- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Tatlı krizin tutmuyor mu senin hiç?Kendimi bildim bileli ekmek yemem, sevmem. Birlikte olduğumuz günden beri eşime de mümkün olduğunca yedirmiyorum. İki dilim kepek ekmeği hakkı var, üzerine çıkamaz. Kek börek kurabiye bizim evde pişmez, pişeni de eve giremez. Sebze ağırlıklı beslenilir, protein için bol bol baklagil ve balık yenir. O yüzden bana anormal gelmiyor. Ben de bu konuda despotum çünkü. Seçme şansı yok eşimin.
Yine de takıntı, kendi pişirsin madem yani..böyle kaba şekilde tabiki söylemiyor ama bir eksik görünce hiç hoşlanmıyor bende sinirleniyorum tabiki arada sebze çorba değilde mercimek yedin diye öldün mü diyorm ama benim belli sabit bir programım var diyor
Tatlı krizin tutmuyor mu senin hiç?
diyorum ben ondan yicem bundan yicem diyorum nasıl sinir oluyorE alışamıyorum ve alışmayı istemiyorum deyin?
Mutfakta zaten eşinin düzenini bilen biri varmış .
Sen robot değilsin yapamam ben bunu de.
Sanki eş değil yardımcı almış gibi bahanesi de komik ben eşimin de alışmasını istiyorum eşimle yemek istiyorum.
yahu sen yiyiyorsun da bu karın istediğini yiyebiliyor mu acaba? sürekli diken üstünde ben yaşayamam.
Hayat bu kadar programlı olur mu yahu? Herşey onun elinde mi?
Sizin yatak odanızın bile saati vardır Allah bilir.
Adamın wc düzeni bile bellidir. Şu günler şu saatler büyük abdest olmalı vs.
Cidden işkence gibi.
Allah kolaylık versin
off bu hayat böyle çekilmez canım. Sanki nazi kampında kız.
beyefendi hazretleri padişah torunumu acaba
evet uyum sağlayınca güzel olacak ama çok dikkat ediyor insan bazen patlıyor yaniiiÇok özendim eşinize .
Uyum sağlamanız sizin ömrünüze ömür katar vallahi
Bizde öğlenlere kadar uyuyup, sabahlara kadar sağlıksız beslenelim. Sporda yok.
Bence hiç adamı bozmayın siz ona uyun.
Sağlıklı uzun ömür
bir dilim börek yerine bir kase meyveli yoğurt (tabiki hazır değil evde yapılmış) yemek daha lezzetli ve sağlıklıymışşşşbizde sağlıksız beslenelim demiyoruz ama, kural koymak doğru mu? bir dilim börekten bşy olmaz kızlar. onu dengeleyin yeter ki.
evet öyle organik alınır organik pazarlardan köylerden getirtir herşeyi, evlenmeden önce boş zamanlarında kendi bile bazen gidiyormuş köylere organik meyveler sebzeler almayaAslında adam doğru yapıyor. Her şeyin bu kadar kanserojen olduğu bir dönemde dikkat ediyor yediklerine.
Gençken bir şey anlaşılmıyor gerçekten ancak faturasını yaş ilerledikçe ödüyor insan. Yaşlanmış bir mide, ona yetişmeye çalışan karaciğer, yediklerini haklamaya çalışan bağırsaklar, denge kurmaya çalışan salgılar, hormonlar ve diğer organlar falan derken geç veya erken yaşlanma sadece dış görünüşle ilgili değildir içten gelir. Bunlara dikkat etmezsen organların erken yaşlanır. Zaten içteki gidişat ne kadar iyiyse dış o kadar geç yaşlanır. Güzel yaşlanmak denen şey de tam olarak budur.
Ancak eşine bu kadar yüklenmesi yanlış. Burada da uyum bekliyor galiba. Ama birbirini tanıma döneminde ben bu kadar dikkat etseydim tezat beslenen biriyle evlenmek istemezdim. Tanışırken insanlar bunları ele almıyor mu acaba?
benimde şansım yok işteeKendimi bildim bileli ekmek yemem, sevmem. Birlikte olduğumuz günden beri eşime de mümkün olduğunca yedirmiyorum. İki dilim kepek ekmeği hakkı var, üzerine çıkamaz. Kek börek kurabiye bizim evde pişmez, pişeni de eve giremez. Sebze ağırlıklı beslenilir, protein için bol bol baklagil ve balık yenir. O yüzden bana anormal gelmiyor. Ben de bu konuda despotum çünkü. Seçme şansı yok eşimin.
benimde şansım yok iştee
bu sabah mesela 6 da kalktık 7 de kahvaltı yaptıkk
düşünüyorum yakında bir iş kurucam inşallah,Ne güzel düzenli bir hayatın olmuş işte. Çalışmayı düşünmüyor musun?
düşünüyorum yakında bir iş kurucam inşallah,
benim yapmadığımı çok kolay anlıyorbence yemekleri siz ona demeden yardımcıya yaptırın sizde kendi zevkinize göre yemeklerinizi hazırlayın aynı sofrada beraber herkes istediğini yesin..
Kusura bakma da cnm senin esininki de zengin simarikli bi bulamasaydi zamaninda seftaliyi sebze corbasini nasil yerdi elmay tarhanayi hep hizmetlilerle buyumus de ondan bole kirlik asktaki ömerinkisi gibi yedi onunde yemedi arkasinda olunca bunlarin boyle cin iskencesi yapiyolar isteailesiyle değil tek yaşıyordu yardımcı yapıyordu istediği gibi nizamlı bir şekilde ben zaten yardımcı dan yardım alıyorum ama genelde benim yapmamı istiyor bir de dediğiniz gibi yardımcıya daha fena yapıyor böyle alışmış küçüklüğünden beri disiplinli yaşamış hep programlı
çıkıyorum tabi ama genelde akşamları çıkabiliyorum gündüz pek vakit kalmıyorSiz hiç dışarı çıkmıyor musunuz? Sabah kahvaltı hazırlığı, sonra öğlen yemeği, e bir de akşamı var, sürekli hazırlık yapıyorsunuz.
E kuaföre, alışverişe kim gidiyor?
öyle olsa evde yardımcı olmazdı ki yani onun istedği benimde alışmam bu şekilde devam etmemiz bir de yıllarca yardımcının elinden yemiş olmasıBence o senin rahata konmanı istemiyor bir yandan, yani yanlis Tanı koymak istemem ama sanki annenin evinde hizmetçin mi vardı yok oyle yan gel yat gibisinden. Sende çalışmalısın onzaman boyle bir yaklaşımda bulunmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?