Eşim.. Çok şaşkınım

elbette paylaşmam.
kendini kandırıyor ya onu farketsin diye yazıyorum.
halinden hiç mutlu değil aslında.

Eşiniz hatalı. Ayrıca twitter fenomeni mi kaldı ya olsa olsa üç beş bin takipçisi vardır fenomen nedir ?

Merak ediyorum paylasilsa ne olacak siz gayet duz bir olayi tanimadiginiz insanlarla dertlesip fikir alisverisi yapiyorsunuz ustelik kocanizin muhafazakar!!!! yapisina uygun sekilde sadece kadinlarla bence kocaniz internetten tanistigi kisilerle seviyeli sohbetlerde bulunuyorsa siz de bulunabilirsiniz ha bu yalnissa kendisi niye yapiyor madem

Siz boyle korktukca kocanizin nelerine sasirirsiniz hazir olun

Kapanmanızı ister mesela demişsiniz ama kendiside takipçileri ile çok rahat buluşup foto atabiliyor .Birde konunun kapanma ile ne alakası var onuda anlamadım

Evli bir adamın
Hiç tanımadığı sosyal medyadan takip ettiği kızlarla
Cafeler de görüşüp ortam yapması hiç normal değil.
Kabul edilemez.
Bir de resim atıyorlar falan..
Gerçekten asla kıskanç yada kısıtlayıcı bir insan değilim
ama hiç doğru bulamadım.
Üni arkadaşı olur, eski arkadaş olur vs..
Tabi ki bir araya gelebilirler..
Tanımadığı kızlarla bir araya gelebilmeleri için
birbirlerini tanıma adına epey konuşmuş olmaları gerekir.
Buda çok rahatsız edici.

Durup durup yazasim geliyor burda yazilanlar kocanizi utandiracak, uzecek seylerse oyle davranmasin madem insan gibi davransin, icimden kocanizin bulup acik acik once karina duzgun davranmayi ogren pabucumun fenomeni diye tweet atmak geliyor, tabi ki yapmam harcadigim zamana degmez ama siz oturun bir dusunun yaptiklarinin bilinmesinden rahatsiz oluyorsa kotu seyler yapiyor demektir

Erkeklerle tokalaşma üzerine olan görüşlerini de şimdi okudum
senin koca acayip bir şey tanımlayamadım bile.

Icerik degistirmek yasak canim. Bizden korkma ayrica. Korkman gereken biri varsa o da kocan. Adamin kafa yapisindan zihniyrtinden korkman lazim.
Merak etmeyin burda kimse gidip tweeterdan kocaniza birsey yazmaz. Biz sadece iki lakirdi ettik kendi aramizda. Kizlar aranizda bu adami bulan varsa bile olayla ilgili birsey yazmayin lutfen kocasina tamam mi.
Insallah konu sahibi de bir gun gözunu açar.

bi de tweetleri pek de evli gibi değil yani kendisi de yazmış yanımda uyurken bakıyorum sabah tweet atmış uykusuz geceler bilmem ne diye demiş. Tamamen anormal bi durum yani. Adam hiç de evli gibi takılmıyor ama konu sahibinin ödü kopuyor ifşa edeceğiz kocasını diye

Yazarsak ne olur biliyor musun karisina evi dar eder emdigi sutu burnundan getirir, bizi de kahve icmeye davet eder

Konu sahibi sen delirdin mi? Tabiiki burda kimse kocana bi şey yazmayacak. Sen bizi bu kadar mı kötü biliyorsun? Kim olduğunu bulsam bile yazmam mümkün değil. Hiç kimse yazmaz emin ol, rahat ol bu konuda. Biz senin düşmanın mıyız ki yazalım? Bu yüzden içerik değiştirdiysen eski haline getir zaten alıntılayanlarda görünüyor.

Konuya gelince başarabilir misin bilmiyorum ama, ya o sosyal medyadan tanıdığı kızlarla buluşmayacak gerçekten evli barklı bi adam gibi takılacak, ya boşayacaksın ya da o buluşmalara eşi olarak seni de yanında götürecek. Yok öyle dünya kafasına göre kızlarla buluşup takılmak.

İfşa edilmesin tabi de
Kendini çok fazla kaptırmış gibi..

Çünkü evli gibi olmanın herhangi bir kriteri yok aslında.
Rahattır ok. Sonuçta her yazısında evliyim ben, bakın evliyim
Dur şunu yazayım evli olduğum anlaşılsın diye kasarsa da komik olur.
Ama saçmalamayacak.
Usturuplu davranacak.

Ortam yapıyor işte orada kendine.
Eşine de fenomenim ben diye yedirmiş.

en azından sadece bi foto paylaşabilirdi eşiyle ya da ne bilim kahvaltı masasını atabilirdi. Çift kişilk bi masa ev ortamı, anlaşılırdı yani. Kadının da içi rahat eder.

ciddi ciddi adama yazacağımızı düşünüp konuyu değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…