Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

26 yılda 3 gün sizi görmesin bi zahmet. Ne var bunda yani?

benim de yok (((

bu nedenle daha iyi empati yapıyorum

yani adamın böyle ortamı olduğu için, hayatlarında bu tarz aktiviteler olmayan eşlerin rahatsız olduğunu hissedebiliyorum

konu sahibinin eşini ben kıskandım yani durumuna imrendim

ben evi bekleyeyim de o gitsin arkadaşları ile takılsın hissi bu rahatsız eden

ama yine de gitmeli en azından o yıllardır sürdürdüğü arkadaşlıklardan keyif alsın

ben 7/24 evde oturuyorum selam verecek kimsem dahi yok nerede ise

tek sosyalleştiğim yer iş, pandemide o da yok

eşimi o işe gidiyor diye kıskandığım zamanlar oldu :)))

Gel birlikte gidelim tatile iki gün kocişlerden kaçıp Bol bol kk dedikodusu, kıl tüy muhabbeti ve bel altı espriler yaparız.

Evlilik birbirimizin hayatını kolaylaştırmalı ,zorlaştırmamalı. İlk evlendiğim yıllarda ben de hayır derdim. Ama şuan kesinlikle gönderirdim ki güvendiğiniz insanlarmış. Ben problem yapmazdım, hatta gidince de güvenmiyorum gibi dk başı aramaz,sıkboğaz etmezdim. Onun aramasını beklerdim.

Gel birlikte gidelim tatile iki gün kocişlerden kaçıp Bol bol kk dedikodusu, kıl tüy muhabbeti ve bel altı espriler yaparız.

kocam izin vermez ki

KK ya gıcık zaten, bir de buradan tanıştığım biri ile tatile gönderecek

şakası bir yana, yıllar önce birisi konu açmıştı plajdaki izmaritlerle ilgili biz de tatilden yeni gelmiştik ve ben sürekli bundan şikayetçi idim

sonra eşime demiştim bak ruh eşimi buldum X ile gideceğim bundan sonra tatile diye :)

seninle tatile gideceğim desem böbreğe kadar gelir konu valla, maalesef durumum vahim

Ahahah kan grubun neydi tatlı kıs

Ablacım sana akıl vermek bana düşmez ama sen de 3 gün kafa dinle, gez eğlen bence. Herifin yemeğiydi çayıydı bulaşığıydı derdi yok oh mis yemeği söyle dışardan, biraz spaya kuaföre ak, biraz arkadaşınla buluş 3 gün geçer zaten

Eskiden olsa aslaa derdim. Fakat su an kesinlikle eşimi desteklerim

Keşke onlar dönünce 3 gün de siz kadın kadına takılsanız, güven sorunu yoksa ben gönderirim eşimi, ben de senede 1 2 gece lise arkadaşlarımla beraber kalıyorum çok güzel oluyor, çok iyi geliyor

Yalnız kalmaktan değil arkadaşlarla zaman geçirmekten bahsediyoruz aslında. Eşle yapılacak şey var, yapılmayacak şey var çünkü.

Eşle ne yapilmaz ha kudra neeee Dedikodu veya özel konuştuklari yok zaten işleri gucleri iş, teknoloji, oyun, araba, motosiklet vb konuşmak.

Eşimin erkek erkege olan oyun gecesine bile gittim ben ve assetto corsa oyununda mor donlu mustafadan bile daha iyiydim bi keree.

En uzağa işeme yarışı yapabilir misin?

Benim eşimle yapmadığım bir sürü şey var mesela. Kız kıza yaptığımız. Yazamam burda ayıp

En uzağa işeme yarışı yapabilir misin?

Benim eşimle yapmadığım bir sürü şey var mesela. Kız kıza yaptığımız. Yazamam burda ayıp

Ben artik o kadar eglenceli degilim galiba ya. Eskiden yani ben bekarken arkadaslarla giderdik. Bol bol icme, kusma, rezillik, eglence zamaninda yaptik bitti. Hepsinin bebeleri var simdi ellerinde 1-3 yaşlarinda. Ben de alkolu biraktim zaten pek asiri davranislarim da kalmadi. Normal şekillerde egleniyorum ayip yapmiyorum.

Eşim zaten ben olmasam da o tarz şeyler yapmaz yani hepsiyle +10 yillik arkadas ama oyle el ense degiller, birbirlerine el şakasi bile yapmazlar, sordum bi defa yalnizken de öylelermiş.

Zaten ben gelmiyorum desem de otekiler mutlaka eşini, sevgilisini davet eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…