Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Eşine danışması lazım tek başına karar veremez , vermemeli...
Konu bu mu şimdi?
Adam açık açık kadını kardeşinden kıskanıyor. Size normal mi geliyor bu durum? Kanı canı bir insanlar, "kar-deş" diyoruz bakın, aynı karından çıkma. :deli:
Durumun iğrençliğini fark etmiyor musunuz sahi? Daha nasıl açık yazalım?

Konu bu mu şimdi?
Adam açık açık kadını kardeşinden kıskanıyor. Size normal mi geliyor bu durum? Kanı canı bir insanlar, "kar-deş" diyoruz bakın, aynı karından çıkma. :deli:
Durumun iğrençliğini fark etmiyor musunuz sahi? Daha nasıl açık yazalım?
Kıskançlık durumunu gözden kaçırdım, şimdi tekrar yorumları okudum, kesinlikle adam hasta , ben sorunu sadece evde kalması diye okudum , son kısmı kaçırmışım, sadece kalma konusu olsaydı evet danışmanlıydı bu konuda hala hemfikirim , ama maalesef burda konu berbat bir yerde resmen erkek kardeşinden huylanmış 🙄 iğrenç bir durum..

Eşiniz haklı, size bir sorum olacak esijiz kaynınızı size sormadan evinize yerlestirse kabul eder miydiniz ?
Nasıl haklı ya benim kocam nasıl beni erkek kardeşimden kıskanır

Peki görümcesi gelse nasıl görümcesinden kocasını kıskanır bu hastalıklı zihniyete nasıl haklı dersiniz

Evlenince tapunuzu almıyor o kocanız elbetteki ailenizde onun aileside gelebilir

Benim kaynım okumak için üç aylıgına gelse ben sevinirim bile kardeşimdir o benim

Şaka gibisiniz

Kıskançlık durumunu gözden kaçırdım, şimdi tekrar yorumları okudum, kesinlikle adam hasta , ben sorunu sadece evde kalması diye okudum , son kısmı kaçırmışım, sadece kalma konusu olsaydı evet danışmanlıydı bu konuda hala hemfikirim , ama maalesef burda konu berbat bir yerde resmen erkek kardeşinden huylanmış 🙄 iğrenç bir durum..
Hele şükür bende bu yorumunuzu yeni gördüm 👍

Benim annemin kuzenleri bile okurlarken 1 yil bizde kaldilar ilk yil alisana kadar babam tek bir sey demedi yedirdi icirdi gezdirdi ben cok kucuktum
Ben universiteye gectim ilk arabami annemin o iki kuzeni aldi hemde ne araba:)

Kocanizin kardesinizden kiskanmasini yorumlamak istemiyorum kocaniz belli ki sapigin teki. Insan insani ailesinden babasindan kardesinden kiskanir mi? Sapkinlik bu

Ucu açık bir süresi olsa eşiniz sapkın fikirleri dışında haklı derdim. Ama eşiniz de evde olmadan geçici bir süreliğine kardeşi de misafir etmeyeceksek birşey demiyorum artık. Annelerimiz zamanında yabancı kapılar bile öğrenciye evlerini açmış, hikayelerini dinliyorum hep. Hala görüşüyor bu insanlar. Hayat zor şimdi hele daha da zor. gençlere el vermek, hayat kurmalarında yollarını açmak bu kadar mı zor. Böyle kocaya sevgim de saygım da olmaz benim. Kardeşimi eşime danışmadan çağırırım evime, o da aynı şekilde. Siz eşinizin ailesine hizmet edip kendi ailesinden çöp esirgeyen kadınlardan olmayın derim. Eşiniz kardeşini çağırsa demişler de de aynı şey asla değil. Erkek kardeşten kıskanma fikrine gelince kanım dondu. Kızınızı da erkek kardeşinden böyle sakının o zaman

Yaziklar olsun sizin gibi ablaya da o gerizekali kocaniza da.

O çocuğu birde evde fazlalik gibi hissettirmistir kesin o hayvan kocan.

