- Konu Sahibi morcivertkedi
-
sitem edip geçtim aslında. buraya yazmamın sebebi de hem benim bir yanlışım var be göremiyosam onu görmek için hem de biraz tanıdığım birine anlatıp utandırmaktansa tanımadıklarıma yazayım dedimOlabilir belki de gerek duymamıştır . Çok takmayın bence 1. Derecede yakınınız olsaydı anlardım ama biraz sitem edip geçin
Hayır sizin bir yanlışınız yok . Yıpratmayın kendinizi bunlar Önemsiz Şeylersitem edip geçtim aslında. buraya yazmamın sebebi de hem benim bir yanlışım var be göremiyosam onu görmek için hem de biraz tanıdığım birine anlatıp utandırmaktansa tanımadıklarıma yazayım dedim
teşekkürler yorumunuz için. aramız bozulduğundan beri gün içerisinde öylesine aramazdı az önce aradı napıyorsun karıcım birşey lazım mı istiyo musun falan diyo. burayı mı okuyo yoksa asdfghjkllşHayır sizin bir yanlışınız yok . Yıpratmayın kendinizi bunlar Önemsiz Şeyler
Bence burayı değil de hislerinizi okuyor olabilirteşekkürler yorumunuz için. aramız bozulduğundan beri gün içerisinde öylesine aramazdı az önce aradı napıyorsun karıcım birşey lazım mı istiyo musun falan diyo. burayı mı okuyo yoksa asdfghjkllş
İzin alamasa da insan işten çıkar cenaze evine ya da yanınıza gelir,klasik kendi ailesini fazlasıyla kayıran eş kişisi.merhaba arkadaşlar
bu buraya açtığım ilk konu umarım sıkılmazsınız.
17 gün önce dedem vefat etti. dedem sabah saatlerinde vefat etti eşim de o gün işten izin alıp kan vermişti daha haberimiz yokken. (işinden zor izin alıyor bunun farkındayım) o daha sağlık ocağındayken ben ölüm haberini aldım hemen hazırlandım eşimi aradım diyalog aynen şu şekilde;
-dedem vefat etti ben oraya gidiyorum
+hangi deden
-x dedem
+hadi ya. tamam.
ya yok yani böyle tepki yok. o an inanın aklıma bu diyaloğun saçmalığı gelmedi sonra öğlen oldu beni aradı napıyosun diye. hala bir başın sağolsun demek asla yok. daha da aramadı ben hala dedemlerdeyim işten doğru yemeğe annesine gitmiş. ben eve çok geç geldim nihayet başın sağolsun diyebildi. sen cenazeye gelmedin mi dedim çünkü gelme niyetinde olsa sorardı kaçta kalkıcak cenaze vs diye. gelmedim dedi. işte biliyorsun işten izin almak istemiyorum bıdı bıdı. hastane iznini vefat olayı olmadan önce almıştın ki cenaze ikindine müteakip kalktı yani işten çıkmadan 1 saat önce falan. istese bal gibi izin alırdı patronları da neden cenazeniz var diyemezlerdi resmen umursamadı. o gün zaten başım çatlıyordu kendimi iyi hissetmiyordum bir iki birşeyler söyledim kafa salladı o da hiç kale almadan! sonra sinirlenip yattım. ertesi gün daha sakince kırıldığımı belirttim hala pişkin pişkin dinliyor en son şey dedi “evlenince dedene el öpmeye bile götürmedin?” şeye getiriyor lafı nerden çıktı bu dede aşkı. ulan hödük dangalak biliyor dedem 10 seneyi aşkın süredir yatalaktı ve alzheimerdı. anneanne zaten üvey öz değil. annemle de aralarında ailevi meseleler olmuştu dedem de zaten konuşamıyor anlamıyor hani hatrı sayılacak insan yoktu. ölüm sonuç olarak annemin babası. cenaze ya bu kimsenin üzüntüsü sorgulanmaz! bundan 3 ay önce falan kv nin hiiiç görüşmediği amcası vefat etmişti onun cenaze günü işe bile gitmedi halbuki onunla da bırakın el öpmeye gitmesini düğüne dahi davet edilmemişti. o günden bu yana limoniyiz hala asla özür dilemek yok. hatasını kabul etmek hiç yok. sizlerin yorumu önemli objektiflik açısından. sizce kim haklı nasıl bir tavır takınmalıyım?
ohhhh beee sonunda bir yere kustum öfkemi.
ahaha yok canım hödük o okuyamıyor öyle yetenekleri yok :))Bence burayı değil de hislerinizi okuyor olabilir
yani dimi? geç saatte geldim o gün gelene kadar da aramadı hani ne bileyim merak da etmemiş diyorumİzin alamasa da insan işten çıkar cenaze evine ya da yanınıza gelir,klasik kendi ailesini fazlasıyla kayıran eş kişisi.
Bi daha buna benzer bişey yaşarsanız telefonda şöyle konuşun “ x öldü cenaze şurda gel” kısa ve net cümleler kurun,erkekler bazen böyle daha aktif çalışıyorlaryani dimi? geç saatte geldim o gün gelene kadar da aramadı hani ne bileyim merak da etmemiş diyorum
galiba tabiri caizse kafasına vura vura ince düşündürteceğizBi daha buna benzer bişey yaşarsanız telefonda şöyle konuşun “ x öldü cenaze şurda gel” kısa ve net cümleler kurun,erkekler bazen böyle daha aktif çalışıyorlar
tam olarak bu cümleyi kurdum “dedem ya ötesi mi var?” pişkin pişkin baktı. ona sormadım ama bence kp de ayıpladı cenazeye gelmemesini çünkü yüzüne vurulmasından hoşlanmıyor gibi bi hali vardı.Ölümü bu kadar basite indirgeyen insanlardan korkmali .Dede yahu daha ötesi mi var.Insan dilinik ucuyla da olsa bas sağlığı diler .Gönül alir .
