- 19 Haziran 2016
- 80
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi kaderin benle bu derdi ne
-
Fake olduğumu dusunuyorsan yazma☺Anlamiyorum ben canım maalesef .
Allah Allah bide öğretmenim diyorsun doğru dürüst yazmayida becersen keşke
Ayrıca konunun fake olduğunu düşünüyorum iyi akşamlar
Bir seyi anlamadım burada yeniyim böyle fake şeyler mi yaziyorlar.buradaki amacım ne olabilir başka işim yokda fake şeylermi yazayım onuda anlamış değilim yeminleFake olduğumu dusunuyorsan yazma☺
Onuda anlamış degilim . . .Bu yasta o yasta biriyle evlenirken ailen armut mu topluyordu?
utanmazsa onuda yapcak..ustlk kayn valdem sahde bilesik takdı:):) bızı evden kovdu. .. esım defecıye dusmstu borclrnı benm aılm odedı...yanına hangı elmn gırse onunla cok samımı . . .ve asırı kendını begnmıs egosu cok fazla yyuksek. .. .ben mukemmlm dıyor baskda bısey demyr.bosancaktm geldı yalvrdı gerı dondum.sımdıde dıyor evı gecındırmyrm.her ay elktrk kesık dogalgaz kesık. . . sımdıde ben bosanmyrm cunkı bosansam cevrem ne dıyck ben ne ypmlym blmyrm aılmde bır bosan dıyor bır bosanma dıyor
Onuda anlamış degilim . . .
Kaçtım olmadı...Ne demek anlamis degilim? Isteme soz nisan falan olmadi mi?
Madem anlamiyorsun boyundan buyuk islere niye kalkisiyorsun?
Benden küçük kızlarlada çıkıyormuş bekarken hic kendi yaşıtıyla cıkmamışElalem baban yasindaki adamla evlenirken diyeceğini demistir zaten. Ne isin var bu adamla ya. Kimse kusura bakmasin kendinden 20 yas kucuk, korpecik kizi koynuna alan adam benim gözümde sapiktir. Bosan kurtul
Şuan niye kalkisiyorsun diye yargilama yapma yapsanda artik boşa yapiyorsun üstünden iki yil gecmisNe demek anlamis degilim? Isteme soz nisan falan olmadi mi?
Madem anlamiyorsun boyundan buyuk islere niye kalkisiyorsun?
Genelevde ya da pavyonda mi calisiyordunuz onceden? Ya da sokakta mi yasiyordunuz? Ya da surekli dayak siddet olan bi evde mi buyudunuz? 21 yasinda boyle ipsiz sapsiz adami hem de yalanci it ugursuzu kabul edip kosa kosa evlendiginize gore.lutfen oyle bir sebebi var diyin. Baska bir aciklamasi olamaz cunku. Tazecik kiz boyle kendine yazik etsin..utanmazsa onuda yapcak..ustlk kayn valdem sahde bilesik takdı:):) bızı evden kovdu. .. esım defecıye dusmstu borclrnı benm aılm odedı...yanına hangı elmn gırse onunla cok samımı . . .ve asırı kendını begnmıs egosu cok fazla yyuksek. .. .ben mukemmlm dıyor baskda bısey demyr.bosancaktm geldı yalvrdı gerı dondum.sımdıde dıyor evı gecındırmyrm.her ay elktrk kesık dogalgaz kesık. . . sımdıde ben bosanmyrm cunkı bosansam cevrem ne dıyck ben ne ypmlym blmyrm aılmde bır bosan dıyor bır bosanma dıyor
10 numara beş yıldız bi koca maşallahBenden küçük kızlarlada çıkıyormuş bekarken hic kendi yaşıtıyla cıkmamış
Benden küçük kızlarlada çıkıyormuş bekarken hic kendi yaşıtıyla cıkmamış
Allah aşkına sesli harfleri kullanin ya..anlamıyorum ne yazdığınızı!nedir bu bu kadar biraz düşünün okumaya çalışanları lütfen ya..defalrca sakın knstm aglyrk knstm bagrrk konstm adam sessızce dınlyor snraa ynne aynısını yapyor.bekrken cıktıkları bunula parası ıcın cıkmıs buda acıldıkca acılmıs sımdıde toprlymyr ama toprlmk ıcınde calsmyr. . . .
Kaçtım olmadı...
Şuan niye kalkisiyorsun diye yargilama yapma yapsanda artik boşa yapiyorsun üstünden iki yil gecmis
Kaçtım olmadı...
Benden küçük kızlarlada çıkıyormuş bekarken hic kendi yaşıtıyla cıkmamış
Ya ne anltym olanlri anltyrm iste. Fake dersin tabi başına gelmemski bilesin.mubrk günde otrp yalndan yazck dglm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?