Yahu nasil insanlarsiniz siz anlamıyorum adam evde bile olmayacak gelse ne olur cocuk.

Istanbulda yurt olsun kiralar olsun ateş pahasi. Cocuk birde işe girmis. Yazik gunah ya

Ya herseyi gectim de benim eşim evde ben yokken gelmeyecek kardesin derse sifatina tukururdum.

Birde utanmadan ailem kardesim dusunmedi diyorsun. Ulan boyle malca zihniyete kim sahipte aklina gelsin dusunmek.
+1

Evet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyor
Öz kardeşiniz değil mi? Öyle ise kocanızın kafasında cidden var bir şeyler. Başka sorunlar da var ise ben evliliğinizi tekrar düşünün derim.

Bir de sadece bu kardeşiniz mi sorun? Bir şeyine mi taktı çocuğun acaba?

Evet var ve alt katımızda oturuyorlar. 5 yıldır sürekli bir aradayız ailesiyle. Hatta gecen bu sebepten tartışırken eşimin kardeşi de denk geldi oda anlam veremedi abisine. Ben evinize gelsem banada mi aynısını yapacaksın dedi
Işiniz zor bu adamla,ama evladiniz da varmış,madem tayin çıkıp gideceksiniz biraz sabırlı ol..kardeşiniz de 25 yaşında koca adam,o da ablasını zor durumda bırakmasın artık başka bir çözüm bulsun

Bunu yaparak eşime karşı yanlış bisey yapmış olmadım kendi ailesi 5 senedir çat kapı benim evime girip çıkıyo bende elimden geldigince ağırlıyorum. İllaki onlarla da sorunlarımız oldu ama asla bu derece düşmanlık etmedim. Eşimi tanısam da bu kadar vicdan merhametini kaybettigini düşünmemiştim. En büyük yanlışı kardeşime yaptım ben
Eşinizin tavrı bütünüyle yanlış. Benim demek istediğim onun haklı olduğu değil. Bu haliyle kabul etmişsiniz. Ailesini, kardeşten kıskanmasını vs. Çocuk da yaptığınıza gore bu evliliği sürdürmek istiyorsunuz. Bu durumda huyuna göre davranıp huzurunuzu bozmamanız gerekirdi.

Herkes eşini tanır. Sizinki kardeşinize ilk kez böyle bakmıyor herhalde. Kardeşinizle yıllardır ilk kez görüşüyor değilsiniz. İlla ki bu ahlaksiz huyunu biliyordunuz. Bunun vicdanla merhametle alakası yok. Bu sapkınlık.

Bu konu gerçek mi ya?? Sürekli eşinizin kardeşinizden sizi kıskandığını söyleyip durmuşsunuz. Ne bileyim troll gibi geldiniz bana. Sanki birileri dalga geçiyor. Yani troll konuyu eşiniz gibi birinin bu dünyada var olmasına tercih ederim.
Eşiniz düpedüz sapık! Sapkın düşünceleri olan bir ruh hastası. Bu tür kıskançlıklar, söylemler varsa kendisinin de böyle düşüncelere sahip olduğunu gösterir. Yani eşinizde ensest ilişkilere ilgili olabilir. Böyle bir adamla (!) evli olmak en son isteyeceğim şey bile olmazdı.
Normal insanlar tam tersine kendisinin olmadığı zamanlarda eşinin yalnız kalmadığına memnun olur. Bu koca müsvettesi de sapkınca düşünceler kuruyor.
Tövbe estağfurullah ne günlere kaldık!

