Esim eski erkek arkadasimi basima kakti

2 sene 2 ay oldu evleneli..aslinda ozunde iyi cocuksu bir insan gercekten..ama pismanlik.gistergesi bike yok..daha yeni.mesaj yazdi,tamam gel konusalim,annenlerde olman yanlis suanda,evinde kal diyor.ne olacaksa olsun diyor..ama evine gel diyor..bende dedim,babamin evindeyim sonucta dedim,gelmiyorum dedim.bide ayagina cagriyor yaa..zamani gelince hallederiz dedim..zamani ne zaman diyo..adam daha ozurbdileyip pismqn olacagina ,evine gelde bitecekse yine bitsin diyor.aceba zaten herseyi mahfettim duzeltemem korkusu mu var?isin icinden cikamama gibi yada odami istemiyor acrba?cok seviyodu beni..dusardan bile belli.oluyordu.Herkes.diyordu acayip bellib evvdigi diye..ya gamam bitsinde insan bi icten ozur diler bari yaa

Evlendiğiniz gece görmedimi bakire olduğunuzu ?

Eşinizden önceki erkek arkadaşınızla ister birşey yaşamış olun, ister yaşamamış olun hiç fark etmez. Siz dürüst olup önceki ilişkinizi anlatmış mısınız? O da bunu kabul etmiş mi? Bitti, artık ebediyen susmalı.
Size evlilik teklif eden, sizinle bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya yemin eden bir erkek size hakaret edemez, birde utanıp arlanmadan şiddet mi uyguladı? Evlilik bu değildir.

Kimse kimsenin eskisini irdeleyemez! Onu ilgilendiren bi durum yok
Geçmiş gitmiş bitmiş. Ozaman biliyorsa evlenmiyecekti! Sizlerde anlatmayın eski mazinizi!
Erkek yapar kadın yapamaz olayına ayar oluyorum.. Erkek olmassa kadın olmaz kadın olmazsa erkek olmaz
Geriye gitmenin anlamıyok.. 2 el de ne demek!! 2 el öyle olmaz! İnsanları kimse yargılayamaz!

Evliliği geçtim 2 insan arasındaki bir ilişkide dahi kullanılabilecek en seviyesizce cümle bu bence! ilk defa söylemediğine göre bundan sonra da söylemeye devam edecektir. Boşanın demek bana düşmez ama eşinizin gerçekten de el değmemiş, 1. el hatta hiç kullanılmamış bir zihniyeti varmış.

Son düzenleme:
Aa şimdi bir göz atınca hatırladım ben seni eski konularından. Telef oldun eşinle uğraşmaktan yemin ederim. Allah kolaylık versin.

Dedigom.gibi kavga edincede benden tek.sikayeti,yok sen temizlik yqpiyon,yok sen sacini istedigim gibi keatirmiyon bunu.gibibsikayetler..onun kumari var,yalani var cart.curt..alah bilir ailesine neler.anlatti..rwsmen ben suclu oldhm..ama kafama takmicam..allah biliyo ya..ona oyle bi kadin denk gelirki..tanidigina pisman olacak elkide geni kosiyi..sagolun yorjmlariniz.icon..daha bude oUrbdileyecegine ..uzatmayalim bitsin diyor..gerizrkali ya..ben 2. El lfi ustune ayagian gitmem..ayagina cavriyor rssmen gelde bitirelim.diyor..

sana 2.el diyen üstüne iki de tokat adam hani diğer konunda recep ivedik diye adlandırdığmız kocan değil mi? eski konularını hatırlıyorum nasıl katlanıyosun bu adama diye düşünüp durmuştuk.

neyse ben pek fazla birşey yazmak istemiyorum hemen aaa kızlar yuva kolay kurulmuyor diye başlıyorlar çünkü.açtığın konuları oku yaşadıklarını tekrar hatırla ve eve dönüp dönmemeye öyle karar ver bence.dönersen ne değişecek dönmezsen ne olacak bunu iyi düşün.

.

peki namusa edilen hakareti sineye çekmek ve unutmak. kolaymı.
babamı tanımam namusuma laf etse.,
insanlar onurlarıyla yaşıyorlar bu dünyada..

Son düzenleme:
şiddettemi var. bak onu okumamıştım. tyuva yıkmak kolay değil tabii ama dayağı bizler yemiyoruz. canı yanana sormak lazım bunu.

sen bırıyle cıkıp 2. el olduysan , ıkıncı kez evlenenler ne yapsın ? mantıga bak !

şiddettemi var. bak onu okumamıştım. tyuva yıkmak kolay değil tabii ama dayağı bizler yemiyoruz. canı yanana sormak lazım bunu.

bak canım yukarda yazmış arkadaş.sadece ağır hakaretle kalmamış beyefendi bi de tokat atmış.ama bizde böyle "yuvayı diş kuş yapar hımmm boşan demek yok" diye çıkışan yine kadınlar.bunu her konuda okuyabilirsin.

yuh manyağa bak. insan karısına bunları sorarmı. pes

Cok ilginc bu devirde kac kisiye nasip oluyormus ilk ciktigiyla evlenmek.kaldi ki cikma hep evlilik odakli degildir.asli asktir.kim asik olmadi ki evlenene kadar.ilk askimiz eslerimiz mi?cok cok rencide edici davranmis esin.aslinda kendi son derece asosyalmis ki hayatinda biri olmamis daha once.

şiddetin her türlüsünü yaşa. hem psikolojik şiddet hemde fiziksel şiddet. seni aşağılasın,sonrada bunlar yuvayı yıkmak için sebep olmasın. ne olacak acaba başka sebep.

Son düzenleme:
valla hicbirsekilde söylenmemesi gereken bir söz
tamamen onur kirici
kendisinin evlilik öncesi iliskilerinden bahsetmekte manasiz
bu adama ne yapsan bos
bu lafin daha beterlerini duyarsin
adamin aklinda bu varsa
bu zihniyet varsa yani
ayrica sizi mal olarakta görmesi ayri bir mevzu
böyle erkekleri koca yapmayacksiniz hele baba hic

ıstersem 100 kısıyle cıkardım sanane deseydın keske

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Siz bahsedilen ilişkiye (tokat ve ikinci el lafı) yuva mı diyorsunuz ?

Niye kolay olmasın ki bir evlilik bozmak ? Şiddet var, hakaret var, varoğlu var. Evlenmek kadar, boşanmakta doğal. Zaten bu laf değil mi bir sürü adamın boşa ağız kokusunu çektiren.

üzülerek söylüyorum maleseffffff başına kakarr ,geçmiş açılınca 2 sene değil aradan 10 senede geçse söyleyebiliyolar sonra gelsin özürr dilemelerrr bilmem nelerr yeminler bir daha söylemicemler tabi herkes ilkten kendine baksın kendilerini görmezlerrr dilleri çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…