biraz öyle tabi herşey emrine amade olunca yanlışa yada olmayışına tahammül azalıyor sanırımKusura bakma da cnm senin esininki de zengin simarikli bi bulamasaydi zamaninda seftaliyi sebze corbasini nasil yerdi elmay tarhanayi hep hizmetlilerle buyumus de ondan bole kirlik asktaki ömerinkisi gibi yedi onunde yemedi arkasinda olunca bunlarin boyle cin iskencesi yapiyolar iste
ağlanacak halime gülüyorum dediğim gibi malesef öyle oldu birazŞu konaklı, ağalı diziler varya, sanki onlardan bir hayat resmettiniz.
Valla hala konunuza gülücükler koyabilmişsiniz ya, helal size.
Flört döneminde bu adamın ne olduğu belli değil miydi? Bir şekilde sizin hayatınızın onun etrafında dönmekten ibaret olmadığını göstermelisiniz.
Yok mu sizin yapacak işiniz, uğraşınız, kişisel gelişiminiz falan?
Birak ac kalsin bosver incileri dokulmez sakin annenleride onun sevdi yemekleri falan yapmasini soylemede bak gor insanlar neguzel yemekler yiyor :))biraz öyle tabi herşey emrine amade olunca yanlışa yada olmayışına tahammül azalıyor sanırım
annemlere yemeğe gittiğimizde pek bişey diyemiyor tabi ama yarıya aç kalıyor
Süper, bir şekilde bu yemek işini üzerinden at.ağlanacak halime gülüyorum dediğim gibi malesef öyle oldu biraz
flört döneminde dışarda yiyorduk çok fazla anlayamadım kitabiki de var yakında çalışacağım
onun sevdiği yemekler zaten bizim eve girmiyorBirak ac kalsin bosver incileri dokulmez sakin annenleride onun sevdi yemekleri falan yapmasini soylemede bak gor insanlar neguzel yemekler yiyor :))
ailesiyle büyümemiş hep yardımcı bakıcı ile planlı programlı büyümüş ya ondan sanırımSüper, bir şekilde bu yemek işini üzerinden at.
Kim onu böyle alıştırdıysa o doyursun bundan sonrada. Paşa beyi mübarek oğlan
Bulamadım şöyle bana bakacak birisini. Off dertlendim yineailesiyle büyümemiş hep yardımcı bakıcı ile planlı programlı büyümüş ya ondan sanırım
bu kadar hassassa bir hizmetçi tutsun.Merhaba arkadaşlar ,
Ben 4 aylık evliyim eşimle 8 aylık bir flört döneminden sonra evlendik ben 24 eşim 29 yaşında çok iyi anlaşıyoruz ama tek bir sorun var sorun şu ki eşim yemek - temizlik konusunda çok zor biri
Yemek konusuna örnek verirsem kiralık aşk dizisinde ömer karakteri gibi yani yediği şeyler hep saati saatine günü gününe olacak mesela bugün meyvelerden şeftali yiyecek ben unutup yada şeftali olmadığı için elma hazırladım diyelim yada sebze çorbası yapılacak bugün çorbanın içine bir baharat koydum yada ne bileyim başka bir çorba yaptım çok kızıyor bağırıyor çağırıyor , dışarda çok nadir yerlerde yemek yer zaten istediği her şey tam kıvamında olmalı aksi düşünülemez , içtiği kahve den yediği yemekten meyvesine kadar, ev tertemiz olmalı kıyafetler çamaşıra kadar ütülü olmalı , hijyen konusunda da çok takıntılı çok zorlanıyorum
En çokta yemek konusunda delirmiş durumdayım , her sabah tatil günlerinde bile çok erkenden kalkar spor yapar sonra kahvaltısını eder yani hep planlı programlı ve benimde öyle olmamı istiyor , uyumak istiyorum bırakmıyor , kendi yemiyor banada yedirmiyor misal börektir kektir patatestir yada ne bileyim abur cuburduro işe gidince yiyorum resmen istediğim şeyleri temizlik için yardımcımız var ama yemek konusunda daha çok benim hazırlamamı istiyor , ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ama kilo verdim resmen sabahtan akşama kadar uğraşmaktan çünkü pek yemek yapmayı bilmiyorum ve yediği şeyler çoğunlukla sevmediğim bildiğim şeyler değil anlatacak çok örnek var ama kısacası böyle kızlar napmalıyım çok yoruldum küçücük bir yemek mezvusunun büyümesinden tartışmaktan
Kendimi bildim bileli ekmek yemem, sevmem. Birlikte olduğumuz günden beri eşime de mümkün olduğunca yedirmiyorum. İki dilim kepek ekmeği hakkı var, üzerine çıkamaz. Kek börek kurabiye bizim evde pişmez, pişeni de eve giremez. Sebze ağırlıklı beslenilir, protein için bol bol baklagil ve balık yenir. O yüzden bana anormal gelmiyor. Ben de bu konuda despotum çünkü. Seçme şansı yok eşimin.
Aynısını kendi eşimden biliyorum cunku, bu sene sonu buyuk bir eve taşınıyoruz o zaman yardımci tutulacak, önce herseyi Öğren sonra şirkette benimle olacaksın herseyi yardımcı yapacak diye diye yemek yapmayı ögrendim :) yani yan cebinde dursun misali.çıkıyorum tabi ama genelde akşamları çıkabiliyorum gündüz pek vakit kalmıyor
bir de eşim bazen evde de geldiğinde çalışıyor
öyle olsa evde yardımcı olmazdı ki yani onun istedği benimde alışmam bu şekilde devam etmemiz bir de yıllarca yardımcının elinden yemiş olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?