elbette paylaşmam.Kızlar yapmayın.
Konu sahibi haklı haksız sindirilmiş sindirlmemiş farketmez.
Sonuçta özeli bu , size yanlış gelebilir ama belki eşinden korkuyor.
Evet dediklerinize katılıyorum.bu böyle olmaz.kendisinede söyledim eşinin uzaktan nasıl göründüğünü.
Belki güvensiz kadın , kandırılmış kadın diyede düşünebilirsiniz. Sizin fikriniz. Ama birde özelden yayalım gibi şeyler söylemeyin daha fazla üzülmesin
yani eskidendi ben 16 17 yken twitter fenomenleri patlamıştıEşiniz hatalı. Ayrıca twitter fenomeni mi kaldı ya olsa olsa üç beş bin takipçisi vardır fenomen nedir ?
Hayır ben biliyorum eşim onlara yanlış gözle bakmaz onlar ancak siyaset konuşurlar, gündemden konuşurlar modern de değildir ayrıca tweetler atıyor erkekler kadınlara tokalaşmak için elinizi uzatmayın diye ya da zorlamaz ama benim kapanmamı ister mesela. Şimdi tutarsızlık gibi görünebilir ama tutarsız biri de değil söylüyor ben onları bacım gibi görüyorum diyor ama ben istemiyorum işte şakalaşacaksa sadece erkeklerle şakalaşsın istiyorum kızlarla konuşmasını istemiyorum böyle
Icerik degistirmek yasak canim. Bizden korkma ayrica. Korkman gereken biri varsa o da kocan. Adamin kafa yapisindan zihniyrtinden korkman lazim.Şaşkınım çünkü kibarlık bekliyordum tanıdığımı sandığım eşimden, şaşkınım çünkü hatalı olduğunu kabullenmiyor empati kur dediğimde saçma sapan kıyaslar yapma diyor, çok üzgünüm teselli beklerken beni azıcık bile umursamayan bir eşimin olduğunu öğrendim...
bi de tweetleri pek de evli gibi değil yani kendisi de yazmış yanımda uyurken bakıyorum sabah tweet atmış uykusuz geceler bilmem ne diye demiş. Tamamen anormal bi durum yani. Adam hiç de evli gibi takılmıyor ama konu sahibinin ödü kopuyor ifşa edeceğiz kocasını diyeEvli bir adamın
Hiç tanımadığı sosyal medyadan takip ettiği kızlarla
Cafeler de görüşüp ortam yapması hiç normal değil.
Kabul edilemez.
Bir de resim atıyorlar falan..
Gerçekten asla kıskanç yada kısıtlayıcı bir insan değilim
ama hiç doğru bulamadım.
Üni arkadaşı olur, eski arkadaş olur vs..
Tabi ki bir araya gelebilirler..
Tanımadığı kızlarla bir araya gelebilmeleri için
birbirlerini tanıma adına epey konuşmuş olmaları gerekir.
Buda çok rahatsız edici.
Icerik degistirmek yasak canim. Bizden korkma ayrica. Korkman gereken biri varsa o da kocan. Adamin kafa yapisindan zihniyrtinden korkman lazim.
Merak etmeyin burda kimse gidip tweeterdan kocaniza birsey yazmaz. Biz sadece iki lakirdi ettik kendi aramizda. Kizlar aranizda bu adami bulan varsa bile olayla ilgili birsey yazmayin lutfen kocasina tamam mi.
Insallah konu sahibi de bir gun gözunu açar.
he ya bi acı kahvesini içerizYazarsak ne olur biliyor musun karisina evi dar eder emdigi sutu burnundan getirir, bizi de kahve icmeye davet eder
Allahtan biz boyle embesil erkeklerle kavhe icmeyizYazarsak ne olur biliyor musun karisina evi dar eder emdigi sutu burnundan getirir, bizi de kahve icmeye davet eder
bi de tweetleri pek de evli gibi değil yani kendisi de yazmış yanımda uyurken bakıyorum sabah tweet atmış uykusuz geceler bilmem ne diye demiş. Tamamen anormal bi durum yani. Adam hiç de evli gibi takılmıyor ama konu sahibinin ödü kopuyor ifşa edeceğiz kocasını diye
en azından sadece bi foto paylaşabilirdi eşiyle ya da ne bilim kahvaltı masasını atabilirdi. Çift kişilk bi masa ev ortamı, anlaşılırdı yani. Kadının da içi rahat eder.İfşa edilmesin tabi de
Kendini çok fazla kaptırmış gibi..
Çünkü evli gibi olmanın herhangi bir kriteri yok aslında.
Rahattır ok. Sonuçta her yazısında evliyim ben, bakın evliyim
Dur şunu yazayım evli olduğum anlaşılsın diye kasarsa da komik olur.
Ama saçmalamayacak.
Usturuplu davranacak.
Ortam yapıyor işte orada kendine.
Eşine de fenomenim ben diye yedirmiş.
ciddi ciddi adama yazacağımızı düşünüp konuyu değiştirdiKonu sahibi sen delirdin mi? Tabiiki burda kimse kocana bi şey yazmayacak. Sen bizi bu kadar mı kötü biliyorsun? Kim olduğunu bulsam bile yazmam mümkün değil. Hiç kimse yazmaz emin ol, rahat ol bu konuda. Biz senin düşmanın mıyız ki yazalım? Bu yüzden içerik değiştirdiysen eski haline getir zaten alıntılayanlar da görünüyor.
Konuya gelince başarabilir misin bilmiyorum ama, ya o sosyal medyadan tanıdığı kızlarla buluşmayacak gerçekten evli barklı bi adam gibi takılacak, ya boşayacaksın ya da o buluşmalara eşi olarak seni de yanında götürecek. Yok öyle dünya kafasına göre kızlarla buluşup takılmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?