- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi kaderin benle bu derdi ne
-
En yakın zamanda planlarım yönde inşallah.Niye başıma gelsin ? Ben 19 yaşında olduğum zamanda kendimden 22 yaş büyük adamla evlenmezdim. Seni kinamiyorum zaten ama öyle bir anlatiyorsun ki yerine oturmuyor kafamda. Bu tavrina rağmen keşke şunları yalandan yazmış olsa da gencecik bir kız bunları yaşamamış olsa diyorum. Mutlaka bosanmalisin. En kötü aile bile hayırsız kocadan iyidir.
Genelevde ya da pavyonda mi calisiyordunuz onceden? Ya da sokakta mi yasiyordunuz? Ya da surekli dayak siddet olan bi evde mi buyudunuz? 21 yasinda boyle ipsiz sapsiz adami hem de yalanci it ugursuzu kabul edip kosa kosa evlendiginize gore.lutfen oyle bir sebebi var diyin. Baska bir aciklamasi olamaz cunku. Tazecik kiz boyle kendine yazik etsin..[/QUOTE
Öyle olsaydim sansizm olurdu eminol
Çok Yoruldum artık yemin ederim dayanmiyorum tahamulm yok sabrim yok gücüm yok kendimi bildim bile calisiyorum ve ne aileme ne de eşime yaranmadim.annem disari cikma oraya gitme buraya gitme hep evi temizle diye basimin etini yedi yemeseydi bile ben yapardim herşeyi yemekde dahil ya birseyi eksik yaptigim zaman hep bagirdi dövdü bedduva etti küfür etti babami doldurdu abimi doldurdu...ben hatam yok demiyorum ama 21 yildir hata bendemiydi hep...inan bana ben calistigim halde cebimde beş kuruş olmazdi aileme verirdim.Iste bak hatanin nerde oldugunu goruyorsun degil mi? Unutma hicbir sey icin gec degil. Bari cocuk yapma..
nasıl bu kadar borçlanmış? çalışıyor mu?utanmazsa onuda yapcak..ustlk kayn valdem sahde bilesik takdı:):) bızı evden kovdu. .. esım defecıye dusmstu borclrnı benm aılm odedı...yanına hangı elmn gırse onunla cok samımı . . .ve asırı kendını begnmıs egosu cok fazla yyuksek. .. .ben mukemmlm dıyor baskda bısey demyr.bosancaktm geldı yalvrdı gerı dondum.sımdıde dıyor evı gecındırmyrm.her ay elktrk kesık dogalgaz kesık. . . sımdıde ben bosanmyrm cunkı bosansam cevrem ne dıyck ben ne ypmlym blmyrm aılmde bır bosan dıyor bır bosanma dıyor
Peki sen napmyi dusnyrsn
Çok Yoruldum artık yemin ederim dayanmiyorum tahamulm yok sabrim yok gücüm yok kendimi bildim bile calisiyorum ve ne aileme ne de eşime yaranmadim.annem disari cikma oraya gitme buraya gitme hep evi temizle diye basimin etini yedi yemeseydi bile ben yapardim herşeyi yemekde dahil ya birseyi eksik yaptigim zaman hep bagirdi dövdü bedduva etti küfür etti babami doldurdu abimi doldurdu...ben hatam yok demiyorum ama 21 yildir hata bendemiydi hep...inan bana ben calistigim halde cebimde beş kuruş olmazdi aileme verirdim.
Ama hic yaranmadim...sinir ilaclari kullandim ...ölümn kiyisina kadar geldim.gezmem yoktu tozmam yoktu..bir gün eve geldim babamdan haksiz yere dayak yedim.ve evden kactim çünkü sabrim bitti artik.diyeceksinki niye bu kadar büyük biri bana sahip cikar korur kollar yaralarimi sarar dedim.ama değilmiş ben 37 yasinda biliyordum öyle diyordu yaninda calistigim zamanlar.evlenince öğrendim her gün bir yas cikardi gerçek yaşini öğrendim..huyuda boyle değil diye biliyordum boyleymis...bosan diyenler var ailmn yanina nasil doneyim onlarin yüzünden kacmisken..ayri evemi cikayim izin vermezler. Bosansam dert bosanmasam bin dert...bak omur geçiyor ve ben yipraniyorum.ve git geller arasinda kaldim çünkü artik beynim almiyor...
gercek degılse fazlasıyla basit :=)Hedeflenen sosyo-ekomik sınıfa özgü ;
Atarlı giderli bir nick alma √
Hemen girişte yaşları belirtip istenilen yere yorumcuları çekme √
Harfleri yutma ama ne hikmetse -de bağlacını kimi yerde ayırma dikkatsizliği √
Doğu ilinde olduğunu belirtme √
Tebrikler kardeş güzel komposizyon...
"İnanmıyorsan yazma", evet de hava sıcak canım sıkılıyor biliyor musun. =(
Zengin değilkusura bakma ama yorumları okumadım. bişi sorcam, zengın mı eşin? bana hiç gercekcı gelmıyor yaşının bi kat fazlası bırıyle aşk evlılıgı yapmak.
gercek degılse fazlasıyla basit :=)
☺☺☺günah sana yaHedeflenen sosyo-ekomik sınıfa özgü ;
Atarlı giderli bir nick alma √
Hemen girişte yaşları belirtip istenilen yere yorumcuları çekme √
Harfleri yutma ama ne hikmetse -de bağlacını kimi yerde ayırma dikkatsizliği √
Doğu ilinde olduğunu belirtme √
Tebrikler kardeş güzel komposizyon...
"İnanmıyorsan yazma", evet de hava sıcak canım sıkılıyor biliyor musun. =(
Calısiyor ama borclari çok olduğu için para yetistiremiyormusnasıl bu kadar borçlanmış? çalışıyor mu?
Zaten okusan anlardin hem okumadim diyorsun hem gerçek değil diyorsunkusura bakma ama yorumları okumadım. bişi sorcam, zengın mı eşin? bana hiç gercekcı gelmıyor yaşının bi kat fazlası bırıyle aşk evlılıgı yapmak.
ben senın mesajını okudum, başkalarının mesajını degıl . yani ilk mesajı. eklenecek baska seyler varsa bıle ilk mesajda ekleseydınZaten okusan anlardin hem okumadim diyorsun hem gerçek değil diyorsun
neyini sevdin, zorun neydı bu yaşta kocaman adamla evlendınZengin değil
Ozaman benim YAZDIKLARIMI tam okumamissin basit dediğin şeyi ben yasiyorum basit olsaydi bu kadar şey yazacak kadar egom yüksek değil. Ben birilerini inandirma peşinde değilim..inanmiyorsan yorumda yapmiycaksin.ben fikirlerini sordum..ben senın mesajını okudum, başkalarının mesajını degıl . yani ilk mesajı. eklenecek baska seyler varsa bıle ilk mesajda ekleseydın
16 sayfayı okuyacak halım yok.. gercek değilse fazla basit dedım! '' degılse''
☺☺☺günah sana ya
Mantikli güvenilir korur kollar dedim..neyini sevdin, zorun neydı bu yaşta kocaman adamla evlendın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?