eşim degil ben yapıyorum!!

O hangisiymiş, kaçırmışım :)))

o hangisiydi diş ağrısı ve cinsellik :26:

ramazanda bu konular tavan yaptı,hayırlara çıksın

onu burada yazmayayım çok kötüydü çünkü :) hanım kızımızın erkek arkadaşıyla münasebetinden dolayı dişleri ağrıyormuş anlayın işte açık açık ayrıntılarıyla anlatmıştı

Son düzenleme:
Konu elizabeth iken bi erkekten ne zaman yaratıcılık çıkmış ki trollerken de çıksın a bacım.

Ahaha bu konuya ne kadar mantikli ya da ne kadar kadinsal bir cevap verebilirdik ki elizabeth yazmamiz erkeksi gelmis :))
Simdi konu sahibi de mantikli cevaplar lutfen demis.Tek yan etkisi sivilce yapar diyecegim iyice supheye dusulecek acaba erkek mi bu diye :))
Hatta cihan ceylanin bi karikaturu var bununla ilgili bulursam paylasayim:))

desene fazla şey yapmak dişine vurmuş tövbe ya neler duyucaz daha

Ramazan ramazan kk nın ayarını bozdular yahu. Tamam açın konu açın da neden içerik hep cinsellik?
Hele dün ki dişleri ağrıyan kızdan sonra durumun vehameti ortada
ramazan ters tepki yarattı millette galiba..:44::26:

toplarını ısırdım galiba falan diyodu ( bu kısmı gerçekten anlamadım:26: ) neyse konuyu dağıtmayalım

ben anladım da anlatmayayım şimdi abla gerçekten abla mıydı yoksa abla görünümlü abi miydi

ben anladım da anlatmayayım şimdi abla gerçekten abla mıydı yoksa abla görünümlü abi miydi

bir kaç tane konu açtı o kadar açık seçiktiki mune abla kaldırdı. ramazanda milleti dinden çıkarmaya çalışıyor bunlar. bu kadarı normal değil kkda. yada açlıktan

Silindi mi konu :sly::sly:

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu uye erkek yada ortaligi karistirmak istiyo ramazan ramazan.

Uymayin arkadaslar

Kendi kendine yazip dursun

Baktı kimse cevap vermiyo pılını pırtını toplar gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim aklıma gelen ilk şey ise nasır oluyor..
Çok derin düşünüyorum foooor ever mastürbation

Benim aklima cihan ceylanin bu efsane karikaturu geliyor

Asilma cok asilma ahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405369358453.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 69
bir kaç tane konu açtı o kadar açık seçiktiki mune abla kaldırdı. ramazanda milleti dinden çıkarmaya çalışıyor bunlar. bu kadarı normal değil kkda. yada açlıktan

Mune sahura kadar boş kalıp sıkılmasın diye uğraşıyor ergenler

Amaçları kötü değil ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…