Eşim davetli ben değilim

yok direk eşimi davet etmiş o konuda bir yanlış anlaşılma yok. ne güzel valla eşimin umrunda değil. belki ben bastırsam o da gitmez ama böyle yapmak da istemiyorum. kendiliğinden göremedikten sonra.

Ben olsam ben de eşimin davet edilemdigi yere gitmem. Hani sizinle hic bir alaka ve tanisikliklari olmasa neyse ama birlikte tatile kadar cikildiysa ayip yani ya beraber cagiracak ya da hiç cagirmayacak. Tabi ki esinizin dusunmesi lazimdi.

Kırılacak bir şey yok bence, aile arasında isteme olacak sanırım. Çocuğun da aile konusunda eksikleri var, kızın da ailesi tam herhalde o yüzden eşiniz, çocuğun akraba kontenjanından biriymişçesine gidecek. Kız tarafı eğer isteseydi sizi de davet ederdi. Belki aile arasında dediler ya da telaşeden dolayı düşünmediler.

Istemeye cagrilmamayi takmazdim. Neden esli davet etmek zorunda olsun ki? Istemede bir eve alakali alakasiz herkesin dolusmasini sevmiyorum ben de. Dugun falan degil ki illa esli olunsun. Yukselmelik bir durum goremedim. Hatta davet edilsem ne isim var benim orada diye dusunurdum.

Yani o kadar da uzak oldugum kisiler degil belli bir samimiyetimiz var. Evime giren cikan, birlikte tatil yaptigim insanlar. Ha ikimizi de cagirmasalar ok derim.ama bu durumda beni ayirmalari tuhaf oldu sanki.

yok valla eşim x beni de çağırdı dedi direk ben de ben davetli değilim yani öyle mi dedim yok işte abileri gelemeyeceği için vs diye bir şeyler geveledi. bariz bir şekilde davetli değilim yani.

Eşinize sorun çiftler ayrı davet edilmez ki özellikle mi gelmememi söylediler, yoksa kızın evi küçük de sayı mı vermişler acaba diye didikle, belki korona yüzünden öyle yapılmıştır.

Eşli davet etmiştir bence. Beraber gidin. Ben nisanima erkek arkadaslarimi cagirinca esini de kastederim şahsen. Ayri olarak esini aramak aklima bile gelmez..

Queen gelmesin sadece seni cagiriyoruz gibi bisey belirtmedilerse cift olarak dusunmuslerdir.

Öyle bisey dedilerse zaten bence esiniz de gitmez, gitmesin yani ne gerek var sinir oldum ben bile burdan.

Hep kusecek kırılacak bir neden buluyoruz ama hiç sevecek barışacak nedenlere sarilmiyoruz ...

Eşim iş arkadaslari ya da erkek erkeğe takıldığı zaman gitmesem bozulmam. Normal karşılarım. Ama bu durumda bozulurdum. Haklısınız.

Bu konularda kırılan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.

Evimiz küçüktü. Aman kırılmasın diye bir kamyon adam çağırmak zorunda kalmıştık.

Ben böyle merasimleri sevmiyorum ve katılmıyorum ama eşimin yakın dostu eşimi çağırsa, ben davet edilmedim diye büyük sevinçle gönderirdim. Hem benim orda ne işim var hem de sevmiyorum kalabalık ortamları.

En yakın dostumun isteme töreninde de eşim olmadan bulundum. Dost benim, hatır benim, gönül benim. Eşim neden orda bulunsun ki? Sırf benimle evli olduğu için mi?

Çok saçma.

Insanlar en az kişiyle bu merasimleri geçiştirmek istiyor. Ve davet edilmedim diye gönül koyanlar çok yorucu oluyor

Şahsen ben bana gönül koyanlarla ilişkimi kesiyorum.

Damat, eşinizi yakınlığından ötürü kardeşi gibi davet etmiş. Siz kim olarak katılacaksınız ki? Arkadaşın biri olarak mi?

Olmaz

Katılmayın.

Eşiniz gitsin.

Güzelce de uğurlayın giderken. Gerçekten yanlışsınız çünkü.

Eşinizi doldurup dostu ile ilişkisini zedelemeyin günahtır.

Ayıp etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…