- 11 Aralık 2018
- 41.531
- 258.086
- 598
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Kişilik meselesi işte lalecim. Benim durulmam muhtemelen 60 yaşımı falan bulacakGünaydın.
Evet galiba biz de sıkıcı çiftiz.
Biz de çok düz çiftiz.
Hatta benim gençliğimde bile @CiRiLLA 'nın örneğindeki gibi şakacıklarım yok.
Yine de mutluyuz şükür.
Bence önemli olan da bu.
O da güzel bence.Kişilik meselesi işte lalecim. Benim durulmam muhtemelen 60 yaşımı falan bulacak
Evlilikden strese girdiyse kisi yine de bu tez gecerli mi hocam:)Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum
kocalarımız tapulu malımız değildir.
Arkadaşlarımla tatile gidecek olsam ve eşim gelip şu cümleyi kursa, kendimi kapana kapatılmış veya ergenmişim de annemle konuşuyormuş gibi hissederdim.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.
Aklıma dondurma isteyen çocuğa evde karpuz var çocuuum onu yersin diyen anne geldi bu açıdan bakıncaArkadaşlarımla tatile gidecek olsam ve eşim gelip şu cümleyi kursa, kendimi kapana kapatılmış veya ergenmişim de annemle konuşuyormuş gibi hissederdim.
Ben de bozulurdum sanırım . Üstelik pandemi dolayısı ile zaten hicbirsey yapilamamisken uzun süre .Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.
Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
Bir kez yazsanız yeterdi yahu okuyabiliyoruz çok şükür.Ali gel,Ali topu tutkocalarımız tapulu malımız değildir.
Konunuzda yazıyorum diğer arkadaşlara ama eğlenme amaçlı. Sizi anladım ben.Arkadaşlar eşim bunu her sene yapmam zaten bu açıdan merak ediyosan etme dedi.Ben de tamam fazla tepki verdim kusura bakma dedim .Git stresini at ,sonra da gel benim stresimle uğraş dedim gülüstük hallettik.Bu ara sıkıntılarım üst üste geldi.Tam pandeminin başlangıcında babam vefat etti.Ardından annem rahatsızlandı aylarca onunla uğraştik.Ardından abim kovit oldu ardından abim eşinden boşandı.Bi zaman sonra eşim agır kovit geçirdi.Ben zaten malesef 4 ayrı kronik rahatsızlıkla çocuk yaşımdan beri mücadele ediyorum onlarla yaşamak çok zor.Pandemi boyunca iki yıl üstüste üniversite sınavına hazırlanan stresli bir oğlum var ve 7_24 evdeydi.Yani hayat hiçkimseye kolay değil.
Allahım rahmet eylesin babanıza.Arkadaşlar eşim bunu her sene yapmam zaten bu açıdan merak ediyosan etme dedi.Ben de tamam fazla tepki verdim kusura bakma dedim .Git stresini at ,sonra da gel benim stresimle uğraş dedim gülüstük hallettik.Bu ara sıkıntılarım üst üste geldi.Tam pandeminin başlangıcında babam vefat etti.Ardından annem rahatsızlandı aylarca onunla uğraştik.Ardından abim kovit oldu ardından abim eşinden boşandı.Bi zaman sonra eşim agır kovit geçirdi.Ben zaten malesef 4 ayrı kronik rahatsızlıkla çocuk yaşımdan beri mücadele ediyorum onlarla yaşamak çok zor.Pandemi boyunca iki yıl üstüste üniversite sınavına hazırlanan stresli bir oğlum var ve 7_24 evdeydi.Yani hayat hiçkimseye kolay değil.
Çok sağolun Rabbim herkesin zorlarını kolay eylesin.Allahım rahmet eylesin babanıza.
Tüm sıkıntılar için de gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Anlamak ,anlaşılmak ne güzel sağolun❤Konunuzda yazıyorum diğer arkadaşlara ama eğlenme amaçlı. Sizi anladım ben.
önemli olan okumak değil, okuduğunu anlamak :)Bir kez yazsanız yeterdi yahu okuyabiliyoruz çok şükür.Ali gel,Ali topu tut
Yok çok şükür hiç yaşamadık öyle bişeyDaha önce bi yalanını, ihanetini görmediyseniz bence gitmeli. Sizinle gideceği tatil başka, arkadaşlarıyla gideceği başka.
Amin inşallah inşallah...Çok sağolun Rabbim herkesin zorlarını kolay eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?