- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
O hangisiymiş, kaçırmışım :)))
o hangisiydi diş ağrısı ve cinsellik :26:
ramazanda bu konular tavan yaptı,hayırlara çıksın
Konu elizabeth iken bi erkekten ne zaman yaratıcılık çıkmış ki trollerken de çıksın a bacım.
onu burada yazmayayım çok kötüydü çünkü :) hanım kızımızın erkek arkadaşıyla münasebetinden dolayı dişleri ağrıyormuş anlayın işteaçık açık ayrıntılarıyla anlatmıştı
Hahaha BADE kizzz hayal güvümüle ne demek istedigini kurd durdum daa :)))
desene fazla şey yapmak dişine vurmuş tövbe ya neler duyucaz daha
ramazan ters tepki yarattı millette galiba..:44::26:Ramazan ramazan kk nın ayarını bozdular yahu. Tamam açın konu açın da neden içerik hep cinsellik?
Hele dün ki dişleri ağrıyankızdan sonra durumun vehameti ortada
onu burada yazmayayım çok kötüydü çünkü :) hanım kızımızın erkek arkadaşıyla münasebetinden dolayı dişleri ağrıyormuş anlayın işteaçık açık ayrıntılarıyla anlatmıştı
toplarını ısırdım galiba falan diyodu ( bu kısmı gerçekten anlamadım:26: ) neyse konuyu dağıtmayalım
toplarını ısırdım galiba falan diyodu ( bu kısmı gerçekten anlamadım:26: ) neyse konuyu dağıtmayalım
ben anladım da anlatmayayım şimdiabla gerçekten abla mıydı yoksa abla görünümlü abi miydi
ramazan ters tepki yarattı millette galiba..:44::26:
Burası çok karışacak kaçın...
Silindi mi konu :sly::sly:
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Benim aklıma gelen ilk şey ise nasır oluyor..
Çok derin düşünüyorum foooor ever mastürbation
bir kaç tane konu açtı o kadar açık seçiktiki mune abla kaldırdı. ramazanda milleti dinden çıkarmaya çalışıyor bunlar. bu kadarı normal değil kkda. yada açlıktan
Siz nekadar kıskançsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?