- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Geçen el ele tutuştuk, sonra dönüp birbirimize baktık, çok komikti, 2. Çocuk doğduğundan beri ilk kez el ele tutuşmuşuz, onda da ikisi de uyuyordu şansa:)))
Bir daha ne zaman olur bilemem.
Turk erkeklerinin boyle dusuncesi var dediginiz gibi aslinda dogru olan sevgisini gosterebilmek , kim ne der diye dusunmeden yasayabilmek , babam 70 yasinda hala annemin elinden tutar yueueken , hep dua ederim allah onlari ayirmasin diyeİstisna..
Ayrıca belirttiniz Avrupa'da.
Aynen bizde mutlaka el eleyiz tutmadan olmuyo bizde de :)Yeni evliyiz hep elele kol kolayiz. Tutmasam eşim triplenir.
Benim eşim tutmaz elimi, ben onunkini tutarım. Siz neden tutmuyorsunuz da bunu sorun ediyorsunuz anlayamadım. Yoksa tuttuğunuzda da çekiyor mu ?Arkadaşlar benimki merak. Eşim neredeyse kusursuz. Hiç bir anlaşmazlık yok aramızda. Ben 40 o 50 yaşında. İlk seneler elimi tutardı. 15 yıllık evliyiz. benim yaşlar yok aranızda galiba ama merak ediyorum eslerinizle elele mi gezersiniz. biz mi acayibiz. zira biz bıraktık o işi
Insallah bakalim. El ustunde tutsun da varsin elinizi tutmasin. @flower girl zaten kusursuz bi adammis elini de siz tutun ondan beklemeyin.10 15 yil sonrada duyalim bu sozleri insallah :))
İstisna..
Ayrıca belirttiniz Avrupa'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?