Eşim dengeyi kuramıyor.

Annesi 5 dk mesafede oturuyor çok korkuyorum gelin bizde kalın yada biz gelelim kalmaya. Allah şahidim olsun evlendiğimizin ilk aylarında gece 2 telefon çalıyor görüntülü oğlunu görmek istemiş.

Mesafeyi anlamıyorki yani gururda yokki ben artık küseyimde demiyor huzur kaçırsın anca. Ama oğlundanda sıkıldım iyice ben sonumuzun olduğunu düşünmüyorum malesef.
Açma kapıyı geri dönsün. Sök zili de. Bunları mı çekeceksin. Sürekli diken üstünde mi olacaksın.

Alsın emzirmeye devam etsin artık o lafından sonra iyice soğudum içerde uyuyor hiç bişi olmamış gibi zaten
Allah yardımcın olsun. Yüzsüzlük zirvede, iş inatlaşmaya dönmüş artık. İşin gücün var, kaybetmekten korkmuyorsan çek restini gitsin. Ya düzelir ya bozulur ama şu durumdan bin kat iyi olur. Çok gençsin, çocuğun yok, eyvallahın yok. Böyle çok uzun dayanamazsın, huzurunuz kaçar.

Huzur falan kalmadı zaten alıp basımı gitmek istiyorum beni tutan bir şeyde yok , sevgi falan bi yere kadar ana kuzusı bi adamla ömür değil bi kaç günüm geçer sadece.

Sen evi terk etme,ana kuzusu kocan gitsin eşyalarını toplayıp anasının yanına temelli.
Evlenmeden önce bi görseniz anne oğul birbirini yiyordu şimdi kıymetli oldular. Benim ailem bırakın evime habersiz gelmeyi belirledikleri saat dışında arayıp rahatsız etmez acil bişi olmadığı sürece

Son çare rest çek.Hayır bunlar oglu boşansa mutlu mu olacak?Oglunu görmek isteyen çagırsın görsün ya
Evet mutlu oluyorlar,kocasından sevgi görmeyen tipler,oğullarını kocası yerine koyuyor. Bir arkadaşımın cadi kaynanası aynen söyle demiş . 2 oğlum var,2side evlendi tuh tuh paraları başkaları yiyecek ,maaşları elime gelmeyecek

Zihniyete bakın ya çok üzücü gerçekten. Benimde kayınpederim yok sanırım bu sürümler böyle

O kadr haklısınız ki ne kötü kaplililği.Kimse istemez Cat kapı her dakika evine gelinilmesini herkesin kendi telaşı işi gücü var .Böyle insanlardan çok midem bulanyr eski eşimin ailesi de on saatlik mesafeden her iki ayda bir gelip on beş günden az kalmazlardi hep düşünürdüm hiç mi işleri güçleri yok.Simdi cevabıni biliyrm .Evet hiç işleri güçleri kendilerine ait bir alanları yok mutlaka birine gitmek oturmak ve huzur kacirmak zorundalar.Bence siz biraz daha sert davranın rahatsızlığınızi iyice anlasınlar çekinsinler tepkinizden .

Ailesine düşkün bı adamın ailesiyle gecinemezsen ailesi sana ne yaparsa yapsın eşinin gözü görmez sen onları sevmediğin için hareketleri batıyor gibi gelir. Evliliğini yürütmek istiyorsan ya eşini ikna edip başka şehre gideceksin ki bu da çözüm mü bilmiyorum ya da herkesin yanında ben sürekli bir arada olmaktan hoşlanmıyorum rahat edemiyorum haftada bir bir araya gelelim biz gelelim siz gelin ama sürekli görüşmek istemiyorum bunu böyle kabullenmiyorsaniz ben de yurutemeyecegim deyin.

Yaşlandım Bile daha neler var. Konu konuyu açıyorda anlatıyorum işte
Eger ben uzakta ev diye diretmesem, bende senin gibi sorunlar yaşıyordum. Ama ben şöyle yapardım. Eşim evi taşıyana kadar, 2 gün annemde, 1 gün kendi evimde, 2gün annemde 1 gün kendi evimde, hep bu şekilde kalırdım. Çünkü benım kvde 2 3güne bir en az gelirdi.Sende böyle birşey yapsan. Evimde rahat yok nasılsa desen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…