- 4 Mart 2012
- 15.572
- 36.058
- 798
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Eşiniz bir seyler çeviriyor olmasın? Çok garip bir durum. Belki eşinizi abileri yerine koymuş ama sizin de orda bulunmanızın ne zararı olur?yok valla eşim x beni de çağırdı dedi direk ben de ben davetli değilim yani öyle mi dedim yok işte abileri gelemeyeceği için vs diye bir şeyler geveledi. bariz bir şekilde davetli değilim yani.
Ee insan yakın dostunu bir yere çağırmak istiyorsa eşini, sevgilisini de çağırmak zorunda değil ki. Çanta miyiz biz de her yere koluna takip gitsin...Yav ben de onu diyorum iste ben olsam en yakin arkadasimin esini hic tanimasam da veya samimiyetim olmasa bile ayirmam. Ister gelir ister gelmez o ayri ama direk sadece sen gel denmez yani. Ben de bu tarz merasimlerin meraklisi degilim.esimle nikaha gidip takimizi takip donecektik aklimda istemeye cagrilmak yoktu ama sadece esim cagrilinca e ama been? Oldum
Hmm ne gibi? zannetmem sonucta nikaha birlikte gidecegiz ya da gidecektik. Su anda gidip gitmemek konusunda kararsizim.Eşiniz bir seyler çeviriyor olmasın? Çok garip bir durum. Belki eşinizi abileri yerine koymuş ama sizin de orda bulunmanızın ne zararı olur?
Eşler birlikte çağırılır sanki eşiniz sizi o ortama götürmek istemiyor gibi.
Canta konumunda da degilim yahu samimiyetimiz de vardi yazmistim ama...her yere gitmeyi de beklemiyorum ztn solo aktiviteleri de bol onlarin ama bu essiz gidilmesi gereken bir yer de degil ki.Ee insan yakın dostunu bir yere çağırmak istiyorsa eşini, sevgilisini de çağırmak zorunda değil ki. Çanta miyiz biz de her yere koluna takip gitsin...
Birkaç sene önce eşim tek başına arkadaşının kınasına düğününe gitmişti beraber aynı kurunda çalışıyoruz erkek olanla kızla da ayda yılda bir görüşürdük ama sizin kadar çok görüşmüşlüğüm yoktu tabi bilemiyorum çok dert etmeyin belki de eşiniz yanlış anlamıştır mantıken ikinizin de davet edilmesi gerekirÇok mesele edilecek bir şey değil belki ama gene de fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşimin eski iş yerinden çok samimi olduğu iki arkadaşı var. Hala bazen ortak projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu arkadaşları bu ay sonu evlenecekler. Hafta içi de kız isteme olacak. Bu çifti ben de tanıyorum, birlikte tatil yapmışlığımız, evimde ağırlamışlığım, dışarda yiyip içmişliğimiz var. Pandemiden önce çok sık görüşürdük. Kız da oğlan da çok iyi anlaştığım, sevdiğim kişiler ama tabii ki eşimle önceden aynı iş yerinde çalıştıkları için benle olduklarından çok daha samimiler. Çocukla eşim kankalar zaten. Çocuk eşimin kız istemeye giderken onunla gelmesini istemiş. Bu şehirde çocuğun anne babası dışında başka kimsesi yok, sanırım abileri de gelemeyecekmiş. Eşimi de kardeşi gibi gördüğünden bu teklifi yapmış ama ben davetli değilim. Eşime git tabii dedim ama içten içe beni davet etmediği için de bozulmadım değil. Eşimin bir sürü iş arkadaşı var, eğer söz konusu başka bir çift olsa davet edilmeyi beklemezdim ama bu çiftle gerçekten samimiydik, ben kızın yerinde olsam bizi davet ederdim sanırım. Bilemiyorum siz de olsanız davet bekler miydiniz yoksa ben ne alaka asıl arkadaşları eşim o gitsin mi derdiniz?
