Erkegin yapısında romantiklik yoksa tutmaz ,benim aşkilitam da tutmazdi her seferinde ihtar yedi ve hooopp alıştı gitti adam,şimdi bazen ben unuturum o tutar elimi yada kolunu uzatır hemen girmem icinn.. bazı şeyleri gelsin olsun diye beklemeyin hatunlar ,baktın olmuyo sen tut iste valla alisiyolarArkadaşlar benimki merak. Eşim neredeyse kusursuz. Hiç bir anlaşmazlık yok aramızda. Ben 40 o 50 yaşında. İlk seneler elimi tutardı. 15 yıllık evliyiz. benim yaşlar yok aranızda galiba ama merak ediyorum eslerinizle elele mi gezersiniz. biz mi acayibiz. zira biz bıraktık o işi
Çok tatlısınızBen 39 kocam 47
El ele dolasiriz , sariliriz hatta kasada beklerken ben operim de onu
+1eli boşverin eli gönlünüzü hoş tutuyor mu gerisi boş
sorun yoksa sorun yoktur aslında. :) ben kabbullendim artık. düzgün duruşu olsun yanımda yeter diyorum.Ailemde dayılarım,yengelerim veya kuzenlerim de el ele tutuşmuyor kendileri de sizin yaşlarınızda. Bazen muhabbet ettiğimizde "geçti bizden artık liseli aşıklar mıyız biz" deyip gülüyorlar :) Ama hiçbiri de bu durumdan şikayetçi değil, gayet mutlular. Saygı sevgi olduktan sonra bu pek mühim gelmiyor bana..Tabi ki insanın yaşı ne olursa olsun el ele tutuşmak ister gibi geliyor bir yandan da..
bende utanirim. babam veya aileden birinin yanında iyice saçma geliyor :)Bende 11 yıllık evliyim artık gençler gibi el ele gezmeye utanıyorum sanki çok yaşlandın
vauvv elele uyumak falan.Dışarda çocuklardan fırsat bulursak tutuşuruz, gece de genelde uyurken elele uyuruz
Ha mükemmeelllll bi evlilik hayatından dolayı mı böyle, bence hayır. Sadece bu gibi ufak ama duygusal şeyleri bırakırsak kalpten kalbe giden dile getirilmeyen güzel duyguların aktarımı olmayacak gibi geliyor özellikle dikkat ediyoruz, yada iletişim dilimiz bu bilmiyorum
istanbul cnmCanım dert etme sakın, babam da tutmazdı çünkü millet bakıyor 50 yaşındaki birisi el ele tutuşunca yani büyük ihtimalle toplum yüzünden, nerde oturuyorsunuz şehir?
Allah ayırmasın.Biz 10 yıldır hep eleleyiz. Hatta arada bıraktığımda eşim kızar bana. Boşluktaymışım gibi oluyorum, bırakma der bizde 40 lı yaşlardayız
istemiyor. ona uzak şeymiş. zorla da olmaz.Bebislerim olunca biraktik ama bazen çocuk arabasi surerken ellerimiz üst uste tutariz. Bebisler buyuyunce yine tutariz diye düşünüyorum .
Erkekler bu konuda ince dusunceli deil. O tutmuyosa sen tut.
biz emekliyiz zaten :)4 yıllık evliyiz eşimde de el tutmama gibi bir durum var.
emekliler gibi koluma gir demez mi bir de elimi tutsana dediğimde.
aman aman.
istemiyor. zorla güzellik olmuyor.:) siz tutun elini ondan beklemeden.
takma sakın. Bu ne ki.Cocuklardan sonra biraktik cokta takmiyom yani
Allah ayırmasınben 53, eşim 58 yaşında....torun yolda...hiç bırakmadık ellerimizi...uyurken bile elimi tutmazsa uyuyamam...çok iyi bir insan ve eş...anca ölünce bırakırım
istemiyor. zorla olunca daha itici oldu. tarzı değil yakışmıyor zaten ona.Siz tutun?
Ne mutlu sizlere. Allah saglikla mutlulukla uzun omurler versin sizlere..ben 53, eşim 58 yaşında....torun yolda...hiç bırakmadık ellerimizi...uyurken bile elimi tutmazsa uyuyamam...çok iyi bir insan ve eş...anca ölünce bırakırım
biz emekliyiz zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?