- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
keske ebnim kocada oyle beslense baska bisey isteemzdim
daha 40 yasinda simdiden kolsterol tansiyon çikdi simdiden
hep denegsiz beslenmekden hareektisz yasam duzensiz saatlerde yemek vs sebeplerinden
sana bi mujdem var Alalh bilir ama senin koca çokk uzun aysar bi an once ona ayak uydurusan iyi olurv :))
Bizim ülkemizde yaban toprağı çiğnemiş insan pek kıymetli olur, kendini bir şey sanar bazen, bazıları diyeyim.hiç sorma yurt dışında da yaşamış zaten o yüzden de bu kadar ileri sanırım
ağlanıcak halime gülüyorum valla
benim çok dikkat ettiğim bu konuda seninde özenli olmanı bekliyorum diyorGerçekten enteresanmış.
Tabi sen de çalışmayınca emrine amade olmanı bekliyor sanırım?
evet ama yedikleri de hiç bana hitap etmiyorkeske ebnim kocada oyle beslense baska bisey isteemzdim
daha 40 yasinda simdiden kolsterol tansiyon çikdi simdiden
hep denegsiz beslenmekden hareektisz yasam duzensiz saatlerde yemek vs sebeplerinden
sana bi mujdem var Alalh bilir ama senin koca çokk uzun aysar bi an once ona ayak uydurusan iyi olurv :))
biliyordum ama bu kadar fazla olduğunu değil birden neye uğradığımı şaşırdım aslında
ona da çok normal geliyor oda benim 10 11 e kadar uyuyabildiğimi abur cubur börek çörek sevebildiğimi normal karşılamıyor
Terbiyesiz seftalisini gitsin kendisi hazirlasin bagirsin cagirsin evdeki eşyaları parçaların sakin vazgeçmeyen ve taviz vermeyin.nasıl alistirirsanuz öyle kendisi hazirlasin.az yesin kicina hizmetçi tutsun şımarık okuzMerhaba arkadaşlar ,
Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri
Yemek konusuna örnek verirsem kiralık aşk dizisinde ömer karakteri gibi yani yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum
En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburduro işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan
O zaman buna ayak uyduramadığınızı ona söylemeniz gerekmiyor mu?hiç sorma yurt dışında da yaşamış zaten o yüzden de bu kadar ileri sanırım
ağlanıcak halime gülüyorum valla
benim fazla gözümde büyüttüğümü düşünüyor alıştığımda benimde gayet rahat edeceğimi söylüyorO zaman buna ayak uyduramadığınızı ona söylemeniz gerekmiyor mu?
Ben böyle yaşamak istemiyorum, sen nasıl istiyorsan öyle yap ama bana zorla yemek pişirtip, yemek istemediğim şeyleri yedirtme diyemez misiniz?
evet kızıyor resmentemizlik konusunda da öyle bir de hamile olduğumu düşünemiyorum neler yapar diye
yok beslenme şekli normal hatta olması gereken bile diyebiliriz ama tavrı çok fena ve bencilce..kızın canı börek yemek istiyor adam yedirtmiyormuş:))
Evlilikte yemek uyumu bana göre çok önemli. Biri vegan olup da birinin aşırı ete düşkün olması ciddi sorun yaratır bence.benim çok dikkat ettiğim bu konuda seninde özenli olmanı bekliyorum diyor
evet ama yedikleri de hiç bana hitap etmiyordeniz ürünleri ve sebze tarzı çok seviyor
insanlar evlenince kilo alır ben zayıflaım
Sağlıksız beslenmem pek ama, sabahın köründe köfte, tavuk falan yemişliğim oldu benimBizim ülkemizde yaban toprağı çiğnemiş insan pek kıymetli olur, kendini bir şey sanar bazen, bazıları diyeyim.
Ben ne Türkler gördüm yurt dışında olan kahvaltıda bile döner kebap yiyen.
Bu biraz kişisel bir durum aslında. Ama İngilterede falan bizim sokak tatlıları gibi meyve satılıyor her yerde. Yani kısmen insanı teşvik ediyor.
aman aman kebap deyince bile yüzü ekşiyorBizim ülkemizde yaban toprağı çiğnemiş insan pek kıymetli olur, kendini bir şey sanar bazen, bazıları diyeyim.
Ben ne Türkler gördüm yurt dışında olan kahvaltıda bile döner kebap yiyen.
Bu biraz kişisel bir durum aslında. Ama İngilterede falan bizim sokak tatlıları gibi meyve satılıyor her yerde. Yani kısmen insanı teşvik ediyor.
E alışamıyorum ve alışmayı istemiyorum deyin?benim fazla gözümde büyüttüğümü düşünüyor alıştığımda benimde gayet rahat edeceğimi söylüyor
evet ben bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim ama nevrim döndü resmen dikkat etmek lazımmışEvlilikte yemek uyumu bana göre çok önemli. Biri vegan olup da birinin aşırı ete düşkün olması ciddi sorun yaratır bence.
Mesela eşim bamya, pırasa sevmiyor. Ben de kendim için yapamıyorum, tek ben yiyorum gibi...
Bu basit bir örnek tabi. Çok ciddi fark yaşayan insanlar var.
Sağlıklı adam sağlıklı kadın istiyor karşısında işte.
:)) tamam da kadının da bunu istemesi gerekmiyor mu?
onu demek istiyorum.. adam taciz etmese bu konuda kadında belki zamanla kendi isteyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?