eşim çok yalan konuşyor

Elalem baban yasindaki adamla evlenirken diyeceğini demistir zaten. Ne isin var bu adamla ya. Kimse kusura bakmasin kendinden 20 yas kucuk, korpecik kizi koynuna alan adam benim gözümde sapiktir. Bosan kurtul

Elalem baban yasindaki adamla evlenirken diyeceğini demistir zaten. Ne isin var bu adamla ya. Kimse kusura bakmasin kendinden 20 yas kucuk, korpecik kizi koynuna alan adam benim gözümde sapiktir. Bosan kurtul
Benden küçük kızlarlada çıkıyormuş bekarken hic kendi yaşıtıyla cıkmamış

Genelevde ya da pavyonda mi calisiyordunuz onceden? Ya da sokakta mi yasiyordunuz? Ya da surekli dayak siddet olan bi evde mi buyudunuz? 21 yasinda boyle ipsiz sapsiz adami hem de yalanci it ugursuzu kabul edip kosa kosa evlendiginize gore.lutfen oyle bir sebebi var diyin. Baska bir aciklamasi olamaz cunku. Tazecik kiz boyle kendine yazik etsin..

Allah aşkına sesli harfleri kullanin ya..anlamıyorum ne yazdığınızı!nedir bu bu kadar biraz düşünün okumaya çalışanları lütfen ya..
Konuna gelince boşan bu adamdan..bu evlilik seni bitirir..

Ya ne anltym olanlri anltyrm iste. Fake dersin tabi başına gelmemski bilesin.mubrk günde otrp yalndan yazck dglm.

Niye başıma gelsin ? Ben 19 yaşında olduğum zamanda kendimden 22 yaş büyük adamla evlenmezdim. Seni kinamiyorum zaten ama öyle bir anlatiyorsun ki yerine oturmuyor kafamda. Bu tavrina rağmen keşke şunları yalandan yazmış olsa da gencecik bir kız bunları yaşamamış olsa diyorum. Mutlaka bosanmalisin. En kötü aile bile hayırsız kocadan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…