- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi morcivertkedi
-
teşekkürler yorum için. sanırım ben yapamam insanların hatrı için. takmıyorum tabiki şuan ama şu limoniliği bile düzelteyim demiyor ben mi adım atmalıyım anlamıyorumayıp etmiş evet bunun açıklanası bir yanı yok zaten ama olan olmus artık kendini üzme
benzer bir durum yasanırsa sen de ona aynısını yaparsın eşin de o zaman anlar belki
aynen öyle beklediğim buydu fazlası değildi gelsin ağıt yaksın falan hiç değildi ki ben bile yapmadım. neyse bundan sonraki adımı kim atmalı? yani yapmacıktan adım atamıyorum ben ondan bekliyorum bu yüzdenbaşın saolsun diyebilrdi,
ve o gün cenaze namazına gelse iyi olurdu,
gelemeyecekse de senden rıza alsaydı...
dı du di ile de olmuyor işte.........maalesef
7si geçti bulunmadı. ayrıca o gün inan aklıma bile gelmedi arayıp gel demek bu gibi şeyleri benim akıl etmem gerekmiyor kendisi düşenebilir. her ne kadar aşırı bağlı olmasam da onu orda cansız yatarken görmekBaşın sağ olsun.
Dedenle duygusal bir yakınlığı yokmuş ve anladığım kadarıyla sen de görüşmüyorsun diye çok sorumluluk hissetmemiş. Madem bu kadar kafayı takacaktın keşke telefonda çağırsaydın nerdesin vs diye. O olsa mesela boyle bir durumda mutlaka arar çağırırdı. Olan olmuş cenaze kaldırılmış, gelmeyi akıl edememiş işte gider baş sağlığına 7 sinde bulunur, 40 ında bulunur...
yanlış ama akıl edememiş de hala bir geri adım yok buna takıldım özellikle!afedersin ama tam bir ök.z.
insani yanı gelişmemiş herhalde. komşu ölse gidilir cenazeye. neticede son göre.
sanırım bu gibi durumlarda kısasa kısas gerek. ama ben onun ailesini ve akrabalarını sevdiğim için sırf ona ders vermek için bunu yapamam. akrabalarıyla falan vakit geçirmeyi seviyorum samimi zararı olmayan insanlar. kuzeni doğum yaptığında o gitmedi ben gittim mesela :))Öncelikle başınız sağolsun benzer bir durumu bende yaşadım eşim amcamın cenazesine gelmemişti ona göre geçerli sebebi vardı o dönemler, şimdilerde ise utanıyor bu konu açıldığında haklısın diyebiliyor sadece. Büyük yemin ettim ölüm bugün benim yakınımda yarın da senin yakın bir akrabanda olacak o zaman bende gelmeyeceğim dedim ve gitmeyeceğimde asla unutmayacağımı da çok iyi bilir. Geçenlerde kuzenim doğum yaptı bebek görmeye gidecektik sen annenle gidersin dedi peki tamam dedim. Aradan 1 ay geçti kendi kuzeni doğum yaptı, bebek görmesine gidelim bütün akrabalar toplanıp gidiyorlar 1 seferde çıksın diye dedi git tabii annenle gidersin sen dedim nasıl yani ben bekar mıyım annemle gideyim dedi ben bekar mıydım annemle giderken dedim ve gitmedim o da gitmedi. 1-2 gün surat astı hiçç umursamadım.
sağolun. neticede son görev hiç gitmeyeceğimi mi düşündü? kp bile gelmişti cenazeye. hoş o emekli ama hiç görüşmediği halde cenazeye gitme erdemliğini gösterdiBaşın Sağolsun .
Eğer pek deden Hayatınızda değilse eşinde cenazeye gelme düşünceliliğini gösterememiş olabilir .
sağolasın. evet ama kaç gün geçmiş kabul bile etse ben yumuşarım. siyaseten konuşuyoruz resmen rahatsız oluyorum uzatmasa artıkkafası basmamıştır kesin , bu erkeklerın beynınden düşünmek biz kadınlar için imkansız
başın sağolsun cnm
sağol canım Allah razı olsunBaşın sağolsun, allah rahmet eylesin.
istemsiz güldüm yaBosver üzme kendini .Bi öküzlük te sen yap ödeşin.
empati yapmak gerek bu durumlarda bence. aynısını yapsam hoşuna asla gitmezYukarda saydığın sebepler gitmemesi için yeterli mi dersen ona göre evet.
yok yok biz küçük bir yerde yaşıyoruz hemen hemen herkes birbirini tanıyor. her cenazede izin alıp geliyorduBazı insanlar cenazeye gitmekten hoşlanmaz ama kendi tarafından cenazesi olunca gitmiş. Garip geldi.
zaten 2 hafta her gün full oraya gittim hatim falan da yapılıyordu. adet oldum. adet olduğumdan beri gitmiyorum okuyamıyorum diye. ben bu konu üzerinde daha fazla durmadım söylemek istediğim her şeyi söyledim. artık kendi isterse gelir özrünü diler şuan vasatız iletişim olarakHaklısınız da 17 gün bunu çözememek daha büyük problem bence.. Ve hala özür beklemek..
Bir daha konuşmadınız mı bu konuyu?
örneğin yarın sahur için arkadaşlarını çağırmak istedi bende kabul ettim normal olarak. özür dilemez pek bu yüzden daha birşey demedim sadece içimi döktümHaklısınız da 17 gün bunu çözememek daha büyük problem bence.. Ve hala özür beklemek..
Bir daha konuşmadınız mı bu konuyu?
Çok ayıp etmiş o zaman. Ben abim öldükten sonra hiçbir cenazeye gidemedim hatta kuzenim öldü cenazesine gidemedim. Kimsede sorun etmedi. Siz kırıldığınızı belli etmişsiniz ama sakinleşmeye çalışın. Olan olmuş. Yuvanızın tadı kaçmasın.yok yok biz küçük bir yerde yaşıyoruz hemen hemen herkes birbirini tanıyor. her cenazede izin alıp geliyordu
uzun süre geçti zaten içimi döktüm buraya. görünürde sakinim yani sanırım pek belli edemiyorumÇok ayıp etmiş o zaman. Ben abim öldükten sonra hiçbir cenazeye gidemedim hatta kuzenim öldü cenazesine gidemedim. Kimsede sorun etmedi. Siz kırıldığınızı belli etmişsiniz ama sakinleşmeye çalışın. Olan olmuş. Yuvanızın tadı kaçmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?