Eşim çok zor biri

Konuş bakalım. Çünkü sen bu işe gönüllü değilsen zorlamayla bir yere kadar yürür. Konuş ve tepkisini ölç,bakalım ne diyecek.

anladım ama öyle bir durumda yok çok uğraştı benim için zamanında

bilmiyorum ki belki vardır ama spor yapıyoruz zaten ah ah bilemiyorum
siz meşgul olmadıkça o size dayatmaya devam edecektir.
arkadaşların dediği gibi açık açık konuşun, her insan sağlıklı yaşamak ister ama bir anda değil. hem sağlıklı hem mutsuz olunca bir anlamı olmaz ki.
insanı sebze meyve değil güleryüz, moral, mutluluk sağlıklı yapar, yaşatır. onlar sadece vücudu fit tutmak için araç, yaşamın temel kaidesi, insanı ayakta tutan ise manevi hazlardır.
inşallah orta yolu bulursunuz.

Konuş bakalım. Çünkü sen bu işe gönüllü değilsen zorlamayla bir yere kadar yürür. Konuş ve tepkisini ölç,bakalım ne diyecek.
evet ben işe girene kadar sabredeyim diyordum ama gerek yok bu akşam konuşucam
evet ama o böyle düşünmüyor yani ona göre sağlıklı yaşamı benimsemekle mutluluk güleryüz vs başka şeylerr

lüften dalga geçmeyin
Dalga geçmek değil bu. Kusura bakmayın ama nazi kampı gibi. Yat yat,kalk kalk. Peki yq sizin hisleriniz,istekleriniz? Eşiniz tamamıyla bencil ben böyle istiyorum böyle olucak diye diye hayatını devam ettiriyor. Sizin düşünceniz de hisleriniz de, istekleriniz de onun umrunda değil
Uyumak istiyorsunuz yok uyuyamazsınız,istediğini yemek yok eee nazi kampından farlı ne?

Her zaman bir tık ötesine düşünerek hareket et bilmiyorum çocuk düşünüyo musun ama çocuğunuz olsa işin daha da zor olacak,onun beslenmesi ayrı sorun çünkü, uyku kısmını falan es geçiyorum

haklısınız bu konuda bende farkındayım o yüzden zaten konu açtım ama inceldiği yerden kopsun bu akşam bakalım
birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz çok iyiyiz ama karnımız acıkana kadar galiba çünkü yemek zamanı gelince gerilme oluyor

Baştan böyle olduğunu görmek istememişsiniz maalesef. Yaşınızın da verdiği cesaretle aşk , maddi durumunun iyi olması ( sizin ailenizin de maddi durumunun iyi olduğunu söylemiştiniz ) ve baba evi standardınızdan düşmeyecek olmak , belki eşinizin fiziksel özellikleri baskın çıkmış kararınızda.

Şu ana kadar olanları değiştiremezsiniz ancak bundan sonrası sizin elinizde.

evet ben işe girene kadar sabredeyim diyordum ama gerek yok bu akşam konuşucam

evet ama o böyle düşünmüyor yani ona göre sağlıklı yaşamı benimsemekle mutluluk güleryüz vs başka şeylerr
anlattıklarınıza bakılırsa o öyle doğmuş büyümüş eğitilmiş, ama siz başka bir yaşam tarzıyla bu yaşınıza geldiniz.
ona sporu ve sağlıklı düzeni bırakacaksın deseniz bırakır mı veya kaç gün sürdürebilir kendisine uymayan yaşam tarzını?
empati yapmasını sağlayın. zamanla olur her şey bir anda değil.
disiplin sağlıklı yaşam derken insani duygularını yitirmiş olmasın diyeceğim ama aşk sevgi filan diyorsunuz, sizi elinin altındaki işçi, öğrenci, adam edilecek insan olarak görmesi çok ayıp, öyle değilse bile buradan bakınca görünen o.

3 gün aç bırak bağırsın dursun kendi başını yesin sonra bakalım tuzdan baharattan olay çıkartıyor mu? Ben bu kadar yapabiliyorum beğenmiyorsan kapıyı sıkı kapa tatlım de gidersede gitsin .. Sen onun üstüne düştükçe daha fazlasını isteyecek ve sadece senin kendini kasmanla bu iş yürümez.. Insan sevdiğine böyle Hizmetçi gibi eziyet etmez ki Hizmetçi bile olsa dayanmaz bu kadar Baskıya!

Her zaman bir tık ötesine düşünerek hareket et bilmiyorum çocuk düşünüyo musun ama çocuğunuz olsa işin daha da zor olacak,onun beslenmesi ayrı sorun çünkü, uyku kısmını falan es geçiyorum
düşünmek bile istemiyorum evet çocuğu da kendi gibi yetiştirmek isteyebilir

belki de görmek istemedğim için görmedim bilmiyorum ama kesinlikle bu kaadar olacağını tahmin etmedim görücez bakalım konuşucam

En iyisi çalışmaya başla liste hazırla yemekleride kocan yapsın madem beğenmiyor

O adamı ben varya!

o değilde arkadaş bunları kim yetiştiriyor ya kimm kimm

aynen öylee empati yapması lazım

hayır hayır beni çok sevdiğinden eminim gerçekten bu konuyu aşsak çook mutlu olacağız

Sen kendini yaptığın işi beğendiricem diye kasarsan böyle o da bişey beğenmez şımartma bu kadar takıntısı varsa dr a gitsin

ben yapmayınca yardımcı yapıyor zaten ama surat bir düştü mü tamam
En iyisi çalışmaya başla liste hazırla yemekleride kocan yapsın madem beğenmiyor
çalışıcam zaten ykaın zamanda olacak gibi dğeil çünkü böyle
O adamı ben varya!

o değilde arkadaş bunları kim yetiştiriyor ya kimm kimm
ailesiyle yetişse böyle olmazdı belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…