Eşim elimi tutmuyor

Eşinizle dışarda el ele misiniz?

• Evet

OY: 103 69,1%
  • Hayır

OY: 31 20,8%
  • Nadiren

OY: 15 10,1%

• Ankete Katılan
    149
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşime göre tanıdıklarımızın yoğun olduğu (ona göre onun ağırlığının olduğu) birkaç yerde koluma gir der , bu tavırları da tatlı gelir bana Onun dışında el ele tutuşuruz ama sürekli ve böyle bi zorunluluğumuz varmış gibi değil

Bebislerim olunca biraktik ama bazen çocuk arabasi surerken ellerimiz üst uste tutariz. Bebisler buyuyunce yine tutariz diye düşünüyorum .
Erkekler bu konuda ince dusunceli deil. O tutmuyosa sen tut.

Oğlumuz yanımızda ise elbette olmuyo öyle,hareketli bi çocuk baba ayrı ben ayrı koşturuyoruz ama ikimiz çıktıysak el ele gezeriz

Dışarı çıkar çıkmaz elimi tutar eşim öyle alışmışız
Ama bazen ben bunalıyorum bırakıyorum ayrı geziyorum özellikle yazın hiç tutmak istemiyorum avcum vıcık vıcık ter oluyo

Tutmuyoruz... Arada çocuklar diziliyoruz :)

Benim eşim tutmaz elimi, ben onunkini tutarım. Siz neden tutmuyorsunuz da bunu sorun ediyorsunuz anlayamadım. Yoksa tuttuğunuzda da çekiyor mu ?

Ay bu sorun bende de var tutmuyor elimi kolkolayiz yahu elimi tutmani istiyorum ay yok 8 yil oldu tutturamadim gitti icime dert oldu yeminle

Bizim de 15. yıl. çocuklar yoksa el ele tutuşuruz varsa onlar küçük olduğu için mecburen çocukların elini tutarız

Çocukların elini tutmamız gerekmeyen durumlarda el ele dolaşırız. Bazen eşim önden yürür, hoşgeldin arap erkeği derim toparlar

Boşanma sebebi
Şaka bir yana ablacım içinden gelmeli insanın. Kımının hamurunda yok yapacak bırsey yok

yorumlara baktım da herkes 7/24 el ele geziyormuş maşallah…

konu sahibi ben evli değilim, ama eski sevgilim el ele tutuşmayı çok sevmezdi. en başlarda el ele sarmaş dolaş dip dibe gezerdik hep, sonra zamanla azaldı. ben bu konu hakkında konuşunca da saçma olduğunu, gerek olmadığını, dışardaki bu yakınlığının sevgi gösterisi değil de dışarıdaki insanlara karşı gösteriş için yapıldığını düşündüğünü söylemişti.

düşünün üniversite çağında 1 senelik sevgiliyken bu sözleri işittim ben. illa yaş meselesi değil bu, kişilik meselesi.

evdeyken, yalnızken yeterince yakınlık gösteriyorsa, o zaman temas varsa dışarıda tutmasa da olur bence. ben tutması için ısrar ettiğimde "dışarda olunca hoşuma gitmiyor işte, başbaşa olduğumuzda uzak durmuyorum ki senden. soğuk bi insan değilim, biliyorsun. sadece dışarda teması sevmiyorum diye büyütme" demişti ve mantıklı gelmişti.

tabi ben bu konuda çok ısrar ettiğim için öyle burda yorum yazanlar gibi "her an" olmasa da arada el ele gezmeye başlamıştık tekrardan

velhasılıkelam… siz de adama bir sorun bakalım neden tutmuyormuş? bu işler için yaşlandığınızı mı düşünüyor, dışarıdan mı utanıyor yoksa başka bi sebebi mi var nedir. bi öğrenin. sonra eğer istiyorsanız benim gibi siz de ısrar edin, eminim sizi kırmayıp bi yerden sonra tutmaya başlar he ille "hoşlanmıyorum" diye tutturup öyle tutuşmadan gezecekse de çok önemli bir mesele değil… sevgi öyle ölçülmüyor…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…