Eşim çok zor biri

biraz öyle tabi herşey emrine amade olunca yanlışa yada olmayışına tahammül azalıyor sanırım
annemlere yemeğe gittiğimizde pek bişey diyemiyor tabi ama yarıya aç kalıyor

Şu konaklı, ağalı diziler varya, sanki onlardan bir hayat resmettiniz.

Valla hala konunuza gülücükler koyabilmişsiniz ya, helal size.

Flört döneminde bu adamın ne olduğu belli değil miydi? Bir şekilde sizin hayatınızın onun etrafında dönmekten ibaret olmadığını göstermelisiniz.

Yok mu sizin yapacak işiniz, uğraşınız, kişisel gelişiminiz falan?

ağlanacak halime gülüyorum dediğim gibi malesef öyle oldu biraz

flört döneminde dışarda yiyorduk çok fazla anlayamadım ki tabiki de var yakında çalışacağım

biraz öyle tabi herşey emrine amade olunca yanlışa yada olmayışına tahammül azalıyor sanırım
annemlere yemeğe gittiğimizde pek bişey diyemiyor tabi ama yarıya aç kalıyor
Birak ac kalsin bosver incileri dokulmez sakin annenleride onun sevdi yemekleri falan yapmasini soylemede bak gor insanlar neguzel yemekler yiyor :))

ağlanacak halime gülüyorum dediğim gibi malesef öyle oldu biraz
flört döneminde dışarda yiyorduk çok fazla anlayamadım ki tabiki de var yakında çalışacağım
Süper, bir şekilde bu yemek işini üzerinden at.

Kim onu böyle alıştırdıysa o doyursun bundan sonrada. Paşa beyi mübarek oğlan

Belli bir düzeni varsa senin de alışkanlık ve düzenin var sonuçta.
Size saygısı yok ki adamın.
Düzen beraber kurulur ama o kendi düzenine sizin ayak uydurmanızı istiyor : bencilce .
Evet sağlıklı beslenmek güzel bir şey ama ben börek ya da ekmek yemek için eşimin evden çıkmasını dört gözle bekliyorsam : baskıcı davranış demektir.

Ne zamana dek böyle devam edebilir ki? O erken kalkıyor diye beni uyutmayacak vs. vs.
Sanki evlilik değil de eve evcil hayvan getirmiş ona da kurallarla yaşamına sıkıştırmaya çalışıyor gibi. Hiç hoş değil.
Birey olduğunu unutmaman dileğimle...

Son düzenleme:
bu kadar hassassa bir hizmetçi tutsun.

dışarda gizlice aldatmasın sizi bu yasak yiyeceklerle :)

Aynısını kendi eşimden biliyorum cunku, bu sene sonu buyuk bir eve taşınıyoruz o zaman yardımci tutulacak, önce herseyi Öğren sonra şirkette benimle olacaksın herseyi yardımcı yapacak diye diye yemek yapmayı ögrendim :) yani yan cebinde dursun misali.

Kusura bakmayın ama bu nasıl evlilik? Ortak yaşam alanı kurmanız gerekirken siz direk onun alanına transfer olmuşsunuz.

Abartmış eşiniz,uykunuza bile müsade etmemesi ne demek.Siz neden bu kadar verici oluyorsunuz ki, bu kadar pasifize etmeyin kendinizi.

sağlıklı yaşamak istemesi değil ki sorun. sorun seni çocuk gibi zorlayarak eğitmek istemesi.
sana zaman verse zaten uyum sağlamak için isteyerek çabalayacaksın.
ama bu adam mahmut hoca gibi,dediğini yapmazsan tek ayak üstünde durma cezası verecek neredeyse.
bence ciddi bir konuşma yapmalısın evliliğe ve ona alışman için sana zaman vermesi konusunda.
10 yaşında bakıcı düzenine muhtaç, mecbur bir çocuk değilsin.
niyeti iyi olsa bile yöntemi yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…