Eşim dengeyi kuramıyor.

Hala bir şeyleri düzeltmek hadi onuda geçtim iki kelime dahi etmiyor biliyor musunuz. Ben bu adamla mı evlendim diyorum kendi kendime. Daha bu saat olmuş kahve dışında bir şey yemedim hak etmedim ben bu tavrı diye kendi kendimi yiyorum. Evlenmeseydim şuan ne yapardım acaba diye düşündüm ilk kez. O kadar yalnızlığımı özledim o kadar anne evini özledim ki. Bi başıma odada oturuyorum. Yakın çevremede kolay kolay derdimi açamam zaten yapı gereği. Size yazdım işte öyle..

Sanki evde çok degerli bişey var onu görmeye gelıyorlar. Evleneli olmus baya. Bu kadar düşkünlük normal degil

Onlar yüzünden kendine eziyet etme lütfen. Bir şeyler ye, şu süreçte bünyen güçlü olmalı.

Durumun seninle ilgisi yok, karşı tarafın kendini bilmezliği. Eşin de dahil tabi. Nereden bilecektin ki anasının bu kadar kıymete bineceğini. Bu tip şeyler hep düğünden sonra ortaya çıkıyor. Yetişkin olamamış insan davranışları. Hep birlikte seni düşman görüyorlar şu an, çok üzücü.

Aman diyeyim. Ayağınız bağlansın diye istiyor çocuk.

Bence iyi gidiyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz sanıyorum ki bir gün vazgeçerler. Eşiniz de bir kaç sefer sizin yaptığınız gibi müsait değiliz dese ya da bahaneler üretse mesafe oluşur.

Çocuk yapsan evinden çıkmazlar.bir sınır çizmek gerek .evde olsanız bile dışarıdaymış gibi fotoğraf falan paylaşın taktik olarak.cok zor allah yardımcın olsun

Resmen beni sömürüyolar. Evimde ne varsa istiyorlar elektroniğinden tutunda mandalına kadar. İstiyorki kendi kayınvalidesiyle yaşamış kalabalık bi aile olmuslar ya o ambiyansı yine yaşasın. Ben onu sabahtan akşama kadar ağırlıyım yemeğini çayını kahvesini eksiksiz önüne koyayım. Yaparım azıcık kıymet bilse inanın safım ben yaparım. Ama beğenmemezliği mi dersin bi toz görse yüzüme vurması mı dersin. Yani eşime anlatamıyorum annenin çenesi tavrı tarzı beni yordu bundan dolayı kaçıyorum ben görüşmek istemiyorum dediğimde hiç mi iyi yanı yok abartıyorsun artık diyor. Ya benim yerimde başkası olsa çoktan bu evi terk etmişti. Balayından döndüğümüz gün çabuk şunları şunları getirin bana diyip bizi 50 kere arayan bi kadın bu yemin ediyorum size

Bence iyi gidiyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz sanıyorum ki bir gün vazgeçerler. Eşiniz de bir kaç sefer sizin yaptığınız gibi müsait değiliz dese ya da bahaneler üretse mesafe oluşur.
2 sene olacak. Eksiği yok fazlası var. Gurur olmadığı için sen ne söylersen boş yarın hiç bişi yokmuş gibi davranmaya devam

Evet biliyorum. Sürekli annesi kardeşi cocuk muhabbeti açıyor kapatsınlar artık açmasınlar şu konuyu diye cok ikaz ettim anlamadılar artık nasıl yaklaşıp ne demeliyim yardım edin gerçekten
Ya anladığım kadarı ile karşınızda arsız bir aile ve memeden kopamayan bir eş var. Bu insanlarla nasıl bir iletişim kurarsanız kurun baskıya devam ederler bence. O yüzden sizin ilk vazifeniz çok iyi korunmak olsun. Ayriyetten eşinizde size böğürüp böğürüpte gece de koynunuza girmeye çalışmıyordur diye umuyorum.

