmeli. kimi insanla fikrim uyuşmayabilir ama sosyal medyadan tanıştığı bayanlarla fazla takılması bir adamın bana normal gelmedi. ki kocanız da sizin fikirlerinizi umursamıyor pek belli.
doğrusunu siz bilirsiniz

sen de bir twitter aç bol bol herif eklesin mesaj atsın fenomen ol. madem doğal şeyler bunlar.

tipik yobaz erkek modeli işte.
lafa gelince din iman ama kendisi her naneyi yemekten geri kalmaz.
prim vermeyin böyle yobazlara.
sen de git erkek arkadaşlarınla buluş. o yapıyorsa sen neden yapmayacaksın.
bir de o yobaza söyle din iman başa bir örtü sermeyle olmuyor. dinimizde yok zaten böyle bir uygulama ama iman davranışlarla amelle oluyor.
ay sinirlendim sabah sabah.

çünkü normali bu

Bu erkekler neden kendilerini ayrıcalıklı görürler hiç anlamıyorum
mesela onun annesine gidilecek olsaydı siz de iş arkadaşlarınızla kahve içmek için bi yere otursaydiniz ve 2 saat sonra gitseydiniz ne tepki verirdi acaba
seninle yaşamak istemiyorum lafı olmamış yanlız bencede , rahatsız olduğun konuları dile getir açık net ifade et ve o hesabı kapattir

Annemlere geçtikten sonempati kur dediğimde saçma sapan kıyaslar yapma diyor, çok üzgünüm teselli beklerken beni azıcık bile umursamayan bir eşimin olduğunu öğrendim

işine gelmiyor senin de erkek arkadaşlarınla buluşacağın fikri. yerinde olsam okuldan, iş yerinden güvenilir 2 erkek arkadaşımla oturur bişeyler yerim.
bu ne filan derse de ee sen yaparsın da ben yapamam mı deyin.
erkeklere bazen kısasa kısas yapmak lazım başka türlü anlamıyorlar.

böyle yobaz tipleri nereden bulursunuz onu da anlamam ya neyse?

Normal olan şeyleri esaret olarak görüyo
Bencede evli olduğunun farkında değil eşiniz evli bir adamın bayanlarla orda burda ne işi var ya
Nasıl davranmayı düşünüyosunuz şimdi

aynen tutarsız biri ne yazık ki.kadınlarla el sıkışılmaması gerektiğini düşünen yobazlıkta adam evde karısı beklerken netten tanıştığı kadınlarla buluşuyor..evde kadını kapatıp dışardaki kadınlarla geziyor..bu düpedüz ahlaksızlık ,riyakarlık işte..tam da yeni Türkiye budur işte..dini kitaplar yazan adamların 1-2 tane metreslerinin olduğu,sözde twiter fenomenlerinden adamların,kadınların elini sıkmayın günah diyip de ordan tanıştığı kadınlarla buluştuğu yeni Türkiye..

Hayır sadece takipleşerek konuşmaya başladıkları insanlar, onlarında çok takipçisi var böyle tanışmışlar fikirleri de aynı olduğundan iyi anlaşıyorlar..
el sıkışmak günah ama tanışıp gezmek sohbet flört serbest öyle mi?? kendinizi mi inandırmaya çalışıyorsunuz bizi mi??
peki siz neden yoksunuz o ortamda???madem bu kadar ciddi konular var? madem bu kadar ahlaki şeyler konuşuluyor,fotoğraf çekip sosyal medyaya koymak da nesi???

nerden biliyorsun madem öyle nedıye gorsutı mekanda. evlı adamın hesabında tanıdıınaekdaslaro olur elalalem değil

Ben her tartışma da seni boşarım bırakırım lafına çok karşıyım. Sonra iş laçkalaşıyor, git dilekçeyi ver, kapı orda, babanın evinde daha mutlu olursun gibi..
İki taraf da yükselince böyle oluyor işte

Kızlara yeşil ışık yakmak başka şey, Kızlarla görüşüyor olmak başka şey.. İkisini iyi ayırt ediyorsanız ve sorun yoksa ortaya dokmeyin bu dusuncelerinizi.. Emin olmadıgınız bişeyle suçlamayın.. Duruma göre bence eşiniz kendince temiz ve yaptığı seyde yanlıs olmadıgını dusundugu ıcın size sert cıkıyor... Suclu olsa kendini geri ceker özrünü de dilerdi.. Biraz ince ayrıntıları yakalamak gerekli.. Siz bizzat tanıdık oldugunuz için daha iyi bilirsiniz tabi..

Eşinizin hesabını kapattırın mutlaka. Evliliğinizin devamı için bu şart.

katılıyorum... aynı duyguyu yaşamalı ki yaptığının farkına varsın.

Sosyal hesabını kapatmayacagina gore sizi çok çok zorlu bir evlilik bekliyor ve ilk citirdamayida göstermiş. .. çok kişinin evliliği bitti bitiyor bu sebeplerden ötürü. Allah yardmcnz olsun

internetten tanıştığı iki hatunla buluşuyo kızın teki 20 yaşında siyaset mi konuşuyor... sonrada resim çekinip sosyal medyada paylaşıyor kızlar... ilber ortaylı gibi bişi herhalde.... senin kocan yapmaz o zaman beyaa takılma boşver ...

iyide önce ona o fırsatı veren sensin , şimdi ne dersen sen suçlu olacaksın çünkü ipini gevşek bırakmışsın , şimdi önünü alamıyorsun

Oha diyorum yani. Hem kadinlarla tokalasmak icin elinizi uzatmayin diye tweet atacak, hem de hatunlarla gidip buluşacak. Tokalasmak gunah ama mekanlarda bulusup basbasa sohbet edip fotograf cekip sosyal medyaya atmak gayet normal oyle mi? Siktirsin gitsin. Sizi de nasil sindirmis, yaptiklarinin normal olduguna nasil da inandirmis. Kardesim akil var mantik var. Boyle dinci gecinip her boku yiyen erkeklere nasil papuc birakiyorsunuz? Elin hatunlari icin karisina kapi orda cik git demek bizin dinimize sigmaz. Mal kocan ögrenememis. Mal oldugu icin anlayamamasi normal tabi.

çok genişsin.
eşin de meydanı boş bulmuş kızlarla kahve qeyfi yapıyor.
senin boşanma blöfünü yemez çünkü kendi çapında şöhret. elimi sallasam kıza çarpıyor, bana kadın çok diye düşünüyor sanırım.

sen de yabancı erkeklerle abim, kardeşim ayağına cafelerde buluş. o ne yapar acaba?

Konu sahibi arkadasim, o hesabin kapatilmasi ve kendine ceki duzen vermesini şart koşun. O önce dinimizi dogru ögrensin. Lafa gelince mangalda kül birakmazlar. Baskalarini begenmezler. Ama bak burdaki hatunlarin kocalari internetten birileriyle tanisip cafelerde bulusup selfie cekmiyor. Eger ki bunlari idrak etmekte direnirse lutfen bosanin. Insanin boyle kocasi olacagina hic olmasin daha iyi. Zaten kapi orda lafindan sonra orda durmamaniz gerekiyordu. Siz o lafi ona yutturmazsaniz korkarim ki o size butun laflarinizi yutturacak.

saf mısın sen?
sosyal medyadaki arkadaşlık neden reele dökülür siyaset konuşmak için mi?

eşini dene bakalım. facebooktan birkaç kız erkek cafede buluşacağız de. kabul ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…