- 22 Kasım 2010
- 11.229
- 19.958
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Cok az kisiyle gecistirmek gibi bir dertleri oldugunu sanmiyorum. En aZindan sadece aile bireylerinin katilmadigini biliyorum. En az 3 4 arkadas daha var is yerinden, bunlardan biri daha evli bildigim. Onun da esi gelmeyecekmis. Ben de bu tarz davetlerin meraklisi degilim aman bir arkadasim bir komsum da isteme nisan yapsin da ben mudahil olayim diye beklemiyorum ama sadece esin gelsin sen gelme gibi bir durumda daha once hic kalmadim ve yadirgadim. Benim hic tanimadigim veya sadece tanisikligimin oldugu birileri olsalardi gene amenna. Ama aramin iyi oldugu , guzel bir muhabbetimizin oldugu insanlar bunlar. Ben olsam gelsin ya da gelmesin gibi bir yorumda bulunmazdim samimi arkadaslarimin partnerleri icin..gelip gelmemeyi kendileri secsinler derdim. Bana gore makul olan bu.o yuzden kirildim.Bu konularda kırılan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Evimiz küçüktü. Aman kırılmasın diye bir kamyon adam çağırmak zorunda kalmıştık.
Ben böyle merasimleri sevmiyorum ve katılmıyorum ama eşimin yakın dostu eşimi çağırsa, ben davet edilmedim diye büyük sevinçle gönderirdim. Hem benim orda ne işim var hem de sevmiyorum kalabalık ortamları.
En yakın dostumun isteme töreninde de eşim olmadan bulundum. Dost benim, hatır benim, gönül benim. Eşim neden orda bulunsun ki? Sırf benimle evli olduğu için mi?
Çok saçma.
Insanlar en az kişiyle bu merasimleri geçiştirmek istiyor. Ve davet edilmedim diye gönül koyanlar çok yorucu oluyor
Şahsen ben bana gönül koyanlarla ilişkimi kesiyorum.
Damat, eşinizi yakınlığından ötürü kardeşi gibi davet etmiş. Siz kim olarak katılacaksınız ki? Arkadaşın biri olarak mi?
Olmaz
Katılmayın.
Eşiniz gitsin.
Güzelce de uğurlayın giderken. Gerçekten yanlışsınız çünkü.
Eşinizi doldurup dostu ile ilişkisini zedelemeyin günahtır.
Bu arkadasiyla ztn bu tarz bulusmalari cok oluyor. Bunu problem eden bir insan degilim zaten.ama eslerin gelemeyecegi bir ortam degil ki bu. O yuzden kirildim.Eşim iş arkadaslari ya da erkek erkeğe takıldığı zaman gitmesem bozulmam. Normal karşılarım. Ama bu durumda bozulurdum. Haklısınız.
Sorun yaratma egiliminde bir tip degilim, kucuk seylerden de mutlu olan ve mutlu etmeyi seven biriyim. Ama hassas biriyim, karsimdakinden de bu tarz durumlarda hassasiyet bekliyorum. Hata belki de.Hep kusecek kırılacak bir neden buluyoruz ama hiç sevecek barışacak nedenlere sarilmiyoruz ...
Kesinlikle haklısınızBu arkadasiyla ztn bu tarz bulusmalari cok oluyor. Bunu problem eden bir insan degilim zaten.ama eslerin gelemeyecegi bir ortam degil ki bu. O yuzden kirildim.
