• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim denen

Bebeğim var 1.5 yaşında haber vermeden gitsem miki söylesem mi ki
Ama şunu da göze al papatya. Gidişin ipleri hepten koparabilir. Bunu göze alarak git. Ben gittiğimde arkamı arayan olmamıştı çünkü. En azından bir kaç ay. Bir kaç ay sonra kafası dank edip dön demeye başladı ama iş işten geçmişti. Bu adamda da aynı potansiyeli gördüğüm için uyarıyorum. Buna hazırlıklı ol. Sen gider gitmez hemen bişeyler yapmaya kalkışmasını beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Gitmenle öfkelenecek daha çok inada bindirecek işi.

Geçen sordum diye hatırlıyorum da cevabı hatırlayamadım.
Bu süreç zarfında eşinizin çamaşır, ütü, yemek gibi işlerini üstlendiniz mi?

Esiniz sizi terbiye etmeye çalışıyor.
Gidip annesinden özür dileyin diye uğraşıyor.
Tüm derdi bu.
Evliliğim zarar görür, karım üzülür umurunda değil adamın.
Kesinlikle haklısınız bende öyle düşünüyorum hele de şuan beni ona muhtaç görüyor kardeşimin nişanı var diye barışacağım sanıyor gelmezse gelmesin herkesin kendi ayıbı

Ama şunu da göze al papatya. Gidişin ipleri hepten koparabilir. Bunu göze alarak git. Ben gittiğimde arkamı arayan olmamıştı çünkü. En azından bir kaç ay. Bir kaç ay sonra kafası dank edip dön demeye başladı ama iş işten geçmişti. Bu adamda da aynı potansiyeli gördüğüm için uyarıyorum. Buna hazırlıklı ol. Sen gider gitmez hemen bişeyler yapmaya kalkışmasını beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Gitmenle öfkelenecek daha çok inada bindirecek işi.
Sonuçta kardeşimin nişanı var gidecektim zaten inş yoluma taş koymaz

Git valla napacan nazlı kızla lafa bak çocuk olmasa gelmezdim geliyon da napıyon

Yemek olarak yaptığım yemeği yemiyor kendisi hazırlayıp yiyor çamaşır da pazar gününden itibaren ayırıyorum kendisi atıyor

Annesi gibi peşinden koşup yapmayın diyecektim de adam zaten fırsat vermiyormuş.

Küsme nedeni neydi bilmiyorum ama siz bu evlilikte uzatmaları oynuyorsunuz onu biliyorum.

Kesinlikle haklısınız bende öyle düşünüyorum hele de şuan beni ona muhtaç görüyor kardeşimin nişanı var diye barışacağım sanıyor gelmezse gelmesin herkesin kendi ayıbı
Gel falan demeyin siz. Gelmiyorsa gelmesin.
20 gündür sizinle konuşmuyor, çocuk için eve geliyorum diyor.
Ben çoktan ailemin yanına gitmiştim sanırım.
Siz birde bu adamı bile bile çocuk yaptınız yahu. Kendinize kastınız varmış.

Kızlar konularımı bilenler bilir
Eşim 20 gün oldu daha konuşmuyor benimle Allah aşkına ya nedir bu çocuğu alıp bazen annesigile gidip geliyor o kadar çocuk dışında muhatap olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi bana zaten kardeşimin nişanı var ay sonu şeytan diyor git birkaç gün sonraya
İnadını kıracak seni ayağına getirecek. Amaç bu 🤷

Çocuğunu kaçırmakla suçlayabilir o yüzden öyle düşündüm sadece haber mi vereyim ben gidiyorum die
Bence verin sonuçta bebeği de götürüyorsunuz ve onun da bebeği.
Kaçırmakla suçlayamaz öyle bir dünya yok ama onun da bebeği işte.
Kendi sorunlarınızdan ayrı tutmalısınız bebeğinizi.

Çocuğunu kaçırmakla suçlayabilir o yüzden öyle düşündüm sadece haber mi vereyim ben gidiyorum die
Çocuğunu derken? O sizin de çocuğunuz ve gittiğiniz yer belli. Son dakikada çıkan bir şey değil. Kardeşinizin nişanı elbette gideceksiniz. Tüm aileniz orada olacak herkes şahit nerde olduğunuza. Tvde görüyoruz 10 tane adama kaçan eşlerine çocuğu düşün geri dön diye yalvarıyorlar valla bizdeki bu aşırı düşünce fazla bu adamlara.
Aileniz ne diyor bu duruma?

Eşim 20 gün oldu daha konuşmuyor benimle Allah aşkına ya nedir bu çocuğu alıp bazen annesigile gidip geliyor o kadar çocuk dışında muhatap olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi bana zaten kardeşimin nişanı var ay sonu şeytan diyor git birkaç gün sonraya
Size soyle bir şey söylemek isterim benim eşim de hep küsen taraftı hatta burda da çok konu açtım ve bu duruma o kadar çok sinir olurdum ki konusmuyor diye bida kavga eder bir hafta daha konuşmazdik. Ama ben artık küsünce umursamamaya başladım hatta artık bu huylarından içim nefret dolduğu için mi nedir o barışmak istese ben küser oldum. Bir de yemek flan yapmadım evde. Kahvaltı hazırladım çağırmadım. Temizlik yapmadım. Ama bizim en son kavgamızda çok ağır konuştu beni geçtim aileme laf etti benim ailem onun ailesine layık değilmiş 10 beden küçükmüş bilmem neler. Şimdi kıvranıyo yemek yok mu bugün de özür dilerim dikkat edicem. İnanıyor muyum tabiki hayır bunun böylesi asla değişmez ya ayrılık işin sonu yada böyle insanlara katlanmak

Çocuğunu derken? O sizin de çocuğunuz ve gittiğiniz yer belli. Son dakikada çıkan bir şey değil. Kardeşinizin nişanı elbette gideceksiniz. Tüm aileniz orada olacak herkes şahit nerde olduğunuza. Tvde görüyoruz 10 tane adama kaçan eşlerine çocuğu düşün geri dön diye yalvarıyorlar valla bizdeki bu aşırı düşünce fazla bu adamlara.
Aileniz ne diyor bu duruma?
Ailem de artık bıktı annesinin takıntılarından eşimin benim yerimi annesinin yerini ayıramamasından onlara da ayrı sinirim şöyle geçim olsun diye susturmaya çalışıyor gibiler beni defalarca sustum zaten annesinin huyunu biliyorsun huyuna git demezler mi iyice dellendim huyu böyle diye büyük die ağzıma sçma hakkını da vermez dedim sinirlendim karışmayın dedim öyle kaldı

20 gün seven ve kaybetme korkusu olan biri için çok uzun bir süre.gözden çıkarma süresi.

Back
X