Siz eşinizi daha iyi tanırsınız.Hmm ne gibi? zannetmem sonucta nikaha birlikte gidecegiz ya da gidecektik. Su anda gidip gitmemek konusunda kararsizim.
Yok sadece esim cagrildi.Nişanlanacak adam biliyor ki arkadaşı evli otomatik olarak sizde davetli olmuyor musunuz
Esim duz adamdir bir seyler cevirmez, ona oyle denmis. Ona gore ortada bi problem de yok ztn. Abileri olmadigi icin yalniz hissetmemek icin esimi ve bir evli is arkadasini daha yalniz cagirmis damat. Esim abes bulmuyor. Cagrilmadigim yere gitmem ya nikaha da gitmek icimden gelmiyor su su anSiz eşinizi daha iyi tanırsınız.
Mesela benim kardeşimde çok yakın bir erkek arkadaşını davet etmişti . Eşli veya eşsiz diye belirtilmediği halde Arkadaşı eşi ile gelmişti. Yani kızın orda kimseye bir zararı olmadı ki.
Ben yerinizde olsam eşimle istemeye giderdim. Gelinde sizi tanıyor madem.. Tuhaf olmazdı yani.
Evet bu da bir bakis acisi tabii...samimiyetimiz oldugu icin bozuldum ama takilmamak gerek belki de.Ben olsam takılmazdım. Öteki arkadaşın eşini de çağırmamış. Size özel bir durum değil yani.Çok yakın arkadaşları yanında olsun istemiştir.
Bir kız arkadaşınız "istemede sen de yanımda ol" dese, eşiniz neden beni çağırmadı diye bozulur mu? Hiç sanmıyorum, erkekler basit düşünüyor, bu kadar derin düşünmüyor neticede :)
O zaman alınganlık yapmamalısınız yani şimdi üzülmüş olabilirsiniz, haklısıniz da ama nikaha da gitmemezlik yapmayin.Esim duz adamdir bir seyler cevirmez, ona oyle denmis. Ona gore ortada bi problem de yok ztn. Abileri olmadigi icin yalniz hissetmemek icin esimi ve bir evli is arkadasini daha yalniz cagirmis damat. Esim abes bulmuyor. Cagrilmadigim yere gitmem ya nikaha da gitmek icimden gelmiyor su su an
Yok ben davetli degilim o kesin. Bir suru kisi kesin davetlisindir demis bu bile durumun absurtlugunu gosteriyor ztn :) gitmeye merakli degilim ustte de yazdigim gibi ztn belki gitmezdim esime sen git derdim ama bastan ozellikle cagrilmamak tuhaf geldiEşiniz büyük ihtimalle yanlış anlamış, davetlisiniz.
Velev ki öyle olmadı, damat sadece 2 erkek arkadaşını çağırarak yanına destek istedi. Nesi kötü? Hem kalabalık olmaması için, hem fazla açılmış herkesi çağırmış olmamak için. Küçük çocuğunuz da varmış, ne işiniz var zaten.
Ayrıca kıza bozulmanız çok saçma. Sizi davet etmesi gereken kız değil.
Eşimi davet edenler bilhassa eşsiz gel dememişse beni de davet etmişler sayarım aslında ama yapışık ikiz de değiliz ikimizin de ayrı davetleri ayrı çevreleri var, alınganlık etmezdim ben olsam.
Özellikle çağrılmadıysanız bile bu sizi özellikle çağırmamak değil. Kişisel değil bence.Yok ben davetli degilim o kesin. Bir suru kisi kesin davetlisindir demis bu bile durumun absurtlugunu gosteriyor ztn :) gitmeye merakli degilim ustte de yazdigim gibi ztn belki gitmezdim esime sen git derdim ama bastan ozellikle cagrilmamak tuhaf geldi
Yok dertleri o degilSalgın zamanı olabildiğince az insan çağırmak istemiş olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?