Gun olur devran dönertam olarak bu cümleyi kurdum “dedem ya ötesi mi var?” pişkin pişkin baktı. ona sormadım ama bence kp de ayıpladı cenazeye gelmemesini çünkü yüzüne vurulmasından hoşlanmıyor gibi bi hali vardı.
Takındığınız tavırlarda çoookk haklısınız. Ya evet gelmem gerekirdi ama şöyle şöyle demek yerine işi pişkinliğe vurması neredeyse sen zaten dedeni sevmiyorduna getirmesi büyük saçmalık. Mesele o sizin eşiniz ve yanınızda olmalı. Ama maalesef erkekler bazen çok bencil çok düşüncesiz ve sınırları zorlayıcı olabiliyorlar. Bırakın kendi geri adım atsın. Hatasının farkına varmazsa bu pişkinlik böyle devam eder.merhaba arkadaşlar
bu buraya açtığım ilk konu umarım sıkılmazsınız.
17 gün önce dedem vefat etti. dedem sabah saatlerinde vefat etti eşim de o gün işten izin alıp kan vermişti daha haberimiz yokken. (işinden zor izin alıyor bunun farkındayım) o daha sağlık ocağındayken ben ölüm haberini aldım hemen hazırlandım eşimi aradım diyalog aynen şu şekilde;
-dedem vefat etti ben oraya gidiyorum
+hangi deden
-x dedem
+hadi ya. tamam.
ya yok yani böyle tepki yok. o an inanın aklıma bu diyaloğun saçmalığı gelmedi sonra öğlen oldu beni aradı napıyosun diye. hala bir başın sağolsun demek asla yok. daha da aramadı ben hala dedemlerdeyim işten doğru yemeğe annesine gitmiş. ben eve çok geç geldim nihayet başın sağolsun diyebildi. sen cenazeye gelmedin mi dedim çünkü gelme niyetinde olsa sorardı kaçta kalkıcak cenaze vs diye. gelmedim dedi. işte biliyorsun işten izin almak istemiyorum bıdı bıdı. hastane iznini vefat olayı olmadan önce almıştın ki cenaze ikindine müteakip kalktı yani işten çıkmadan 1 saat önce falan. istese bal gibi izin alırdı patronları da neden cenazeniz var diyemezlerdi resmen umursamadı. o gün zaten başım çatlıyordu kendimi iyi hissetmiyordum bir iki birşeyler söyledim kafa salladı o da hiç kale almadan! sonra sinirlenip yattım. ertesi gün daha sakince kırıldığımı belirttim hala pişkin pişkin dinliyor en son şey dedi “evlenince dedene el öpmeye bile götürmedin?” şeye getiriyor lafı nerden çıktı bu dede aşkı. ulan hödük dangalak biliyor dedem 10 seneyi aşkın süredir yatalaktı ve alzheimerdı. anneanne zaten üvey öz değil. annemle de aralarında ailevi meseleler olmuştu dedem de zaten konuşamıyor anlamıyor hani hatrı sayılacak insan yoktu. ölüm sonuç olarak annemin babası. cenaze ya bu kimsenin üzüntüsü sorgulanmaz! bundan 3 ay önce falan kv nin hiiiç görüşmediği amcası vefat etmişti onun cenaze günü işe bile gitmedi halbuki onunla da bırakın el öpmeye gitmesini düğüne dahi davet edilmemişti. o günden bu yana limoniyiz hala asla özür dilemek yok. hatasını kabul etmek hiç yok. sizlerin yorumu önemli objektiflik açısından. sizce kim haklı nasıl bir tavır takınmalıyım?
ohhhh beee sonunda bir yere kustum öfkemi.
teşekkür ederim yorum için. geri adım atmasını beklicem. elbette atıcakTakındığınız tavırlarda çoookk haklısınız. Ya evet gelmem gerekirdi ama şöyle şöyle demek yerine işi pişkinliğe vurması neredeyse sen zaten dedeni sevmiyorduna getirmesi büyük saçmalık. Mesele o sizin eşiniz ve yanınızda olmalı. Ama maalesef erkekler bazen çok bencil çok düşüncesiz ve sınırları zorlayıcı olabiliyorlar. Bırakın kendi geri adım atsın. Hatasının farkına varmazsa bu pişkinlik böyle devam eder.
teşekkür ederim yorum için. geri adım atmasını beklicem. elbette atıcak
Cidden burayı okudukça ve kendi yaşadıklarıma bakınva hayretle görüyorum ki çoğu erkek aynı cümleleri kuruyor, aynı şekilde düşünüyor ve aynı şekilde tepki veriyor...Bu nasıl olabiliyor gerçekten ilginç...
Onlara öküzlüklerini söyleyince nerden çıktı bu ... aşkı demeleri mesela..
Yok kardeşim bunlarla laf dalaşına da girilmez, kırıldığını söylesen daha beter kırarlar...Hepsinin canı cehenneme
Erkek değilim ama o öküzlükten bende de var. Sağlığında arayıp sorulmayan insanlar ölünce kıymete binince hiç samimi gelmiyor bana. Birde görev diye cenazeye katılanlar var.
Belli olmaz :))ahaha yok canım hödük o okuyamıyor öyle yetenekleri yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?