eşim degil ben yapıyorum!!

Cevaplara yarilarak guldum ajajskssksks forza elizabeth ajajjaa sjakskks

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım öncelikle şunu belirteyim; p.orno izlemek dizi-film izlemek gibi değildir ki hani "acaba sonunda ne olacak" diye merak edesin? p.ornoda amaç bellidir, giriş-gelişme-sonuç bellidir bunları izlemek demek "cinsel hayatımdan memnun degilim, eşimden(fiziğinden, performansından..) memnun değilim, evliliğimde mutlu değilim, tatmin olamıyorum" demektir. Tüm manalarda 'Doymuş' bir insan oturup da şey yapan insanları izleyerek mutlu olmaz. Yok öyle bir şey. Bence bir psikoloğa görün. Yada bu sorununu paylaş eşinle, birlikte bir çözüm üretin.

zeka, yaratıcılık, trollük yeteneği sıfır.
dünkü bir mevzunun tersini yazıp ilgi çekeceğini sanıyorsun aklınca
madem aklınca trolleyeceksin keşke biraz zeki olsaydın da yaratıcı bir topic açsaydın.

bu arada yorum yazanların bazılarının da gerçekten erkek olduğunu düşünüyorum artık
keşke bir yolu olsa da yönetim eteklerimizi kontrol edeerek yeni yazarları kabull etse:)

Konu elizabeth iken bi erkekten ne zaman yaratıcılık çıkmış ki trollerken de çıksın a bacım.

Ramazan ramazan kk nın ayarını bozdular yahu. Tamam açın konu açın da neden içerik hep cinsellik?
Hele dün ki dişleri ağrıyan kızdan sonra durumun vehameti ortada

Ramazan ramazan kk nın ayarını bozdular yahu. Tamam açın konu açın da neden içerik hep cinsellik?
Hele dün ki dişleri ağrıyan kızdan sonra durumun vehameti ortada

o hangisiydi diş ağrısı ve cinsellik :26:

ramazanda bu konular tavan yaptı,hayırlara çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…