- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Annesi 5 dk mesafede oturuyor çok korkuyorum gelin bizde kalın yada biz gelelim kalmaya. Allah şahidim olsun evlendiğimizin ilk aylarında gece 2 telefon çalıyor görüntülü oğlunu görmek istemiş.Bu adam ne böyle ya anasının kuzusu, niye evlenmiş ki . Anasının eteğinin altında otursaymış,birey değil ki. Benim evime benden habersiz gelemez, kendi annem dahi bana gelirken haber verir, ben kibar kibar söylemek baktım eşim istemiyor ipler kopacaksa kopar. Evime habersiz gelmeyin ! Eğer bunu dinlemiyorsan geldiğinde içeri almam,kimin ne düşündüğü de umrumda değil.
Açma kapıyı geri dönsün. Sök zili de. Bunları mı çekeceksin. Sürekli diken üstünde mi olacaksın.Mesafeyi anlamıyorki yani gururda yokki ben artık küseyimde demiyor huzur kaçırsın anca. Ama oğlundanda sıkıldım iyice ben sonumuzun olduğunu düşünmüyorum malesef.
Allah yardımcın olsun. Yüzsüzlük zirvede, iş inatlaşmaya dönmüş artık. İşin gücün var, kaybetmekten korkmuyorsan çek restini gitsin. Ya düzelir ya bozulur ama şu durumdan bin kat iyi olur. Çok gençsin, çocuğun yok, eyvallahın yok. Böyle çok uzun dayanamazsın, huzurunuz kaçar.Alsın emzirmeye devam etsin artık o lafından sonra iyice soğudum içerde uyuyor hiç bişi olmamış gibi zaten
Ben gideceğim en sonundaAçma kapıyı geri dönsün. Sök zili de. Bunları mı çekeceksin. Sürekli diken üstünde mi olacaksın.
Oldu olcak birde emzirsin,rezillik !Annesi 5 dk mesafede oturuyor çok korkuyorum gelin bizde kalın yada biz gelelim kalmaya. Allah şahidim olsun evlendiğimizin ilk aylarında gece 2 telefon çalıyor görüntülü oğlunu görmek istemiş.
Sen evi terk etme,ana kuzusu kocan gitsin eşyalarını toplayıp anasının yanına temelli.Ben gideceğim en sonunda
Huzur falan kalmadı zaten alıp basımı gitmek istiyorum beni tutan bir şeyde yok , sevgi falan bi yere kadar ana kuzusı bi adamla ömür değil bi kaç günüm geçer sadece.Allah yardımcın olsun. Yüzsüzlük zirvede, iş inatlaşmaya dönmüş artık. İşin gücün var, kaybetmekten korkmuyorsan çek restini gitsin. Ya düzelir ya bozulur ama şu durumdan bin kat iyi olur. Çok gençsin, çocuğun yok, eyvallahın yok. Böyle çok uzun dayanamazsın, huzurunuz kaçar.
Son çare rest çek.Hayır bunlar oglu boşansa mutlu mu olacak?Oglunu görmek isteyen çagırsın görsün yaBen gideceğim en sonunda
Ömür geçmez, erken yaşlanırsın bu aile ileHuzur falan kalmadı zaten alıp basımı gitmek istiyorum beni tutan bir şeyde yok , sevgi falan bi yere kadar ana kuzusı bi adamla ömür değil bi kaç günüm geçer sadece.
Evlenmeden önce bi görseniz anne oğul birbirini yiyordu şimdi kıymetli oldular. Benim ailem bırakın evime habersiz gelmeyi belirledikleri saat dışında arayıp rahatsız etmez acil bişi olmadığı süreceSen evi terk etme,ana kuzusu kocan gitsin eşyalarını toplayıp anasının yanına temelli.
Mutlu olacak mı bilmem ama yalnız kalmak istemediği için sevineceğine eminimSon çare rest çek.Hayır bunlar oglu boşansa mutlu mu olacak?Oglunu görmek isteyen çagırsın görsün ya
Evet mutlu oluyorlar,kocasından sevgi görmeyen tipler,oğullarını kocası yerine koyuyor. Bir arkadaşımın cadi kaynanası aynen söyle demiş . 2 oğlum var,2side evlendi tuh tuh paraları başkaları yiyecek ,maaşları elime gelmeyecekSon çare rest çek.Hayır bunlar oglu boşansa mutlu mu olacak?Oglunu görmek isteyen çagırsın görsün ya
Yaşlandım Bile daha neler var. Konu konuyu açıyorda anlatıyorum işteÖmür geçmez, erken yaşlanırsın bu aile ile
Zihniyete bakın ya çok üzücü gerçekten. Benimde kayınpederim yok sanırım bu sürümler böyleEvet mutlu oluyorlar,kocasından sevgi görmeyen tipler,oğullarını kocası yerine koyuyor. Bir arkadaşımın cadi kaynanası aynen söyle demiş . 2 oğlum var,2side evlendi tuh tuh paraları başkaları yiyecek ,maaşları elime gelmeyecek
Ben gideceğim en sonunda
O zaten anasının yanına taşınacak, boşuna boşaltma o evi, gitsin anasının koynuna.Huzur falan kalmadı zaten alıp basımı gitmek istiyorum beni tutan bir şeyde yok , sevgi falan bi yere kadar ana kuzusı bi adamla ömür değil bi kaç günüm geçer sadece.
Bu kadının kızı yok mu?Mutlu olacak mı bilmem ama yalnız kalmak istemediği için sevineceğine eminim
Ayyy bunlar varya anne falan degil ya. Bencil yaratıklar.Evet mutlu oluyorlar,kocasından sevgi görmeyen tipler,oğullarını kocası yerine koyuyor. Bir arkadaşımın cadi kaynanası aynen söyle demiş . 2 oğlum var,2side evlendi tuh tuh paraları başkaları yiyecek ,maaşları elime gelmeyecek
Eger ben uzakta ev diye diretmesem, bende senin gibi sorunlar yaşıyordum. Ama ben şöyle yapardım. Eşim evi taşıyana kadar, 2 gün annemde, 1 gün kendi evimde, 2gün annemde 1 gün kendi evimde, hep bu şekilde kalırdım. Çünkü benım kvde 2 3güne bir en az gelirdi.Sende böyle birşey yapsan. Evimde rahat yok nasılsa desen.Yaşlandım Bile daha neler var. Konu konuyu açıyorda anlatıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?