Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

Eccük ipucu versen merak ettim yahu

Ben vereyim. Kiz kizayken alkol alip sabaha kadar uyumama yarismasi yapardik. İlk uyuyaninin iç camasirlarina kadar cikartip herseyini saklardik ve uyandirirdik. Eglenceli gorunmuyor ama o kafayla baya guluyorduk.

Çok sıkıcısınız yav

Ben vereyim. Kiz kizayken alkol alip sabaha kadar uyumama yarismasi yapardik. İlk uyuyaninin iç camasirlarina kadar cikartip herseyini saklardik ve uyandirirdik. Eglenceli gorunmuyor ama o kafayla baya guluyorduk.
Ahahah gayet eğlenceli görünüyor bana yav. Dur ben bunu yapayım

Benim eşim de çocukluk arkadaşlarıyla her sene kamp yapar.Ayrıca Antep’e günü birlik gezmeye gidecekler bence bırakın gitsinler tüm sene yoğun çalışıyorlar +pandemi de iyice bunaldılar

Niçin erkek erkeğe gidiliyor. Karı koca gidilmiş olsa daha eğlenceli olur. Ne bileyim erkek milletine güven olunmaz.

Ya bence heves etmiştir gitmeli :))

Aman ne güzel gitsin işte sen de rahat rahat takıl 3 gün.
Arkadaşla tatile çıkmanın tadı ayrı her şeyi eşle yapamazsın ki. Ben de fırsatım olsa kız kıza gitmek isterim valla.

Daha bugün konuştuk liseden dostlarımla, şöyle çoluk çocuk sorumluluğu azalsa, eleğimizi assak, kızkıza takılsak, turdur tatildir, eski günlerdeki gibi diye.
Arkadaşlarla olmak kesinlikle ayrı bir durum güveniyorsam ve ailemize de zaman ayırılıyorsa hiç sorun etmem...
Yeni evliyken çok üzülürdüm eşimin böyle bekar modunda programlarına ve haksız da sayılmam çünkü bencillik sözkonusu idi... Ama şuan ummmrumda değil mümkünse aylarca gelmeyebilir....Ben öyle yapacağım ilerde çünkü biliyorsunuz ki intikam soğuk yenen bir yemektir

Gitsin benim eşimde arkadaşlarıyla gitti geçen ay bu ayda beraber gidecez 3 gunmus zaten ne olacak keşke bende iki arkadaşımla falan iki geceliğine tatile gitsem gerçekten çok isterim

Bence abartıyorsunuz, olabilirler arasında.

Eşiniz bir birey herşeyden önce bunu hatırlayın arkadaşlarıyla gitmek istiyorsa gitsin iyi gelir kafası dağılır zaten bunu istemese size kalmadan kendi ne gerek var derdi değil mi? gitme demek onu kötü hissettirebilir siz arkadaslarinizla gitmek isteseydiniz ve o karşı ciksaydi nasil hissederdiniz empati yapın

Ya şimdi mesela benim eşimin farklı kişilerden oluşmak üzere 3 grup arkadaşı var.. Bu arkadaşlarının hepsini de tanıyorum, hepsiyle çok içli dışlı muhabbetim olmasa da en azından eşimle birlikte birer kahve içmişliğimiz vardır..

Mesela 2 grup arkadaşlarını çok severim, eşleriyle sık olmasa da görüşürüz bir araya geliriz evimizde ağırlarız onlara gideriz.Adamlar gayet seviyeli, kendi içinde cozurtmadan eğlenmeyi bilen evli bekar insanlar grubundan oluşuyor..

Fakat 3. Grup yani eşimin iş arkadaşları grubu var ki evlisi bekarı bi değişik.. Çoğu da bekar zaten.. Muhabbetler seviyesiz, eğlenmeyi sadece alkol alıp karı kız muhabbeti sanan tipler.. Yani bu eşlerinin yanında ve benim yanımda böyle değil ama kendi aralarında muhabbete bir iki kez şahit olmuşluğum var, bir de bekarlar ne zaman bir yerde otursak insanı huzursuz eden cinsten.. "kanka şu kız nasıl, kanka bu kıza yürüsem" bilmem ne şeklinde. Ve zaten tavır olarak az çok belliler yani.. Aralarında 2 3 kişidir yani gerisi hep saçma sapan adamlar..

Eşim ilk iki grupla bi yerlere tatile gitmek istese benimle de ayriyetten gittiği sürece her yere gidebilir.. Fakat 3. Grupla asla bi yere gidemez mesela.. Olay çıkarırım.. Ne demek istediğimi sanırım anladınız..

Bence haksızsınız. Evlisiniz diye siyam ikizi gibi dolaşacak değilsiniz ya, erkek erkeğe veya kız kıza tatil başka, ailecek gidilen tatil başka. Erkekler toplumdaki evlilik algısının bu olduğunu düşündükleri için evliliğe soğuk yaklaşıyorlar bence. Evlenmek, bireysellikten tamamen vazgeçmek olmamalı.

benim eşim de arkadaş grubuyla sıkılıyor
aman hep sıkıcı aynı erkek muhabbetleri diye
babam da hiç sevmezdi hep ailesiyle olsun isterdi.
yine de konu sahibinin 26 yıllık evliliği ve çoook nadiren istemesi nedeniyle maruz görülüp iyi hadi git git denilebilir.

Gitsin ya 3 gunden nolucak Allah askina. Iyi olur arkadaslariyla kafa dagitmasi insanin ihtiyaci oluyo. Goy goy yapar kafalarina gore eglenirler. Aileyle baska arklarla baska olur tatilin tadi.guveniyorsaniz gitsin bence rahat olun.

Ağustosta gidecekmişsiniz zaten, sizinle olanı iptal edip arkadaşlarıyla gitmiyor ki.
Benden çalmadığı müddetçe karışmam ben.

kocalarımız tapulu malımız değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…