Eşim davetli ben değilim

Agbileri gelemeyevekse evde kalabalik olmaz sizde gidebilirsiniz cagirmamalarima gerek yok. Ev kalalabalik olacaksa ve sizi cagirmiyorlarsa ozaman makul gibi ama simdi ayip olur deyip esinizide cagirmayacaklardi

Agbileri gelemeyevekse evde kalabalik olmaz sizde gidebilirsiniz cagirmamalarima gerek yok. Ev kalalabalik olacaksa ve sizi cagirmiyorlarsa ozaman makul gibi ama simdi ayip olur deyip esinizide cagirmayacaklardi
Buna ek olarak eger ev kalabalik diye siz cagirilmiyorsaniz size bunun aciklamasini yapmalari gerekirdi kusura bakmayin durum boyle boyle diye .

Mesele davet edilmemek. Zaten gitmeyecek bile belki konu sahibi ne diye eşini davet edip de konu sahibini kırk kat el gibi ayırıolar problem o. Kimse oraya gitmeye merakli değil zaten. Duzgunce cagirsalar zaten olay olmayacak eşine sen tek git ben cocukla kalirim diyecek. Cocuk gelmesin diye de olabilir bu arada. Seni degil cocuk istemio olabilirler.

Ya valla illa cocugunu getir deseler de getirmem kalabaligin icine. Kendim de heveslisi degilim aynen yazdiginiz gibi. Cok iyi anlamissiniz beni. Mesele insan ayirmalari.

Yok bahsettigiiniz sendromdan degil benimki gayet kendimize ait alanlarimiz var. Arkadaslarimizla ayri bulusmalarimiz boldur hatta. Ama bu ortam.solo takilmayi gerekrirecek bir ortam degil bence. Biz de arkadas olmustuk yani en azindan bana gore oyleydi ortamda kel alaka kalmaZdim ama vardir bir bildikleri diyecegiz artik.

Ben samimi oldugumuzu saniyordum ya. Ondan bozuldum. Kimi promosyon dedi kimi canta bana ama muhabbeti iyi arkadaslardik yahu neyse vardir bir bildikleri ne diyeyim.

Yok sizde onu sezmedim zaten, size gaz veren yorumculardan bahsettim dediğim gibi eşiniz arkadaşı, kızın da kendi bireysel arkadaslari vardır muhtemelen.

Bu isteme degil de arkadas arasinda kutlama eglence amacli birseyler olmasin belki o yuzden sadece arkadaslarini cagirdi damat.. esiniz de gitme demeyin diye yalan soylemis olabilir mi..ya da gelin sadece aileler olsun istedi damatta arkadasini cagirdi.. normalde istemeler geneldr ailr arasinda olur yani

Ya bu damatların yanında böyle onların kankaları, dostları olur ya tuzlu kahveyi içerken videolarını çeken alttan alta dalga geçen sırtına vurup aslan parçamda evleniyor diyen... eşlik etmesini istemiş belli ki. Diğerinin esi de davetli değilse pek takılacak bir durum değil

Tek çağırdıklarını sanmam ya eşli çağırmışlardır muhtemelen eşiniz yanlış anladı. Eğer çocuğunuz varsa o yüzden çağırmamış olabilirler belki.

Ben de yakın 2 kız arkadaşımın istemesine tek katıldım. Aile arasında olan isteme töreninde eşimin ne işi var. Eşim aynı durumda olsa ne davet beklerim ne de giderim. Bir de sizi çağırsalar çocuğunuz da geleceğini düşünmüşlerdir. İsteme töreninde çocuk istememişlerdir. Yani kaynınızın istemesine gitmek istemeyip bu duruma kırılmanız ayrı bir olay

Ayrı ayrı niye söylesinler ki eşinizi çağırınca sizin de geleceğinizi zaten biliyordur çift olarak gidilir ayrı gidilmez ki kızın zaten işi başından aşkındır şimdi sizi ayrı araması gerekmez sizin de tek göndermeniz olmaz bence

Yok isteme oldugu kesin eglence degil. Ne dusunduler de esleri cagirmiyorlar bilemiyorum artik.

Bence davet edilmemenizin özel bir sebebi yok. Arkadaşınız eşinizi aile büyükleri yerine çağırıyor gibi görünüyor. Kızın evi küçük falansa ve onların eşrafından başkaları da olacaktır illa ki, çok kalabalık olmasın diye eşler davet edilmemiş olabilir.
Çok takılacagınız bir durum yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…