Eşim.. Çok şaşkınım

Internet zamanin sorunu evlilikleri en buyuk bitiren etken dikkat etmelisin kapatsin hesabini vazgecmeli

Bayanlar lütfen ben şuan zaten eşimi birilerine şikayet ettiğimi düşündüğümden vicdanen rahatsızım. Bir de ifşa etmeye bulmaya çalışmayın nolursunuz

Siz de en güzel fotoğraflarınızı atın hesabınıza.
Siz de kafanıza göre takılın, birileriyle konuşun...
Anlasın nasıl oluyormuş!!

Bayanlar lütfen ben şuan zaten eşimi birilerine şikayet ettiğimi düşündüğümden vicdanen rahatsızım. Bir de ifşa etmeye bulmaya çalışmayın nolursunuz
Ayyy Allah askina yapma. Sen bu gidisle aksama kosarak gidip özur dilersin. Sana bisey diyim mi. Bu adam seni fena halde sindirmis.

biz bulsak ne olur?
tanışır kahve içeriz diye mi korkuyorsun?
atı alan üsküdar'ı geçmiş, tur bindiriyor canım.

özelden paylaşalım takibe alalım "abi"yi. fenomen olsun. ne dersiniz kk hatunları? :)
Kızlar yapmayın.
Konu sahibi haklı haksız sindirilmiş sindirlmemiş farketmez.
Sonuçta özeli bu , size yanlış gelebilir ama belki eşinden korkuyor.
Evet dediklerinize katılıyorum.bu böyle olmaz.kendisinede söyledim eşinin uzaktan nasıl göründüğünü.
Belki güvensiz kadın , kandırılmış kadın diyede düşünebilirsiniz. Sizin fikriniz. Ama birde özelden yayalım gibi şeyler söylemeyin daha fazla üzülmesin

ben hiç kıskanç değilim, eşimlede hiç kıskançlık konulu kavgamız olmadı.Rahatım, hatta çevreme göre çok "genişim". Amaaa bende ki bu rahatlıkla bile eşim haberli ya da habersiz başka bayanlarla ortamlarda fotolar çekinip sosyal medyaya malzeme olamaz.olmamalı. nedir bu? o ortamda sizde olursunuz bu kabul edilebilir. Kendimi düşündüm ben erkek arkadaşlarımla buluşuyorum, adamlar benle fotolarını paylaşıyorlar, eee kocam nerde, neci bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…