Eşim elimi tutmuyor

Eşinizle dışarda el ele misiniz?

• Evet

OY: 103 69,1%
  • Hayır

OY: 31 20,8%
  • Nadiren

OY: 15 10,1%

• Ankete Katılan
    149
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkegin yapısında romantiklik yoksa tutmaz ,benim aşkilitam da tutmazdi her seferinde ihtar yedi ve hooopp alıştı gitti adam,şimdi bazen ben unuturum o tutar elimi yada kolunu uzatır hemen girmem icinn.. bazı şeyleri gelsin olsun diye beklemeyin hatunlar ,baktın olmuyo sen tut iste valla alisiyolar

Annem 64 babam 65 yasinda.Allahim nazarlardan saklasin etraflarinda buyuk bir ozencle bakilan bir cifttir ve 40 senelerini devirdiler ama hic elele gormedim.Ama babam sabahlari uyandiginda ilk is kalkip anneme sarilip gunaydin karicim demesidir(bunu ben bile kiskaniyorum :) )Yani takilmayin elele tutusmaya bu kadar.Bunun disinda sizi mutlu edebiliyor mu,onem veriyor mu,dusunuyor mu bunlar cok daha onemli unsurlar.

Genelde ben oğluşun elini tutuyom kocada tlfna bakıyor yada sağa sola

Bence yaşla alakasi yok .. benim kaynanamdaki cilve kimsede yok yahu kendisi 58 yasinda 1 gun olsun gittikleri misafirliklerde bile ayri oturmamislar gelinlerinin yaninda oyy kurban olurum sana herifim der sarilir .. sizin iciniz gecmis abla :)))

sorun yoksa sorun yoktur aslında. :) ben kabbullendim artık. düzgün duruşu olsun yanımda yeter diyorum.

vauvv elele uyumak falan.

ben 53, eşim 58 yaşında....torun yolda...hiç bırakmadık ellerimizi...uyurken bile elimi tutmazsa uyuyamam...çok iyi bir insan ve eş...anca ölünce bırakırım
Ne mutlu sizlere. Allah saglikla mutlulukla uzun omurler versin sizlere..

Bu biraz kişilerle alakalı annemle babam 50 yaşında hala elele yürürler Allah bozmasın. Eşiniz tutmuyosa siz adım atın yeniden alışacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…