- 10 Ekim 2014
- 32.574
- 146.424
- 798
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
yok direk eşimi davet etmiş o konuda bir yanlış anlaşılma yok. ne güzel valla eşimin umrunda değil. belki ben bastırsam o da gitmez ama böyle yapmak da istemiyorum. kendiliğinden göremedikten sonra.
yok direk eşimi davet etmiş. hatta samimi bir arkadaşları daha var o çocuğu da davet etmiş o da evli mesela. o da yalnız gelecekmiş. o çocuğun eşi ne düşündü acaba bilmiyorum onunla bir samimiyetimiz yok soramam da.
Valla dusundukce yukseliyorum gitmesem mi sahidenBence ayıp etmişler.. ben olsam nişana düğüne davet ederlerse de gitmezdim..
Yani o kadar da uzak oldugum kisiler degil belli bir samimiyetimiz var. Evime giren cikan, birlikte tatil yaptigim insanlar. Ha ikimizi de cagirmasalar ok derim.ama bu durumda beni ayirmalari tuhaf oldu sanki.Istemeye cagrilmamayi takmazdim. Neden esli davet etmek zorunda olsun ki? Istemede bir eve alakali alakasiz herkesin dolusmasini sevmiyorum ben de. Dugun falan degil ki illa esli olunsun. Yukselmelik bir durum goremedim. Hatta davet edilsem ne isim var benim orada diye dusunurdum.
gereksiz,davet etmezse etmesin sizde çok görüşmezsinizyok gitmeyeceğim zaten ama kırıldım. Gereksiz mi kırılmam onu bilemiyorum.
yok valla eşim x beni de çağırdı dedi direk ben de ben davetli değilim yani öyle mi dedim yok işte abileri gelemeyeceği için vs diye bir şeyler geveledi. bariz bir şekilde davetli değilim yani.
Eşli davet etmiştir bence. Beraber gidin. Ben nisanima erkek arkadaslarimi cagirinca esini de kastederim şahsen. Ayri olarak esini aramak aklima bile gelmez..Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Hep kusecek kırılacak bir neden buluyoruz ama hiç sevecek barışacak nedenlere sarilmiyoruz ...Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Eşim iş arkadaslari ya da erkek erkeğe takıldığı zaman gitmesem bozulmam. Normal karşılarım. Ama bu durumda bozulurdum. Haklısınız.Çok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Ayıp etmişlerÇok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?