Çocuk yapsan evinden çıkmazlar.bir sınır çizmek gerek .evde olsanız bile dışarıdaymış gibi fotoğraf falan paylaşın taktik olarak.cok zor allah yardımcın olsun
Zaten onu istiyorlar. Cocuk sevecekler iki lak lak yapacaklar diye doğuracağım bende zaten. Hiç kötü zamanınız var mı aç mısınız açıkta mısınız diyen yok. gel derdim var desem üşenir gelmez ama gel kahve yapıyorum desem telefon kapanmadan kapının önünde olur o derece

Hayır yapamaz onu. Sessizim ama istemediğim hiç bir şeyi bana yaptıramayacağını bildiği için kuduruyo eşim zaten. Onlara gelin dememem ilerisi için sorun teşkil ediyomus artık bi yerden sonra patlarmış bunları söyledi

Çok üzgünsün, için acıdı sana
Evet biliyorum. Sürekli annesi kardeşi cocuk muhabbeti açıyor kapatsınlar artık açmasınlar şu konuyu diye cok ikaz ettim anlamadılar artık nasıl yaklaşıp ne demeliyim yardım edin gerçekten
Burada denecek bir şey kalmamış, rest çekmeniz gerekiyor. Ben buyum beğenmiyorsan kapı orada, kendi evim,ailem ve hayatım olsun dşye evlendim ama benden başka herkesin istediği olmak zorundaymış gibi davranılıyor. İstemiyorum böyle bir hayat diyeceksiniz. Bakın bu insanlar asla sizin istediğiniz kıvama gelmeyecek zira eşiniz de onlar gibi düşünüyor. 3e 1 olduğunu için sizi alt edeceklerine eminler. Çocuk eğitir gibi davranıyorlar size, otoriteyi kabul etmeniz için zorlanıyorsunuz. Sessiz direnişle içinden çıkılacak bir iş değil bu. Size seçenek olarak bir şey bırakmamışlar.
Asla vazgeçmeyeceklerinin açık ilanıdır bu, iyi düşün, bu baskıyla asla kendin olarak yaşayamazsın

Sanırım en mantıklısı bu evliliği bitirmek..
başka bir yol bulamıyorum. Kimseyi ailesiyle tercih yapmak zorunda bırakmam öyle bi insan değilim ben ki zaten eşim tercihini belli etti dün ve ondan önceki gün. Daha fazla mücadele etmek yalnızca beni yorar. Çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde allahın izniyle durabilirim. Başarabilirim ya başarmam lazım

Var var Nur topu gibi. Emdiğim sütü burnumdan getiren cinsten
Allah yardımcınız olsun. Zırt pırt rahatsız etmeseler hani gözardı edin derdim.
Benim kvde hep kvsi ile yaşamış.Eskiden normalmiş. Bendende dipdibe olmayı bekledi.Ama benimki emrivaki yapmaz.Habersiz gelmez yani.Sen en iyisi gelince kapıyı açma.Kapıdan dönsünler. Tavrını net belli et. Soguk davran. Mesaja dönme.

Düzelmeyeceği kesin gibi, istersen karşına al düzgünce konuş son bir defa ama eline bir şey geçeceğini sanmıyorum. 3ü bir olmuş seni yola getirme (!) derdindeler. Haklı olduklarını düşünüyorlar. İkna etme ihtimalin yok gibi, kendini kurtarmanın en kestirme yoluna bak derim

2 sene olacak. Eksiği yok fazlası var. Gurur olmadığı için sen ne söylersen boş yarın hiç bişi yokmuş gibi davranmaya devam
İş kitleseniz, bugün çok yorgunum gelmişken şurayı temizler misin deseniz bir kaç sefer iş oldu mu insanlar kaçar
Benim acil bir hastalığım sebebiyle hastanede yatışım oldu ve habersizdim rutin kontrolde olmayacak bir şey çıktı neyse o zaman eşim de annesine anahtar vermiş biz gelene kadar eve bak diye. Bakmamış ev olduğu gibi duruyor yani tezgahta bir bardak alıp makineye koymamış. Gelince sinir oldum bunu da belli ettim geldiğimden beri bana gelmiyor. Ameliyattan çıktım evde üç gündür temizlik yapıyorum. Ama misafirliğe gelirler o ayrı, iş olunca herkes kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…