Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

Kişilik meselesi işte lalecim. Benim durulmam muhtemelen 60 yaşımı falan bulacak

Eşimi doğum günü hediyesi olarak Kıbrıs'a arkadaşlarıyla 2 geceliğine gönderdim. Karnımda 6 aylık, kucağımda ise 19 aylık çocuklarım vardı. Eşimin böyle bir talebi yoktu, hayali vardı. Sürpriz yapıp gönderdim.

Geçenlerde de bu konunun kamp versiyonu vardı. Allah aşkına salın adamları, acayip saçma geliyor bu konular bana.

Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum
Evlilikden strese girdiyse kisi yine de bu tez gecerli mi hocam:)
26 senede bi hatasını görmediyseniz 3 gün gidebilir yani,ben bizzat cantasıını ,havlusunu flan hazırlardım:)
Dİyelim bi yanlısı oldu,aynı cantayla geldiği yere geri gider zaten.
Olacakla ölecege care yok,ne kadr kısıtlarsak o kadar hata yapılır kafasındayım ben.

Tapusu bendeeee

Daha önce bi yalanını, ihanetini görmediyseniz bence gitmeli. Sizinle gideceği tatil başka, arkadaşlarıyla gideceği başka.

Ben de bozulurdum sanırım . Üstelik pandemi dolayısı ile zaten hicbirsey yapilamamisken uzun süre .

Bir kez yazsanız yeterdi yahu okuyabiliyoruz çok şükür.Ali gel,Ali topu tut

Arkadaşlar eşim bunu her sene yapmam zaten bu açıdan merak ediyosan etme dedi.Ben de tamam fazla tepki verdim kusura bakma dedim .Git stresini at ,sonra da gel benim stresimle uğraş dedim gülüstük hallettik.Bu ara sıkıntılarım üst üste geldi.Tam pandeminin başlangıcında babam vefat etti.Ardından annem rahatsızlandı aylarca onunla uğraştik.Ardından abim kovit oldu ardından abim eşinden boşandı.Bi zaman sonra eşim agır kovit geçirdi.Ben zaten malesef 4 ayrı kronik rahatsızlıkla çocuk yaşımdan beri mücadele ediyorum onlarla yaşamak çok zor.Pandemi boyunca iki yıl üstüste üniversite sınavına hazırlanan stresli bir oğlum var ve 7_24 evdeydi.Yani hayat hiçkimseye kolay değil.

Konunuzda yazıyorum diğer arkadaşlara ama eğlenme amaçlı. Sizi anladım ben.

Allahım rahmet eylesin babanıza.
Tüm sıkıntılar için de gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Bir kez yazsanız yeterdi yahu okuyabiliyoruz çok şükür.Ali gel,Ali topu tut
önemli olan okumak değil, okuduğunu anlamak :)
sadece sizin nezdinizde değil bu tarz şeyleri sorun eden çok insan var.
ama evlenildi diye hiç bireysellik kalmayacak diye bir şey yok.
ruslarla dolu otele gidiyor olsa, las vegas'a gidiyor olsa başka bişey.
tekne tatili başka bişey bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…