- 24 Eylül 2013
- 9.838
- 32.206
- 748
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
26 yılda 3 gün sizi görmesin bi zahmet. Ne var bunda yani?Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.
Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
Ahahaha işte anlatmak istediğim bu. Evet eşli buluşmalar çok keyifli, eşle baş başa zaman geçirmek, tatil yapmak da çok keyifli ama insan bir yerde hemcinsleriyle de zaman geçirmek istiyor. O ortam çok başka çünkü. Ben bu konuda gerilenlerin bu şekilde sosyalleşecek ortamları olmadığını, bunun keyfine hiç varmadıklarını düşünüyorum açıkçası.
Gel birlikte gidelim tatile iki gün kocişlerden kaçıpbenim de yok(((
bu nedenle daha iyi empati yapıyorum
yani adamın böyle ortamı olduğu için, hayatlarında bu tarz aktiviteler olmayan eşlerin rahatsız olduğunu hissedebiliyorum
konu sahibinin eşini ben kıskandım yani durumuna imrendim
ben evi bekleyeyim de o gitsin arkadaşları ile takılsın hissi bu rahatsız eden
ama yine de gitmeli en azından o yıllardır sürdürdüğü arkadaşlıklardan keyif alsın
ben 7/24 evde oturuyorum selam verecek kimsem dahi yok nerede ise
tek sosyalleştiğim yer iş, pandemide o da yok
eşimi o işe gidiyor diye kıskandığım zamanlar oldu :)))
Gel birlikte gidelim tatile iki gün kocişlerden kaçıpBol bol kk dedikodusu, kıl tüy muhabbeti ve bel altı espriler yaparız.
Ahahah kan grubun neydi tatlı kıskocam izin vermez ki
KK ya gıcık zaten, bir de buradan tanıştığım biri ile tatile gönderecek
şakası bir yana, yıllar önce birisi konu açmıştı plajdaki izmaritlerle ilgili biz de tatilden yeni gelmiştik ve ben sürekli bundan şikayetçi idim
sonra eşime demiştim bak ruh eşimi buldum X ile gideceğim bundan sonra tatile diye :)
seninle tatile gideceğim desem böbreğe kadar gelir konu valla, maalesef durumum vahim
Teşekkür ederim ,bu farklı bir bakış açısı.Hic düşunmedim başkalarının eşleri olunca rahat edemez erkekler diye açıkcssı.Hatta bir otelden yer ayırtırıp cümbür cemaat gidebilirdik diye geçmişti aklımdan.
Kızlar bakın adam kırkından sonra azarda şeytana uyarsa gelir burda sizi darlarım haberiniz olsun haasiz gitsin bırak adamı dediniz derim bak
Allahım korusun,getirme aklına öyle işler.Kızlar bakın adam kırkından sonra azarda şeytana uyarsa gelir burda sizi darlarım haberiniz olsun haasiz gitsin bırak adamı dediniz derim bak
Eskiden olsa aslaa derdim. Fakat su an kesinlikle eşimi desteklerimSelam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.
Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
Keşke onlar dönünce 3 gün de siz kadın kadına takılsanız, güven sorunu yoksa ben gönderirim eşimi, ben de senede 1 2 gece lise arkadaşlarımla beraber kalıyorum çok güzel oluyor, çok iyi geliyorSelam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.
Yalnız kalmaktan değil arkadaşlarla zaman geçirmekten bahsediyoruz aslında. Eşle yapılacak şey var, yapılmayacak şey var çünkü.
En uzağa işeme yarışı yapabilir misin?Eşle ne yapilmaz ha kudra neeeeDedikodu veya özel konuştuklari yok zaten işleri gucleri iş, teknoloji, oyun, araba, motosiklet vb konuşmak.
Eşimin erkek erkege olan oyun gecesine bile gittim ben ve assetto corsa oyununda mor donlu mustafadan bile daha iyiydim bi keree.
Eccük ipucu versenEn uzağa işeme yarışı yapabilir misin?
Benim eşimle yapmadığım bir sürü şey var mesela. Kız kıza yaptığımız. Yazamam burda ayıp
En uzağa işeme yarışı yapabilir misin?
Benim eşimle yapmadığım bir sürü şey var mesela. Kız kıza yaptığımız. Yazamam burda ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?