Baskasi olsa ayni tepkiyi bende verirdim..kufur ederdim ..hemen bosanirim derdim..ama buyuk konhsmamak gerekiyormus..tamam evi terkettim zaten..annemlerdeyim..dogru durust ozur bile dilemedi..yani diledide..oyle cook pismanlik.gormedim..bktsin veya bitmesin demicem,sen karar ver dedi..bende sasirdim..ohaa yani insan bi kopek gibi pisman olur..2de tokat yedim..offf affedersem bile eskisi gibi isinamicam..ya coluk cocguga karisyiktan sonra olursa boyle.seyler?bosanmak karari vermek hic zor degilmis..helal olsun basaranlara !!
Biz oyle gorduk oyle yetistik..yanlis anlamiyorum,merak etmeyin.ama bakire olmasam vicdan azabi cekerdim galiba,cunku dedigim gibi oyle yetistik napalim..ters geliyo yinede 2014 bile olsak..acik konusim..hatasizim demiyorum..ama evlilikte yalandan korkarim tamam..ufak tefek beyaz yalanlar tabi oluyo..ama kesinlikle zarar verici ciddi yalanim hic olmadi..bana gore esim benim acigimi yakalayamigo boyle seyler uretiyo..kebdi ufak li irili yalan soyler..bende biraz mallik var..saflik var..inanirim hemen inanmasam bile inanmis numarasi yaparim..kavga cikmasin diye..oda kendi galan soglugo diye benide oyle saniyo..neymis benjm eski erkek arkafasim hakkinda herseyi anlatmamisim ,duymak istediklerini anlatmamisim oda bana gicik olup yalana baslamis bi kere..dahada duramiyomus..arkasi gelmis yalanlarinin..engel olamiyomus..haketdiyomusum..duymak istedigide nereni elledi,kac kere elledi..komple li manyak..kendide diyo ..haklisin abartiyorum ama ben boyleyim diyo..yani herseyin sorhmlusu benim..sen beni sevmiyorsun diyo..bi insan 4 gun banyo yapmassa kendine bakmassa tabiki uzaklasir karisi yaa...korkuyo baskasina bakcam diye ..ama kendinede ozen gostermiyo
.Arkadaşlar ne kadar kolay yuva yıkıyorsunuz ya.. Tamam kabul ediyorum eşinin söylediği ağır bir laf ama yuva yıkmakta kolay değil. Eşini karşına al konuş canım. Sonuçta ona karşı dürüst olmuşsun. Bir daha böyle bir davranışı affetmeyeceğini söyle.
şiddettemi var. bak onu okumamıştım. tyuva yıkmak kolay değil tabii ama dayağı bizler yemiyoruz. canı yanana sormak lazım bunu.sana 2.el diyen üstüne iki de tokat adam hani diğer konunda recep ivedik diye adlandırdığmız kocan değil mi? eski konularını hatırlıyorum nasıl katlanıyosun bu adama diye düşünüp durmuştuk.
neyse ben pek fazla birşey yazmak istemiyorum hemen aaa kızlar yuva kolay kurulmuyor diye başlıyorlar çünkü.açtığın konuları oku yaşadıklarını tekrar hatırla ve eve dönüp dönmemeye öyle karar ver bence.dönersen ne değişecek dönmezsen ne olacak bunu iyi düşün.
Baskasi olsa ayni tepkiyi bende verirdim..kufur ederdim ..hemen bosanirim derdim..ama buyuk konhsmamak gerekiyormus..tamam evi terkettim zaten..annemlerdeyim..dogru durust ozur bile dilemedi..yani diledide..oyle cook pismanlik.gormedim..bktsin veya bitmesin demicem,sen karar ver dedi..bende sasirdim..ohaa yani insan bi kopek gibi pisman olur..2de tokat yedim..offf affedersem bile eskisi gibi isinamicam..ya coluk cocguga karisyiktan sonra olursa boyle.seyler?bosanmak karari vermek hic zor degilmis..helal olsun basaranlara !!
şiddettemi var. bak onu okumamıştım. tyuva yıkmak kolay değil tabii ama dayağı bizler yemiyoruz. canı yanana sormak lazım bunu.
yuh manyağa bak. insan karısına bunları sorarmı. pesBiz oyle gorduk oyle yetistik..yanlis anlamiyorum,merak etmeyin.ama bakire olmasam vicdan azabi cekerdim galiba,cunku dedigim gibi oyle yetistik napalim..ters geliyo yinede 2014 bile olsak..acik konusim..hatasizim demiyorum..ama evlilikte yalandan korkarim tamam..ufak tefek beyaz yalanlar tabi oluyo..ama kesinlikle zarar verici ciddi yalanim hic olmadi..bana gore esim benim acigimi yakalayamigo boyle seyler uretiyo..kebdi ufak li irili yalan soyler..bende biraz mallik var..saflik var..inanirim hemen inanmasam bile inanmis numarasi yaparim..kavga cikmasin diye..oda kendi galan soglugo diye benide oyle saniyo..neymis benjm eski erkek arkafasim hakkinda herseyi anlatmamisim ,duymak istediklerini anlatmamisim oda bana gicik olup yalana baslamis bi kere..dahada duramiyomus..arkasi gelmis yalanlarinin..engel olamiyomus..haketdiyomusum..duymak istedigide nereni elledi,kac kere elledi..komple li manyak..kendide diyo ..haklisin abartiyorum ama ben boyleyim diyo..yani herseyin sorhmlusu benim..sen beni sevmiyorsun diyo..bi insan 4 gun banyo yapmassa kendine bakmassa tabiki uzaklasir karisi yaa...korkuyo baskasina bakcam diye ..ama kendinede ozen gostermiyo
şiddetin her türlüsünü yaşa. hem psikolojik şiddet hemde fiziksel şiddet. seni aşağılasın,sonrada bunlar yuvayı yıkmak için sebep olmasın. ne olacak acaba başka sebep.bak canım yukarda yazmış arkadaş.sadece ağır hakaretle kalmamış beyefendi bi de tokat atmış.ama bizde böyle "yuvayı diş kuş yapar hımmm boşan demek yok" diye çıkışan yine kadınlar.bunu her konuda okuyabilirsin.
Arkadaşlar ne kadar kolay yuva yıkıyorsunuz ya.. Tamam kabul ediyorum eşinin söylediği ağır bir laf ama yuva yıkmakta kolay değil. Eşini karşına al konuş canım. Sonuçta ona karşı dürüst olmuşsun. Bir daha böyle bir davranışı affetmeyeceğini söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?