- 29 Eylül 2020
- 220
- 50
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Konuyu bilmiyorum ama 20 gün çok uzun bir süre konuşmadan durmak sabır işi ben patlardım.Kızlar konularımı bilenler bilir
Eşim 20 gün oldu daha konuşmuyor benimle Allah aşkına ya nedir bu çocuğu alıp bazen annesigile gidip geliyor o kadar çocuk dışında muhatap olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi bana zaten kardeşimin nişanı var ay sonu şeytan diyor git birkaç gün sonraya
Olayı bilmediğim için bir yorum yapamayacağım. Ama olgunlaşmamış bir erkek ise yapacak bir şey yok. Size sevgisi saygısı bitmiş gibi duruyor.Kızlar konularımı bilenler bilir
Eşim 20 gün oldu daha konuşmuyor benimle Allah aşkına ya nedir bu çocuğu alıp bazen annesigile gidip geliyor o kadar çocuk dışında muhatap olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi bana zaten kardeşimin nişanı var ay sonu şeytan diyor git birkaç gün sonraya
Erkeğin küseni de hiç çekilmez. Allah vermesin. Düşman başınaMenepoza girmiş
Kızlar konularımı bilenler bilir
aynen hele de böylesiErkeğin küseni de hiç çekilmez. Allah vermesin. Düşman başına
Bebeğim var 1.5 yaşında haber vermeden gitsem miki söylesem mi ki20 gün durduğun hata.
Bebeğim var 1.5 yaşında haber vermeden gitsem miki söylesem mi ki
Evliliğini devam ettirmek istiyorsan söylersin, bu arada annen nasıl olduBebeğim var 1.5 yaşında haber vermeden gitsem miki söylesem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?