Eşim çok sorumsuz

İlkokul mezunuyum yapmam diye bişey demiyorum yaparım tabi mücadele etmek zorundayim. Evliligim bir hataydı evet çok bunaldigim bir zamanda oldu geri dönmeyi hiç istemezdim yine mücadele ederdim fakat artık tek başıma yapamiyorum

Evet bebeğimi buyutunce iş arayışına basliycam. İyi örneklerde var bana bu dustu

çekişmeli davalarda neden hakim boşamiyor? onu merak ettim?

ya dava bi kere mi görülüyor. bi celsede boşamaz iki celsede boşamaz üçüncüde boşar. taraflar anlaşamıyodur maddi konularda o sebeple uzuyodur dava. olabilir yani ama var mı ben boşanmak istedim 10 senedir boşanamıyorum diyen. yok tabi ki.

Eğer taraflardan biri boşanmak istemiyorsa 2 yıllık ayrı yaşamdan sonra en kötü boşanabilirsiniz. Bir arkadaşım ancak boşanabildi 2 yıl ayrı evde yaşadığını ispatlaması gerekti.

çekişmeli dava hakkinda pek bilgim olmadığı için sordum. hakim karar verir demişsin .
10 defa duruşma olup da boşanamayan da var.

Merdiven silmekle evet sizin için çok zor olabilir geçim. Ama fabrikalar, tekstiller bir sürü eleman arıyorlar. Oralarda bir süre yıpranırsınız ama en azından bir düzeniniz olur. Çocuğunuza da yazık. Size de.

Malesef bulunduğum yerde bu tür fabrikalar yok ama mücadele edicem mecbur. Ailemle kalacağım için ufak tefek işler yapsam yeterli

Çocukluğumdan beri bildiğim bi komşumuzu anlattın resmen .. zavallı kadın temizlikle 3 çocuk büyüttü ayrıca kocasının harçlığını sıgarasını internetini karşıladı şimdi yaşları 50 kadın fabrikada çalışıyo adam ise hala pc başında .. inşallah sonunuz onlara benzemez ..

Devam edersem onun gibi olurum. Allah büyüktür açar bir kapı elbet

Ayy annemle anlaşamıyorum ne demek Allah aşkına. Annemin gönlünü alırım boyle insan çekilmez.

Ayy annemle anlaşamıyorum ne demek Allah aşkına. Annemin gönlünü alırım boyle insan çekilmez.
Annemle ikimiz arasında olan bişey değil aslında uzun uzun anlatmak istemedim. Genel olarak yıllardır evde bı çekişme var ve yıllarca biz çocuklar olarak yok sayildik. Bu beni çok yormustu kendi duzenimi kurmak istedim ama olmadi

Tamam canım simdi hem çocuğun icin hem kendin icin anneni idare et. Vallahi bu adam mide kaldirici.
(Boşanmış ve ailesi ile yaşayan birisi olarak söylüyorum)

Tamam canım simdi hem çocuğun icin hem kendin icin anneni idare et. Vallahi bu adam mide kaldirici.
(Boşanmış ve ailesi ile yaşayan birisi olarak söylüyorum)
Boşandıktan sonra toplum baskısı oldumu akrabalar falan. Benimkiler şuan çok karşı bosanmama. Bide kendim bu evliliği istediğim için insan içine çıkmak istemiuorum. Nasıl baş ederim bu durumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…