İşte kendi ağzınla düşüyorsun yaptığın basit oyuna. Senin neyini kıskanacaklar? Dün o konuda yuhluyorlar bu konuda da aynı tepkiyi veriyorlar. Bu seferde adları kıskanca çıkıyor. Pardon ama bu durumda tutarsız olan sen misin bu konuya yorum yazanlar mı?
Şimdi sana çok net bir şey soracağım. Bu konuyu açma amacın nedir?Yo ben gereken ksilere cevap veriyrum gereken cevabi
Ben derdmi söyledm okumayıp çarpıtan sizsiniz
Yok bacim ^^ sen yanlis anladin... Ben erkek izliyo veya izlemiyo derdinde degilim.. Ben senin cevap verme sekline laf attim. Yogsam ister izle ister izleme, sanki banami izliyon24 yaşmdaym.
Eşm izlemyr dye izleyenlerimi kıskancm
Laf çarptmayn
Ozman eşi izleyenlere bu aklı varın
Erkek dmekkh izliyor dye teselli verin
Koptm resmen
Actigi konuyla verdigi cevaplar birbirini tutsa 13 yasindan biraz daha fazla dicem de. 13 ü gecmez haklisin :111:Daha cocuk ablasi en fazla 13
izliyosun tamamda yaninda bisey yapiyomusun yoksa ole kuru kuru izliyomusun?
Şimdi sana çok net bir şey soracağım. Bu konuyu açma amacın nedir?
Bu kadar ayrıntıyı kaldırabileceğimi düşünmüyorum.Ben ara sira acp izliyrum meraktan ama ortada sebep yokken ndn böyle bunu soruyorum
Hç izlemdm evlenince merak ettm açtm dahada tekrarı geldh
Istemesem açmam
Ama istyrum işte
Eşmle sorunda yok
Özl olck ama haftada 3 4 gn oluyoruz.
Sorunum ndn olabilir?
niye tek izliyorsun ki, madem zevk alıyorsun eşinle birlikte izle de bir anlamı olsunMerhb.arkadaşlar.
Evliligm çok iyi.ilişkimiz de iyi
Ama ben eşimden gizli p...o izliyorum acayip zevk alıyorum.
Neden böyle bilmiyorum çokta istekli biriyim.bunun etkisi var mı.izlemeyi bırakamıyorum.
izliyosun tamamda yaninda bisey yapiyomusun yoksa ole kuru kuru izliyomusun?
niye tek izliyorsun ki, madem zevk alıyorsun eşinle birlikte izle de bir anlamı olsun
Siz kadın oldugnuzdan eminmisinz?çocuk gbi davranysunuz çünkü
Yok sen fakesn blmem ne
Inanmak istememzn sebebi nedir korkmanz mı bir kadının böyle oluşu
Aklnzca ego yapıp güya kocalarını korumak.burda aldatılan aldatılana oyüzden ego sanırım.:)
niye tek izliyorsun ki, madem zevk alıyorsun eşinle birlikte izle de bir anlamı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?