eşim çok yalan konuşyor

En yakın zamanda planlarım yönde inşallah.

Iste bak hatanin nerde oldugunu goruyorsun degil mi? Unutma hicbir sey icin gec degil. Bari cocuk yapma..
Çok Yoruldum artık yemin ederim dayanmiyorum tahamulm yok sabrim yok gücüm yok kendimi bildim bile calisiyorum ve ne aileme ne de eşime yaranmadim.annem disari cikma oraya gitme buraya gitme hep evi temizle diye basimin etini yedi yemeseydi bile ben yapardim herşeyi yemekde dahil ya birseyi eksik yaptigim zaman hep bagirdi dövdü bedduva etti küfür etti babami doldurdu abimi doldurdu...ben hatam yok demiyorum ama 21 yildir hata bendemiydi hep...inan bana ben calistigim halde cebimde beş kuruş olmazdi aileme verirdim.
Ama hic yaranmadim...sinir ilaclari kullandim ...ölümn kiyisina kadar geldim.gezmem yoktu tozmam yoktu..bir gün eve geldim babamdan haksiz yere dayak yedim.ve evden kactim çünkü sabrim bitti artik.diyeceksinki niye bu kadar büyük biri bana sahip cikar korur kollar yaralarimi sarar dedim.ama değilmiş ben 37 yasinda biliyordum öyle diyordu yaninda calistigim zamanlar.evlenince öğrendim her gün bir yas cikardi gerçek yaşini öğrendim..huyuda boyle değil diye biliyordum boyleymis...bosan diyenler var ailmn yanina nasil doneyim onlarin yüzünden kacmisken..ayri evemi cikayim izin vermezler. Bosansam dert bosanmasam bin dert...bak omur geçiyor ve ben yipraniyorum.ve git geller arasinda kaldim çünkü artik beynim almiyor...

nasıl bu kadar borçlanmış? çalışıyor mu?

Peki sen napmyi dusnyrsn

Ben uzun yıllardır evliyim çocuk var
Benim eşim aile lafına hiç bakmaz onlarda karışmaz zaten

Çalışır parayı elime sayar yalan dışında çok iyi davranır agzimin içine bakar :)

Çok çok da sevdiğim için ayrılmak gibi bir niyetim yok

Hedeflenen sosyo-ekomik sınıfa özgü ;

Atarlı giderli bir nick alma
Hemen girişte yaşları belirtip istenilen yere yorumcuları çekme
Harfleri yutma ama ne hikmetse -de bağlacını kimi yerde ayırma dikkatsizliği
Doğu ilinde olduğunu belirtme

Tebrikler kardeş güzel komposizyon...

"İnanmıyorsan yazma", evet de hava sıcak canım sıkılıyor biliyor musun. =(

Ailen de kim oluyor izin vermeleri gerekmiyor çık ayrı evine rahatsız etmeye kalkarlarsa şikayet edeceğini söyle

Cocuk musun sen
Ayy çıldırciiim Hicmi özgüven yok sizde
Dayakta yesem çıkarım ayri eve valla

kusura bakma ama yorumları okumadım. bişi sorcam, zengın mı eşin? bana hiç gercekcı gelmıyor yaşının bi kat fazlası bırıyle aşk evlılıgı yapmak.

gercek degılse fazlasıyla basit :=)

gercek degılse fazlasıyla basit :=)
☺☺☺günah sana ya

Zaten okusan anlardin hem okumadim diyorsun hem gerçek değil diyorsun
ben senın mesajını okudum, başkalarının mesajını degıl . yani ilk mesajı. eklenecek baska seyler varsa bıle ilk mesajda ekleseydın
16 sayfayı okuyacak halım yok.. gercek değilse fazla basit dedım! '' degılse''

Ozaman benim YAZDIKLARIMI tam okumamissin basit dediğin şeyi ben yasiyorum basit olsaydi bu kadar şey yazacak kadar egom yüksek değil. Ben birilerini inandirma peşinde değilim..inanmiyorsan yorumda yapmiycaksin.ben fikirlerini sordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…