Eşim çok zor biri

okurken bunaldım.
bence işe girip çalışın, kendinize hizmet etmiş olursunuz en azından.

tamam insan eşine hizmet etmeli ama sevgiyle, böyle kuralcı, yaptırımcı zorlamayla değil..
ben ona muz götürücem, de o şeftali günüm diyecek

konuşun konuşun konuşun..

işinde de böyle o plan program bir dakika aksamayacak yanlışa hataya tahammülü olmayan biri , benim yapmamı istemesi de hem bu düzene alışmam hemde yıllarca yardımcılar yapmış şimdi eşiyle yapmak yemek istemesi

Kesinlikle titiz insanla hayat zor oluyor ancak biraz da anlayışlı olmak lazım.
Siz bu huyunu evlenmeden biliyordunuz değil mi?

Her gün ne pişeceği belli mi sizin evde daha önceden?
En ilginç olanı da meyve ayarı. Çocuk mu ya? Şeftali günü, kayısı günü.. Beslenme çantası yap sen ona her gün.

ya kim olursa olsun bana öyle istediği gibi bağıramaz izin vermem buna alırım façasını aşağı o şeftaliyi de burnundan sokarım sonra. tamam eşim bir yana dünya bir yana ama herkes haddini bilecek. evine hizmetçi mi almış beyfendi?

böyle kaba şekilde tabiki söylemiyor ama bir eksik görünce hiç hoşlanmıyor bende sinirleniyorum tabiki arada sebze çorba değilde mercimek yedin diye öldün mü diyorm ama benim belli sabit bir programım var diyor

Siz hiç dışarı çıkmıyor musunuz? Sabah kahvaltı hazırlığı, sonra öğlen yemeği, e bir de akşamı var, sürekli hazırlık yapıyorsunuz.
E kuaföre, alışverişe kim gidiyor?

Bence o senin rahata konmanı istemiyor bir yandan, yani yanlis Tanı koymak istemem ama sanki annenin evinde hizmetçin mi vardı yok oyle yan gel yat gibisinden. Sende çalışmalısın onzaman boyle bir yaklaşımda bulunmaz umarım

bence de çalışmalı..

Bir de şunu anlamadım beden ısrarla yemeği senin yapmanı istiyor, zaten yardimci yemeği de yapıyormuş ve ustalaşmış bu işte, gene o yapsın sen de çalış aksi takdirde koca değilde çocuk gibi göreceksin eşini

robot gibi yaşıyor yani ve sizden de ayak uydurmanızı bekliyor çok bencilce geldi bana..

biraz önce dediğim gibi hem benim bu şekilde olmaya alışmam hemde benim elimden olması için zaten birlikte de yapıyoruz bazen çok sevdiği şeyleri birlikte yapıyoruz

Evlenmeden önce bu huylarını biliyor muydunuz? Bu konulardan daha önce ayrıntılı bir şekilde konuşmuş muydunuz yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu? Böyle hayat geçer mi ki bilemedim...

İyi de bu adamın böyle olduğunu bilmeden mi evlendiniz? Hiç sanmıyorum. Belli ki kabullenmişsiniz, güzel gelmiş zamanında. İşinizden ayrılıp ona kendinizi adadığınıza göre bile isteye bu adımı atmışsınız demek ki. Şimdi şikayet etmek yersiz.

Spor geçmişi varsa, hala amatör olarak bile olsa spor yapıyorsa bu şekilde beslenmesi normal. Bir bana tuhaf gelmedi heralde koskoca kk'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…