eşim dedemin cenazesine gelmedi

Cenazeye gidilir, bunu akletmek için süperzeka olmak gerekmiyor, asıl 15 dakikadan cenazeye gelmemek akıl tutuması herhalde.

Hadi cenazeye gelmemiş, işten çıkınca nasıl oraya gelmeyip de annesine yemek yemeye gidiyor?

Hiç iyi şeyler söyleyemeyeceğim.

en son 3. gün konuşmuştum kafa sallıyordu. tavrına sinirlendim daha da hiç konusunu açmadım buraya sadece içimi döktüm açıkçası nerede yanlış yaptığımı da görmek istedim

tam olarak bundan bahsediyordum. teşekkürler

bu arada günü yanlış yazmışım kızlar ya henüz 10 gün oldu. adet olup gitmeyince 1 hafta fazla saymışım affınıza sığınarak

İyi gunde kötü günde diyerek çıkmıyor muyuz yola? Kötü gününde seni yarı yolda bırakmış ötesi yok...

Annemin halası vefat ettiğinde eşim de cepten babamı aramış, annem yanında olduğu halde onu telefona istemeyi akıl edememiş. Ben bunu tahmin ettiğim için asıl annemle konuşmalıydın dedim. Aradı sonradan. Keşke sen de cenaze şu saatte kalkacak diye emrivaki yapsaydın

sağolun. neticede son görev hiç gitmeyeceğimi mi düşündü? kp bile gelmişti cenazeye. hoş o emekli ama hiç görüşmediği halde cenazeye gitme erdemliğini gösterdi
Işe gidiyorsa zor izin alıyor insanlar . Olabiliyor bazen böyle Şeyler . Neticede anneniz Babanızınkine gelmemiş olsa anlarım ama dedeyi biraz daha uzak diye düşünmüş olabilir veya düşünememiş olabilir .

Sonuna kadar haklisin. Ben esimi cok elestiririm yani begenmedigim yonu cok ama babannem vefat etmisti ve izin almasi cok zor bir donemden geciyordu. Amiri sart mi gitmen demisti hatta hic unutmam. Ben soylemedim bile izin alip geldi. Sehir disina cenazeye gittik. Ayni sekilde halamin cenazesinde de oldu.
Ölüm bu cenaze. Kazık kadar olmus adam bunu akil edemiyor mu. Isine gelmemistir.
Basin sagolsun.
Kendini dusunup yipratma. Sende icten davranmazsin ona. O sana nasil davraniyorsa karsiligini ver ki anlasin. Ama ofkeyle kavgayla degil. Sogukkanlilikla.

belki gerçekten izin alamayacak durumdaydı. ama bunu size belirtmesi gerekirdi. siz illa yok kovulacaksan da gel demezdiniz heralde. ayrıca annesinin amcası ölmüş tüm gün gitmemiş. sizi pek umursamıyor galiba.

yapabilirdim dediğin gibi ama inan öyle bi ortam vardı ki aradığında hani hiç aklımın ucundan bile geçmedi akıl edemeyeceği

evet de her cenazeye izin alabilip de buna alamaması ona göre sabahtan doktor için izin aldığından dolayı yüz kızartamamış. halbuki yüz kızartılacak bir durum değil fuzuli yere 2. kez izin istese elbette vermez ama ne bileyim pek umursamadı gibi geldi

sağol teşekkür ediyorum. sizin durumla benziyor eşinizin tavrı dışında.. zaten öyleyim ona yansıtmıyorum söyleyeceğimi söyledim kendi bilir. gün geçecek ama unutmam yani bunu. normal davranmaya devam ediyorum hatta yarın arkadaşlarını sahura çağırdık normal olucaz tabi ki

belki gerçekten izin alamayacak durumdaydı. ama bunu size belirtmesi gerekirdi. siz illa yok kovulacaksan da gel demezdiniz heralde. ayrıca annesinin amcası ölmüş tüm gün gitmemiş. sizi pek umursamıyor galiba.
bende böyle düşündüm. işten çıkma durumu asla olmaz adamlar eşimi ellerinde tutmaya bakıyorlar çünkü hakkını veriyor gerçekten çalışkan..

Siz haklısınız tabibi de.
Ölüm bu sonuçta ne olursa olsun yanınızda olması lazımdı Yani insanlık bu kadar mı öldü
Tavrınızı devam ettirin bence çünkü haketmiş

Siz haklısınız tabibi de.
Ölüm bu sonuçta ne olursa olsun yanınızda olması lazımdı Yani insanlık bu kadar mı öldü
Tavrınızı devam ettirin bence çünkü haketmiş
teşekkür ediyorum. o konuşursa konuşuyorum zaten müdaanam yok. ya içten bir özür dilese ben takmam bunu olan olmuş hatasını anlamış derim de hala ben suçluymuşum gibi davranıyor

Olabilir belki de gerek duymamıştır . Çok takmayın bence 1. Derecede yakınınız olsaydı anlardım ama biraz sitem edip geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…