Eşim elimi tutmuyor

Eşinizle dışarda el ele misiniz?

• Evet

OY: 103 69,1%
  • Hayır

OY: 31 20,8%
  • Nadiren

OY: 15 10,1%

• Ankete Katılan
    149
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1,5 senlik evliyiz bizde el ele tutusuruz :) yasımız genç ama daha ileride ne olur bilemem. Ben 21 eşim 24 :)

Iki senedir evliyim esim toplum icinde beni över sevdigini kiyamadigini beli eder.ama disariya ciktigimizda yan yana görürken ben hafifce elimi uzatmasam elimi tutmayi akil edemezben kirilmiyorum o tutmasa ben tutarim

8 yıldır sürekli el eleyiz. biraz yılış yapış bir çiftiz galiba. çocuk var ama engel olmuyor bize. 70 lerinde el ele çift görünce ayy bizde böyle olalım diyoruz hep. başka bir sıkıntınız yoksa sırf buna takılmayın. hayat çabalamasında bazı şeyler değişiyor. bizimde ilk zamanlara göre yitirdiğimiz şeyler vardır elbet.

Benim kocam yontulmamis odun oldugundan hic orali olmaz aileside esimde dügünden sonra sonra 180 derece döndüler

Ailecek sahile inerdik eskiden, teyzem, kuzenlerim vs. Anneannem ve dedem el ele tutuşur yürürlerdi. Onlara bakıp böyle evliliklerimiz olur inşallah derdik birbirimize kuzenlerle. Allah rahmet eylesin dedeme, anneanneme felç geçirince de bebek gibi baktı, bir gün of demedi. Şu an mutluyuz, hepimiz evliyiz, el ele de tutuşuyoruz ama zaman ne gösterir, başımıza ne gelir, o kadar güçlü müdür evliliklerimiz bilmiyorum. Umarım doğru insanı bulmuşsunuzdur, elinizi tutmasa da kalbinizi ısıtsa yeter.

Ailemde dayılarım,yengelerim veya kuzenlerim de el ele tutuşmuyor kendileri de sizin yaşlarınızda. Bazen muhabbet ettiğimizde "geçti bizden artık liseli aşıklar mıyız biz" deyip gülüyorlar :) Ama hiçbiri de bu durumdan şikayetçi değil, gayet mutlular. Saygı sevgi olduktan sonra bu pek mühim gelmiyor bana..Tabi ki insanın yaşı ne olursa olsun el ele tutuşmak ister gibi geliyor bir yandan da..

4 yıllık evliyiz eşimde de el tutmama gibi bir durum var.
emekliler gibi koluma gir demez mi bir de elimi tutsana dediğimde.
aman aman.

Elimi tutmuyorsa kavgalıyızdır kesin :) onun dışında mutlaka tutar. BaZende kavgalıyken barışmak için bianda tutar elimi sıkı sıkı öyle barışmış oluruz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…