- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Sanki evde çok degerli bişey var onu görmeye gelıyorlar. Evleneli olmus baya. Bu kadar düşkünlük normal degilYapar mıyım allahım korusun. İyice zaten bilenmiş annem annem diye dolanıyo ortalıkta. Buyur git annende kal yada ben kapının önüne turnike koyayım müze kartını okutan girsin eve dedim. Çünkü bu kadar meraklı olup bu kadar eve gelmek için can atmalarının başka bi sebebi olamaz
Onlar yüzünden kendine eziyet etme lütfen. Bir şeyler ye, şu süreçte bünyen güçlü olmalı.Hala bir şeyleri düzeltmek hadi onuda geçtim iki kelime dahi etmiyor biliyor musunuz. Ben bu adamla mı evlendim diyorum kendi kendime. Daha bu saat olmuş kahve dışında bir şey yemedim hak etmedim ben bu tavrı diye kendi kendimi yiyorum. Evlenmeseydim şuan ne yapardım acaba diye düşündüm ilk kez. O kadar yalnızlığımı özledim o kadar anne evini özledim ki. Bi başıma odada oturuyorum. Yakın çevremede kolay kolay derdimi açamam zaten yapı gereği. Size yazdım işte öyle..
Aman diyeyim. Ayağınız bağlansın diye istiyor çocuk.Zaten sonumuz o olacak. O kadar eminimki. Utanmadan bide ben cocuk sahibi olmak istiyorum sen kendi başına ben cocuk yapmak istemiyorum diyemezsin benim fikrimi yok sayamazsın falan bağırmaya başladı. Dün annenle kaçta sevişip kaçta spermin rahme düşmesi gerektiğini de hesapladınız mı ona göre hazırlanayım bende dedim. Artık konu gittikçe çirkinleşiyor..
Bence iyi gidiyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz sanıyorum ki bir gün vazgeçerler. Eşiniz de bir kaç sefer sizin yaptığınız gibi müsait değiliz dese ya da bahaneler üretse mesafe oluşur.Herkese merhaba.
Bir buçuk yıllık evliyiz henüz. Evlendiğimiz günün gecesinden itibaren bugüne kadar olan tüm tartışmalarımızın nedeni ne yazık ki ailesi oldu.
Senelerdir beni tanıyorlar evlenmeden önce uzun bir flört dönemimiz oldu. Hep aramdaki mesafemi koymaya çalıştım ancak annesi ve bilhassa kardeşi bu mesafeyi hiç etmek için çok çaba harcıyorlar. Nitekim her gün evimize gelmek istemeler, uzaktan çalışıyorum bunu bildikleri için her öğle molasında dahi kahve içmeye geleceğiz kapıdayız demeler. Asla sonu gelmiyor. Aradığında artık gerçekten telefonu açmak ,çağırmak gelmiyor içimden. Çünkü biliyorum ki ya bir şey isteyecek yada kapının önündeyim kapıyı aç geldik kahveye diyecekler. Kibarca reddettiğim çok oldu. Üstüne çalıştığım için eviminde müsait olmadığı zamanlar çok oluyor gelmeden önce arayın yada biz müsaitsek sizi arar davet ederiz zaten dedim.
Bugun tamam diyorsa yarın unutuyo o ayrı.
Eşim ise sanki anne ve kız kardeşinin huyunu bilmiyormuşcasına önce evet çok sıkıldım artık diyip yüzünü görünce anne anne diyip sesi içine kaçanlardan. Tek başıma mücadele veriyorum resmen.
Kız kardeşi 8 yaş küçük ama eşimden 10 yaş büyükmüş gibi davranışları verdiği emirler vs.
Bu dengeyi asla kuramıyor asla.
Dün tatilden döndük aradı 4 kez ya siz gelin ya biz gelelim diyor müsait değiliz diyorum trip atıp kapatıyor. Şimdi yine aradı kapıdayız açarsınız artık diye malesef mesajı gördüm ama görmemezlikten geldim. Ya gerçekten dayanamıyorum ben mi çok kötü kalpliyim acaba.
Her dk gelinsin gidilsin hiç istemiyorum bugun eşim görüşecek ben gitmeyeceğimi söyledim bozuluyo bu seferde.
Akıl verin bana
Çocuk yapsan evinden çıkmazlar.bir sınır çizmek gerek .evde olsanız bile dışarıdaymış gibi fotoğraf falan paylaşın taktik olarak.cok zor allah yardımcın olsunHerkese merhaba.
Bir buçuk yıllık evliyiz henüz. Evlendiğimiz günün gecesinden itibaren bugüne kadar olan tüm tartışmalarımızın nedeni ne yazık ki ailesi oldu.