Valla nasil demis bilmiyorum herhalde seni bekliyorum demis. Esim netti yani sadece kendisinin cagrilmasi konusunda. Esim de onu kardes gibi gordugu icin orda bulunmak istiyor bulunsun da zaten. Belki esli cagrilsak ben gitmeyecektim ztn kucuk cocugum var ama ozellikle tek cagrilmasi abes benceBöyle saçma seymi olur abisi gibi gördüğü bı insan ise eğer insan abisini kız istemeye tek çağırmaz. Abi sen gel yengem gelmesin mı dedi. Bu tarz şeylerde eşler çağırılır eşimi istemeyen birinin aktivitesine gitmem ben
Sevecek ne gibi bi neden var bunda ya :) hem angarya iş cikartiolar milletin başına yok kiz iste yok nisan yok kına yok kiz almaya gitme yok düğün yok konvoy. Hem de direktif veriolar sen gel sen gelme kal. Emirlerine amadeyiz çünkü beyzadelerin. Orda da garip duracak queenin eşi kiz tarafindan birileri diyecek bu kim evli mi neci bu geldi bi basina. Sacmalik baska hicbi sey degil. Ama eşin yanlis anladiysa tam şamata boşa salliyoruz su an :))Hep kusecek kırılacak bir neden buluyoruz ama hiç sevecek barışacak nedenlere sarilmiyoruz ...
Bir de tek araba ile gidilecekse 4 kişi 5 kişiden çok daha iyidir. Onu bile düşünmüş olabilirler.Takılmaya bahane arıyorsunuz. Demekki o kadar arada samimiyetleri yok size karşı davet etmediklerine göre düğüne gidersiniz sizde.
Yok hic aramiyorum valla bahane onume geldi direk. Samimiyetimiz bence vardi ama onlara gore yokmus demek. Yapacak bir sey yok :)Takılmaya bahane arıyorsunuz. Demekki o kadar arada samimiyetleri yok size karşı davet etmediklerine göre düğüne gidersiniz sizde.
Yav ben de onu diyorum iste ben olsam en yakin arkadasimin esini hic tanimasam da veya samimiyetim olmasa bile ayirmam. Ister gelir ister gelmez o ayri ama direk sadece sen gel denmez yani. Ben de bu tarz merasimlerin meraklisi degilim.esimle nikaha gidip takimizi takip donecektik aklimda istemeye cagrilmak yoktu ama sadece esim cagrilinca e ama been? OldumKiz isteme gibi bayagi bir durumu anca bu kadar bi hödüklükle sıvayabilirlerdi zaten. Kimse seni bi yere cagirmak zorunda elbette degil de bu oglanin hic mi bi aile büyüğü yok da eşini çağırıo size is cikariolar, ne sacma. Evli yaşıtın adami cagiriosun hadi, ben o adamin eşini hic tanımıyor olsam bile esin de gelsin derim kiz beni bilmeden etmeden gucenmesin diye. Eminim ki dolusurlar 30m2 salona 20 kisi, bi sen mi fazlalıktin yani. Bu insanlari anlamiorum ya. Özel gün ayagina her türlü ayılığı yapiolar tamam biz de uyumsuzluk yapmayalım da biraz dusunceli olur insan. Ben olsam düğüne de gitmem. Ki canima minnet bi erik dalı az dinlemis olurum.
E yani şu dönemde kimseyle iç içe olunmasını doğru bulmuyorum konu sahibinin gitmemesi bence kendi açısından çok daha iyi..Bir de tek araba ile gidilecekse 4 kişi 5 kişiden çok daha iyidir. Onu bile düşünmüş olabilirler.
Şu dönemde bu tip samimiyetlerede gerek yok zaten. Sizde ona göre tavır alırsınız. Düğüne gidersiniz bişey olmaz.Yok hic aramiyorum valla bahane onume geldi direk. Samimiyetimiz bence vardi ama onlara gore yokmus demek. Yapacak bir sey yok :)
O zaman kimse aşılı degildi ve isteme kucucuk evdeydi , hava soguktu.simdi cogunluk iki doz aşılı vs ama mesele bu degil. Mesele adam secmek.Siz daha once kayninizin evde olacak nisanina corona var diye gitmek istemiyordunuz diye hatirliyorum sanki. Detaylari tam hatirlamiyorum ama nisanda siperlik falan takacaktiniz sanki. Simdi bu insanlarin kiz isteme merasimine cagrilmadigimiz icin icerlemeniz bana tezat geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?