Mesajları ve yazdığınızi okudum birçoğu kocanizin düşünceleri noktasında hemfikir , kız kardeşi siz yokken abisinin yanına cikmiyor mu yada evde kızkardeşinden başkası yokken inmiyor mu ne kadar korkunç, kardeşinizi çağırma konusunda haber verebilirdiniz( izin almalıydiniz demiyorum özellikle dikkatinizi çekerim)hem eşimin evde olmadığı dönemde evde bir ses olması beni yalnızlıktan kurtarirdi hemde aklı bende kalmazdı neticede evde dört yaşında bı çocuk var ateşi olur alışverişi olur birinin varlığı işimi kolaylastirir. Kardeşiniz geceden geceye geliyor ve ekstra ise girmis bence yan gelip yatan parazit biri de değil bu kadar tepki yersiz eşinize tekrar konuyu açarsa canımdan bir parça başımın üstünde yeri var burda kalacak burası benimde evim konuyu tartışmak istemiyorum huzursuzluğun anlamı yok deyip kesin bir dille konuşmayı bitirin,yüz tane açıklama yapmak zorunda değilsiniz iş buldu üç ay kalacak sen yoksun diye .... Devam eden cümleler eşinize konuşma fırsatı verir

bu konu fake olsun lütfen. böyle heriflerin yaşadığını bilmek çok rahatsız edici. adamda ensest fanztezileri var demek ki

Yok artik siz mi oyle hissettiniz kardesinizle oyle dusunmemistir umarim? Nerden cikardiniz bu imayi ?

Gerçekten iğrenç bir kafa yapısı. Eşiniz sapık galiba. İnsan eşini kardeşinden nasıl kıskanır ya? Yuh artık! Kayınbiraderinizle de komşuymuşsunuz. Ondan kıskanıyor mu acaba? Kendi kardeşinden de kıskanıyordur kesin.

Benim teyzemin eşi, yıllar boyu engelli dayıma sahip çıktı. Biz defalarca dayımı almak istesek de "O benim de kardeşim, istediğiniz zaman gelirsiniz görürsünüz ama bizimle kalacak." dedi. Mükemmel bir eniştem varmış gerçekten.

3-5 ay kardeşini o evde barındıramıyorsan, üniversite öğrencisi kardeşin çalıştığı halde ona yük gibi davranıyorsan senin gibi bacıya da yazıklar olsun!

Ben tek çocuğum. Bir gün evlenirsem iyi insanlar olduğunu biliyorsam kayınbiraderim de görümcem de kardeşim olur. İstedikleri zaman ve istedikleri kadar bizimle kalabilirler. Zaten başka türlüsünü düşünebilen biri art niyetlidir.

Ben evlendikten sonra kardeşim askere gitti, askerden gelince 1 yıl bizimle yaşadı , çalışıyordu. Para biriktirmesi için böyle bir yöntem düşünmüştüm. Eşime baştan 1 yıl diye söyledim , süre sonunda ev tutup ayrıldı kardeşim . Eğer ben yokken bile gelemez kalamaz deseydi onu kıskandığını vs söyleseydi önce bir doktora götürürdüm akli dengesi yerinde mi diye .

Gönderi sahibi hesabını kapatmış ama tekrar açtığında görsün diye yazıyorum. Kendini bu kadar ezdirmeye ne gerek var? Ne demek sana sormam gerekirdi? Orası senin de evin değil mi tabi kardeşin annen baban istediği zaman gelecek. Biz kardeşlerimle farklı şehirlerde yaşıyoruz, erkek kardeşim eşimin de kardeşi sayılır. Rahatsız olmak ne demek? Sizin gibilerin aile ilişkilerini hiç anlamıyorum

ben anlayamadım ki eşiniz sizi kardeşinizden cinsel olarak mı kıskanıyor yoksa ona karşı gösterdiğiniz ilgi, alakayı mı kıskanıyor? Zaten cinsel olarak kıskanıyor ise bu adama çok dikkat edin insan kendi zihninde ne varsa herkesten onu bekler.

bundan bağımsız olarak bir insan eşinin kardeşini hele hele okumaya gelmiş İstanbul gibi bir yere evinde nasıl barındırmaz ya ne kadar ayıp. tamam belki mecbur değil ama kendisi evde bile olmayacak insan sevinir bile karım yalnız kalmıyor kardeşi yanında olacak diye.

Kardeşinize o kadar üzüldüm ki kendi öz ablasının evinde sığıntı gibi görülmek ne kadar zor. imkanı olsa zaten o da istemezdi sizinle kalmayı.

Back
X