Senelerdir beni tanıyorlar evlenmeden önce uzun bir flört dönemimiz oldu. Hep aramdaki mesafemi koymaya çalıştım ancak annesi ve bilhassa kardeşi bu mesafeyi hiç etmek için çok çaba harcıyorlar. Nitekim her gün evimize gelmek istemeler, uzaktan çalışıyorum bunu bildikleri için her öğle molasında dahi kahve içmeye geleceğiz kapıdayız demeler. Asla sonu gelmiyor. Aradığında artık gerçekten telefonu açmak ,çağırmak gelmiyor içimden. Çünkü biliyorum ki ya bir şey isteyecek yada kapının önündeyim kapıyı aç geldik kahveye diyecekler. Kibarca reddettiğim çok oldu. Üstüne çalıştığım için eviminde müsait olmadığı zamanlar çok oluyor gelmeden önce arayın yada biz müsaitsek sizi arar davet ederiz zaten dedim.
Bugun tamam diyorsa yarın unutuyo o ayrı.
Eşim ise sanki anne ve kız kardeşinin huyunu bilmiyormuşcasına önce evet çok sıkıldım artık diyip yüzünü görünce anne anne diyip sesi içine kaçanlardan. Tek başıma mücadele veriyorum resmen.
Kız kardeşi 8 yaş küçük ama eşimden 10 yaş büyükmüş gibi davranışları verdiği emirler vs.
Bu dengeyi asla kuramıyor asla.
Dün tatilden döndük aradı 4 kez ya siz gelin ya biz gelelim diyor müsait değiliz diyorum trip atıp kapatıyor. Şimdi yine aradı kapıdayız açarsınız artık diye malesef mesajı gördüm ama görmemezlikten geldim. Ya gerçekten dayanamıyorum ben mi çok kötü kalpliyim acaba.
Her dk gelinsin gidilsin hiç istemiyorum bugun eşim görüşecek ben gitmeyeceğimi söyledim bozuluyo bu seferde.
Akıl verin bana
Onlar yüzünden kendine eziyet etme lütfen. Bir şeyler ye, şu süreçte bünyen güçlü olmalı.
Durumun seninle ilgisi yok, karşı tarafın kendini bilmezliği. Eşin de dahil tabi. Nereden bilecektin ki anasının bu kadar kıymete bineceğini. Bu tip şeyler hep düğünden sonra ortaya çıkıyor. Yetişkin olamamış insan davranışları. Hep birlikte seni düşman görüyorlar şu an, çok üzücü.
Evet biliyorum. Sürekli annesi kardeşi cocuk muhabbeti açıyor kapatsınlar artık açmasınlar şu konuyu diye cok ikaz ettim anlamadılar artık nasıl yaklaşıp ne demeliyim yardım edin gerçektenAman diyeyim. Ayağınız bağlansın diye istiyor çocuk.
2 sene olacak. Eksiği yok fazlası var. Gurur olmadığı için sen ne söylersen boş yarın hiç bişi yokmuş gibi davranmaya devamBence iyi gidiyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz sanıyorum ki bir gün vazgeçerler. Eşiniz de bir kaç sefer sizin yaptığınız gibi müsait değiliz dese ya da bahaneler üretse mesafe oluşur.
Ya anladığım kadarı ile karşınızda arsız bir aile ve memeden kopamayan bir eş var. Bu insanlarla nasıl bir iletişim kurarsanız kurun baskıya devam ederler bence. O yüzden sizin ilk vazifeniz çok iyi korunmak olsun. Ayriyetten eşinizde size böğürüp böğürüpte gece de koynunuza girmeye çalışmıyordur diye umuyorum.Evet biliyorum. Sürekli annesi kardeşi cocuk muhabbeti açıyor kapatsınlar artık açmasınlar şu konuyu diye cok ikaz ettim anlamadılar artık nasıl yaklaşıp ne demeliyim yardım edin gerçekten
Zaten onu istiyorlar. Cocuk sevecekler iki lak lak yapacaklar diye doğuracağım bende zaten. Hiç kötü zamanınız var mı aç mısınız açıkta mısınız diyen yok. gel derdim var desem üşenir gelmez ama gel kahve yapıyorum desem telefon kapanmadan kapının önünde olur o dereceÇocuk yapsan evinden çıkmazlar.bir sınır çizmek gerek .evde olsanız bile dışarıdaymış gibi fotoğraf falan paylaşın taktik olarak.cok zor allah yardımcın olsun
Hayır yapamaz onu. Sessizim ama istemediğim hiç bir şeyi bana yaptıramayacağını bildiği için kuduruyo eşim zaten. Onlara gelin dememem ilerisi için sorun teşkil ediyomus artık bi yerden sonra patlarmış bunları söylediYa anladığım kadarı ile karşınızda arsız bir aile ve memeden kopamayan bir eş var. Bu insanlarla nasıl bir iletişim kurarsanız kurun baskıya devam ederler bence. O yüzden sizin ilk vazifeniz çok iyi korunmak olsun. Ayriyetten eşinizde size böğürüp böğürüpte gece de koynunuza girmeye çalışmıyordur diye umuyorum.
Anladım. O patlarsa siz de patlarsınız. Siz değil o endişelensin.Hayır yapamaz onu. Sessizim ama istemediğim hiç bir şeyi bana yaptıramayacağını bildiği için kuduruyo eşim zaten. Onlara gelin dememem ilerisi için sorun teşkil ediyomus artık bi yerden sonra patlarmış bunları söyledi
Patlamam an meselesi zatenAnladım. O patlarsa siz de patlarsınız. Siz değil o endişelensin.
