Eşim.. Çok şaşkınım

o zaman sus ve izle kocişini.

ben sizi anladım. siz olabilir böyle şeyler, sen suçlusun, kendini dizginle, biraz entel ol falan dememizi bekliyorsunuz ama şu kkdan sizin istediğiniz cevap çıkmaz yani sanmıyorum ben. o yüzden siz bildiğiniz gibi devam edin. ne diyelim inş çoluk çocuğumuza böyle ilişkiler denk gelmez. bizi baya aşıyor çünkü.

Hayır ben kocama haksızlık etmiş olmamak için her noktayı söylüyorum, eve gitmeyeceğimi de söyledim bu durumun düzeltilmesi gerek başka çaresi yok çünkü yazılanlardan sonra kendimden şüphe ettim bu kadar geniş miyim ben diye. Ama elimden ne gelir ki kendisi karar verecek ben hesabını kapat görüşme onlarla diyemem ama konuştuğumuzda bu yazılanları dikkate alarak bi kaç şey söyleyeceğim o da kendisi karar verecek çünkü böyle devam etmez bu besbelli ortada

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..
Şahsen eşim kız arkadaşlarıyla otursa daha az sorun olur en azından kim olduğu belli ne olduğu belli.
Sizin durumunuzda olsam direk kan çıkar çok samimi söylüyorum.
Durumdan rahatsızsanız sakın geri adım atmayın! Bu patlamada olay çözüldü çözüldü yoksa sittin sene çözemezsiniz..

Ele verir talkını ,kendi yutar salkımı diye bi atasözü vardı,tam o hesap.

Kendi yaptıklarını görmeyip,mesela iki arkadaşı tokalaşırken görünce ; vay ... (siz doldurun) elin kadınıyla tokalaştı diyo mu,bence diyo.

çine gitti küçük kızların fotoğrafını paylaştı dediniz ifşa ettiniz eşinizi ..

Aynısını yapın.... Ben olsam yapardım. Giderdim iki erkek arkadaşımla (ama onun tanımadığı) bir yerde dostça oturur sohbet eder, o aradığında arkadaşlarımla x mekandayım der, fotoğraf çektirir, fotoğrafımı onun görebileceği bir yerde paylaşır, sorun ettiğinde de onunla aynı tepkiyi verirdim. Boşanırsa da ittir olsun gitsin. Ben olayın kadın arkadaşlarla oturma kısmında değilim. Ben de erkek arkadaşlarımla otururum, eşimin de kız arkadaşları vardır benim tanıdığım. Ama olayın sonrasında verdiği tepki hiç normal değil. Gayet de zeytinyağlık yapmış eşin. Hele kapı orda lafı çok kötü.

Çok rahat bi insansınız. İlginç..
Kahve sözü niye veriyor ki 2 kadına..
Sizde olabilir diyorsunuz..
Özelsiniz madem birlikte çekindiğiniz fotoda sizin de yüzünüze emoji koysun öyle atsın. Bu kadar rahat yaşamaya alıştırmayın eşinizi benim fikrimce
Yada bu genişlikle devam ikinizde...

isteyen yobaz desin isteyen kıskanç desin 1. eşimi kimse ( çok yakın arkadaş akraba hariç) kimse takip falan edemez.hadi diyelim ki etti kalkıp gidip buluşacak ve resim atıcak yok öyle bir dünya bu ne rahatlık ya bide üste çıkmaya çalışıyor.onunla tekrar barışmam için tüm hesaplarını kapıtıcak .

inan o kadar muhafazakar erkek varki karısının güvendiği adamlar yapmaz deme imam nikahı altında yapıyolar hatta muta nikahı.

Bu konularla neden imtihan ediliyor kk hatunlari hic anlamiyorum.

Biri ifşa etse ne guzel olur. Adama saydirirdik tweeterdan

Sonra eşinin başını yerdi o da.
Kadını haklıyken haksız duruma düşürür bu.kendi aralarında halletsinler.

siz aynı ortamda bulunuyor musunuz ki nereden biliyorsunuz kadınların diğerlerine ilgisi var da eşinize yok diyorsunuz??
ayrıca diğer adamlar kim,twiter fenomeni !! herifler kadınlarla buluşup siyaset konuşuyor böyle söyleyince size de komik gelmedi mi hala???
yahu insanlar farklı amacı yoksa internetten karşı cinsle tanışıp sohbet etmez,herkesin kendi çevresi var zaten,neden illa kocanla otursun düşün biraz mantıklı ol..
yazılan değil mesela sanalda yazlıyor konuşuluyor vs ,konular hakkında elbette,buluşup tanışma gerçek dünyaya taşımak da nesi???
herkese açık profillerde yazılanın önün geçmesi gibi birşey olamaz,asıl reelde önüne geçmesi gereken şeyler var.mesela kjkadınlarla tanışıp sohbet etmek gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…