• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yalan söylüyor ve Dövüyor

nebeklıyosun daha fazla dövmesınımı adam zaten 900 tl alıyrmuş o parayla gecınıyorsunuz sızz zaten borçlarıda o şekılde ödüyorsunuzya ...bunu siz çalıarakta yapabılrsıız ...artı polisi arayın .darp raporu alın.eşinizin gözünü kokutun bence bi şekılde ..allamya nasıl vurur sana ellerı kırısın inşallah:47::47: onu varya bir gecede kaynar suyla haşlamaya kalkarım valla yanıma yanaşamaz siz çok ezıksınız bence çıkarın pençeleriniz :47:

artı mor çatı gibi yerler var...

hiç bişey bulmadınız işkur'a kaydol'un günde 20 tl haşlık verıp meslek ögretıyorlar üstüne bide

İşkurun günde 20 tl yardım yaptığını ilk defa duydum çok teşekkür ederim yarın araştıracağım

Son düzenleme:
Okullarında çok başarılılar bende okumaları için sürekli kendimi örnek gösteriyorum.Ben okuyamadım siz
Okuyun size bakan dede ninenize bakın diyorum.
Ortaokula gidiyorlar artık ne olduğunun ne bittiğinin babalarının ne kadar pislik biri olduğunu benim
Ne kadar çaresiz olduğumu biliyorlar dediğim gibi bana asla kin gütmüyorlar çocuklarımla hiç bir sorunum yok çok şükür

Çocuklarınızla sorununuz olmadığını sanan sizsiniz.
İleride bunun acısını çekersiniz,bunu kendiniz de çok iyi biliyorsunuz da bize safı mı oyunuyorsunuz yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz bilemedim.
Anne değilim,anne olmayı da düşünmüyorum.
Ancak her kadın bilir ki evladın yeri annenin yanıdır.
Boşanma sırasında bile velayette ilk hak annenindir.
Siz madem çaresizdiniz de neden evlilik yaptınız?
Çocuklarınızla bir gelecek düşünmek yerine neden onlardan uzaklaştınız?
Madem kayınvalideniz onlara gül gibi bakıyor siz de onlara yakın bir yerde yaşar,çalışır,hem onları anasız koymazdınız hem de böyle bir evliliğin kurbanı olmazdınız.
Benim bildiğim bir kadının önceliği evlatlarıdır.
Hele ki böylesine size muhtaç bir ortamdalarken...
Bilmiyorum,anlamıyorum...
Belki de anlamak istemiyorum.
Hiç bir zaman çocuk sevgisi olmadı içimde. Ama içim yanıyor şu ana-evlat bilinçli ayrılıklarına.
Siz de ne rahat benim onlarla bir sorunum yok diyorsunuz.
Tabii ki olmaz,onların sorunlarını,kaprislerini,nazlarını çeken,mutluluklarını,sevinçlerini paylaşan resmi bir anneleri var zaten.

İşkurun günde 20 tl yardım yaptığını ilk defa duydum çok teşekkür ederim yarın araştıracağım[/Q

rica ederim yarın sabah kalkıp gidin size bakan bir işkura kayıt olun derim ....işbaşı egitim programlarıda var senı işe sokuyorlar 25 tl günlügünü iş kur verıyor gss n ıde işkur yapıyor

normal mesleki egıtım kursların dada günde 20 tl ve gss yapıyorlar ..birde meslek sahıbı oluyorsun mis.gibi en azından git ..eşinede para aldıgını sölemessın ayda 600 tl yapar kenara koy belkı lazım lur

Akılları sizden daha çok başlarında ve sizden daha zekiler emin olun rahat olun ve mümkünse ALLAHIN işine karışmayın umarım sizde
Bu yaşadıklarımı yaşamazsınız bir daha saçma sapan yorum yapmayın sizin saçmalıklarınızı dinlemek istemiyorum çünkü konuyu bilmeden hala aynı yorumları yapıyorsunuz nato kafa nato mermer haydi yoluna

akıl derken zekadan bahsetmemiştim . kendini anlama çevresindekileri ölçüp tartmadan bahsetmiştim . nato kafanın burda kim olduğu belli . kendi öz evlatlarını ona en çok ihtiyacı olduğu zamanda yalnız bırakıp elin adamıyla evlenip uzaklara taşınan anneye anne demem ben hiç kırılma alınma . gerçekleri söylüyorum . aklını başına al geç olmadan o adamı bırak çocuklarının başında dur . sonra çok geç olur .

Back
X