Çok üzgünsün, için acıdı sanaResmen beni sömürüyolar. Evimde ne varsa istiyorlar elektroniğinden tutunda mandalına kadar. İstiyorki kendi kayınvalidesiyle yaşamış kalabalık bi aile olmuslar ya o ambiyansı yine yaşasın. Ben onu sabahtan akşama kadar ağırlıyım yemeğini çayını kahvesini eksiksiz önüne koyayım. Yaparım azıcık kıymet bilse inanın safım ben yaparım. Ama beğenmemezliği mi dersin bi toz görse yüzüme vurması mı dersin. Yani eşime anlatamıyorum annenin çenesi tavrı tarzı beni yordu bundan dolayı kaçıyorum ben görüşmek istemiyorum dediğimde hiç mi iyi yanı yok abartıyorsun artık diyor. Ya benim yerimde başkası olsa çoktan bu evi terk etmişti. Balayından döndüğümüz gün çabuk şunları şunları getirin bana diyip bizi 50 kere arayan bi kadın bu yemin ediyorum size
Burada denecek bir şey kalmamış, rest çekmeniz gerekiyor. Ben buyum beğenmiyorsan kapı orada, kendi evim,ailem ve hayatım olsun dşye evlendim ama benden başka herkesin istediği olmak zorundaymış gibi davranılıyor. İstemiyorum böyle bir hayat diyeceksiniz. Bakın bu insanlar asla sizin istediğiniz kıvama gelmeyecek zira eşiniz de onlar gibi düşünüyor. 3e 1 olduğunu için sizi alt edeceklerine eminler. Çocuk eğitir gibi davranıyorlar size, otoriteyi kabul etmeniz için zorlanıyorsunuz. Sessiz direnişle içinden çıkılacak bir iş değil bu. Size seçenek olarak bir şey bırakmamışlar.Evet biliyorum. Sürekli annesi kardeşi cocuk muhabbeti açıyor kapatsınlar artık açmasınlar şu konuyu diye cok ikaz ettim anlamadılar artık nasıl yaklaşıp ne demeliyim yardım edin gerçekten
Asla vazgeçmeyeceklerinin açık ilanıdır bu, iyi düşün, bu baskıyla asla kendin olarak yaşayamazsınHayır yapamaz onu. Sessizim ama istemediğim hiç bir şeyi bana yaptıramayacağını bildiği için kuduruyo eşim zaten. Onlara gelin dememem ilerisi için sorun teşkil ediyomus artık bi yerden sonra patlarmış bunları söyledi
Var var Nur topu gibi. Emdiğim sütü burnumdan getiren cinstenBu kadının kızı yok mu?
Sanırım en mantıklısı bu evliliği bitirmek..Çok üzgünsün, için acıdı sana
Burada denecek bir şey kalmamış, rest çekmeniz gerekiyor. Ben buyum beğenmiyorsan kapı orada, kendi evim,ailem ve hayatım olsun dşye evlendim ama benden başka herkesin istediği olmak zorundaymış gibi davranılıyor. İstemiyorum böyle bir hayat diyeceksiniz. Bakın bu insanlar asla sizin istediğiniz kıvama gelmeyecek zira eşiniz de onlar gibi düşünüyor. 3e 1 olduğunu için sizi alt edeceklerine eminler. Çocuk eğitir gibi davranıyorlar size, otoriteyi kabul etmeniz için zorlanıyorsunuz. Sessiz direnişle içinden çıkılacak bir iş değil bu. Size seçenek olarak bir şey bırakmamışlar.
Asla vazgeçmeyeceklerinin açık ilanıdır bu, iyi düşün, bu baskıyla asla kendin olarak yaşayamazsın
Allah yardımcınız olsun. Zırt pırt rahatsız etmeseler hani gözardı edin derdim.Var var Nur topu gibi. Emdiğim sütü burnumdan getiren cinsten
Düzelmeyeceği kesin gibi, istersen karşına al düzgünce konuş son bir defa ama eline bir şey geçeceğini sanmıyorum. 3ü bir olmuş seni yola getirme (!) derdindeler. Haklı olduklarını düşünüyorlar. İkna etme ihtimalin yok gibi, kendini kurtarmanın en kestirme yoluna bak derimSanırım en mantıklısı bu evliliği bitirmek..
başka bir yol bulamıyorum. Kimseyi ailesiyle tercih yapmak zorunda bırakmam öyle bi insan değilim ben ki zaten eşim tercihini belli etti dün ve ondan önceki gün. Daha fazla mücadele etmek yalnızca beni yorar. Çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde allahın izniyle durabilirim. Başarabilirim ya başarmam lazım
İş kitleseniz, bugün çok yorgunum gelmişken şurayı temizler misin deseniz bir kaç sefer iş oldu mu insanlar kaçar2 sene olacak. Eksiği yok fazlası var. Gurur olmadığı için sen ne söylersen boş yarın hiç bişi yokmuş gibi davranmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?