Eşim dengeyi kuramıyor.

Mesafeyi anlamıyorki yani gururda yokki ben artık küseyimde demiyor huzur kaçırsın anca. Ama oğlundanda sıkıldım iyice ben sonumuzun olduğunu düşünmüyorum malesef.
evet mesafeyi anlamiyolar inadina devam ediyolar hic evde huzurlari bozulur demezler. tabi her kv boyle degildir. ama bizdekiler boyle. ah ah.. ceken bilir

Keske küsseler.
Oda olmuyo. Müsait değilim diye SMS atıyorum ok diyor 3 dk sonra instagramdan bu kıyafet nasıl alcam çabuk dön diye mesaj geliyor. Yemin ederim.
Engelleyin. Whatsapp tan da instagramdan da. Sorarsa önemli toplantımın arasında mesaj atıp duruyorsun dikkatim dağıldı engelledim sonradan da kaldırmamışım dersin

Eşiniz çocuğunuz olunca annesini bakması için eve davet edecek sizi çok bunalıma sokacak bu evlilik sadece sizi yipratacak Allah yardımcınız olsun . Düzeleceğini sanmam eşiniz de ailesi de halinden coook memnun
Hiç aklımda cocuk düşüncesi yoktu benim. Eşim hep isteyen taraf. Her fırsatta söyler bunu, daha seninle ilgili soru işaretlerim varken hangi çocuktan bahsediyorsun daha dün olmamış çocuk için her allahın günü gelecek ailenden bahsettin şimdiden yerini yaptın beni yeterince gerdin. Bi süre ne seninle nede ailenle konuşmak istemiyorum. Dedim geçtim farklı odaya. Biliyorumki bu yaşadıklarım yaşayacaklarımın yanında hiç bir şey.

Engelleyin. Whatsapp tan da instagramdan da. Sorarsa önemli toplantımın arasında mesaj atıp duruyorsun dikkatim dağıldı engelledim sonradan da kaldırmamışım dersin
İnstagramdan kısıtlı engelleri var yediğimin içtiğimin oturup hesabını yaptıkları için engellemiştim. Artık temelli engelleme zamanı gelmişte geçiyor.

evet mesafeyi anlamiyolar inadina devam ediyolar hic evde huzurlari bozulur demezler. tabi her kv boyle degildir. ama bizdekiler boyle. ah ah.. ceken bilir
Benim annemde kv . Yahu kadın bi kere arasında gelinine bir allahın günü size gelebilir miyiz diye sorsun öldürsen sordurtamazsın. Yada gelini bu benim onları kabul etmeyişimin %1 ini yapsa bir daha kapısından içeri adım atmaz gelin davet etse bile. Azcık gurur be kardeşim azıcık

Çok korkunç bir aile ya bunlar. Bende nerden yüz buluyorlar diye düşünmüştüm kesinlikle oğullarından seni idare etmek zorunda olarak görüyorlar . Attıkları mesajı falan yazmıştın resmen emir kipi kullanıyorlar baya hizmetçi muamelesi bu . Lütfen iyi korun.

Ayyy
Ayy cocuk falan yapma sakın bak.Bunlar sana kafayı yedirtir. Düzelen kadar yapma

İnstagramdan kısıtlı engelleri var yediğimin içtiğimin oturup hesabını yaptıkları için engellemiştim. Artık temelli engelleme zamanı gelmişte geçiyor.
Bende kv mi kısıtladım. Gezip kendine gitmiyoruz ya deliriyor. Ohh iyi yaptın bence temellı engelle. Bende beklemedeyim. Engelleyecegım

Evet dün oğlu onlara gitti ya bilenmiş olacakki benim annemler niye bu eve gelemiyor niye surat asıyorsun işte seninkilerde adım atmayacak o zaman. Bilmem ne

Ayyy

Ayy cocuk falan yapma sakın bak.Bunlar sana kafayı yedirtir. Düzelen kadar yapma
Yapar mıyım allahım korusun. İyice zaten bilenmiş annem annem diye dolanıyo ortalıkta. Buyur git annende kal yada ben kapının önüne turnike koyayım müze kartını okutan girsin eve dedim. Çünkü bu kadar meraklı olup bu kadar eve gelmek için can atmalarının başka bi sebebi olamaz

evet her kv icin degil dediklerim zaten.

Evet dün oğlu onlara gitti ya bilenmiş olacakki benim annemler niye bu eve gelemiyor niye surat asıyorsun işte seninkilerde adım atmayacak o zaman. Bilmem ne
hergun gorusmek istyolarsa o cok buyuk sorun olabilir. ama haftada bir gorusme uygun diye dusunuyorum ben hadi bilemedin 2

hergun gorusmek istyolarsa o cok buyuk sorun olabilir. ama haftada bir gorusme uygun diye dusunuyorum ben hadi bilemedin 2
Bu insanlar yüz verince suyunu çıkaranlardan. Yani haftada bir görüştün mü 2 yi 3 ü 4 ü isteyen tipler. Hep gelelim gelicez dedikleri için benim bu insanları çağırma gibi isteğim asla kalmadı yani fırsat yokki ya kapıda kalıyorlar yada gelmedik diyip laf sokuyolar yani gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Oğlunu ilk kez bu kadar dolmuş gördüm dün baya başarılı bi konusma geçmiş demekki anne oğlu arasında bravo

Allah yardımcınız olsun kv de size taşınalım zira zaten hep yanyanayız deseniz anlar mı acaba dicem de bu kocalarda iş yok anandan ayrılamıcan ne diye evleniyorsun kv kocası yok mu frenlicek birisi yok mu acaba

Allah yardımcınız olsun kv de size taşınalım zira zaten hep yanyanayız deseniz anlar mı acaba dicem de bu kocalarda iş yok anandan ayrılamıcan ne diye evleniyorsun kv kocası yok mu frenlicek birisi yok mu acaba
Kp yok meydan kv ye kalmıs durumda. Zaten oğlunu oradan vuruyo her fırsatta kocamda yok tek kaldım buradaki tek erkek sensin sen benim başımda duracaksın sen bana sahip çıkacaksın bilmem ne. Annesidir istekleri elbette olacak ama ayrı bi evi düzeni olduğunuda kabul edecek bi zahmet

Zaten sonumuz o olacak. O kadar eminimki. Utanmadan bide ben cocuk sahibi olmak istiyorum sen kendi başına ben cocuk yapmak istemiyorum diyemezsin benim fikrimi yok sayamazsın falan bağırmaya başladı. Dün annenle kaçta sevişip kaçta spermin rahme düşmesi gerektiğini de hesapladınız mı ona göre hazırlanayım bende dedim. Artık konu gittikçe çirkinleşiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…