eşim dedemin cenazesine gelmedi

ayıp etmiş evet bunun açıklanası bir yanı yok zaten ama olan olmus artık kendini üzme
benzer bir durum yasanırsa sen de ona aynısını yaparsın eşin de o zaman anlar belki
teşekkürler yorum için. sanırım ben yapamam insanların hatrı için. takmıyorum tabiki şuan ama şu limoniliği bile düzelteyim demiyor ben mi adım atmalıyım anlamıyorum

başın saolsun diyebilrdi,
ve o gün cenaze namazına gelse iyi olurdu,
gelemeyecekse de senden rıza alsaydı...
dı du di ile de olmuyor işte.........maalesef
aynen öyle beklediğim buydu fazlası değildi gelsin ağıt yaksın falan hiç değildi ki ben bile yapmadım. neyse bundan sonraki adımı kim atmalı? yani yapmacıktan adım atamıyorum ben ondan bekliyorum bu yüzden

7si geçti bulunmadı. ayrıca o gün inan aklıma bile gelmedi arayıp gel demek bu gibi şeyleri benim akıl etmem gerekmiyor kendisi düşenebilir. her ne kadar aşırı bağlı olmasam da onu orda cansız yatarken görmek annemin, teyzemin ruh halini görmek bile yetebilir akıl etmemek için. iyi değildim o gün

sanırım bu gibi durumlarda kısasa kısas gerek. ama ben onun ailesini ve akrabalarını sevdiğim için sırf ona ders vermek için bunu yapamam. akrabalarıyla falan vakit geçirmeyi seviyorum samimi zararı olmayan insanlar. kuzeni doğum yaptığında o gitmedi ben gittim mesela :))

Başın Sağolsun .

Eğer pek deden Hayatınızda değilse eşinde cenazeye gelme düşünceliliğini gösterememiş olabilir .
sağolun. neticede son görev hiç gitmeyeceğimi mi düşündü? kp bile gelmişti cenazeye. hoş o emekli ama hiç görüşmediği halde cenazeye gitme erdemliğini gösterdi

Haklısınız da 17 gün bunu çözememek daha büyük problem bence.. Ve hala özür beklemek..
Bir daha konuşmadınız mı bu konuyu?

Haklısınız da 17 gün bunu çözememek daha büyük problem bence.. Ve hala özür beklemek..
zaten 2 hafta her gün full oraya gittim hatim falan da yapılıyordu. adet oldum. adet olduğumdan beri gitmiyorum okuyamıyorum diye. ben bu konu üzerinde daha fazla durmadım söylemek istediğim her şeyi söyledim. artık kendi isterse gelir özrünü diler şuan vasatız iletişim olarak

örneğin yarın sahur için arkadaşlarını çağırmak istedi bende kabul ettim normal olarak. özür dilemez pek bu yüzden daha birşey demedim sadece içimi döktüm

yok yok biz küçük bir yerde yaşıyoruz hemen hemen herkes birbirini tanıyor. her cenazede izin alıp geliyordu
Çok ayıp etmiş o zaman. Ben abim öldükten sonra hiçbir cenazeye gidemedim hatta kuzenim öldü cenazesine gidemedim. Kimsede sorun etmedi. Siz kırıldığınızı belli etmişsiniz ama sakinleşmeye çalışın. Olan olmuş. Yuvanızın tadı kaçmasın.

Öncelikle başın sağolsun sen dedenden çok bahsetmemiş olabilirsin gitmemiş olabilirsin bla bla bla hiçbir şey bir tanıdığınızın öldüğü gerçeğini değiştirmez bence tavrını koru piş an olsun ama konuşarak değil susarak çünkü böyle bir durumda konuştukça o haklı olacak

uzun süre geçti zaten içimi döktüm buraya. görünürde sakinim yani sanırım pek belli edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…