baskasi olsa ayni tepkiyi bende verirdim..kufur ederdim ..hemen bosanirim derdim..ama buyuk konhsmamak gerekiyormus..tamam evi terkettim zaten..annemlerdeyim..dogru durust ozur bile dilemedi..yani diledide..oyle cook pismanlik.gormedim..bktsin veya bitmesin demicem,sen karar ver dedi..bende sasirdim..ohaa yani insan bi kopek gibi pisman olur..2de tokat yedim..offf affedersem bile eskisi gibi isinamicam..ya coluk cocguga karisyiktan sonra olursa boyle.seyler?bosanmak karari vermek hic zor degilmis..helal olsun basaranlara !!
sana 2.el diyen üstüne iki de tokat adam hani diğer konunda recep ivedik diye adlandırdığmız kocan değil mi? eski konularını hatırlıyorum nasıl katlanıyosun bu adama diye düşünüp durmuştuk.
neyse ben pek fazla birşey yazmak istemiyorum hemen aaa kızlar yuva kolay kurulmuyor diye başlıyorlar çünkü.açtığın konuları oku yaşadıklarını tekrar hatırla ve eve dönüp dönmemeye öyle karar ver bence.dönersen ne değişecek dönmezsen ne olacak bunu iyi düşün.
sirf ileride böyle olcak diye suanki erkek arkadasima öncekileri söylemedim...hatta hicbirine de daha öncekindne bahsetmedim...suanki erkek arkadasim "sen öpmüs olsan bile iliski yasamazdim senle" dedi...sanki kendileri sütten cikmis ak kasik ta
Slm sen başta hata yapmışsın insan evleneceği kişiye benim sevgilim oldu dermi erkeklerin 10 tane olsa biz kabul ederiz ama erkekler buna tahammül edemez ve her tartışmada bunu sana gene söyler evleneceğiniz kışe geçmişiniz den bahsetme yin yoksa sonu böyle olur sıkma canını ona düzgün bir şekilde ifade et ikna etmeyea çalış yuvanı da yıkma allahin hiç sevmediği şeydir boşanmak
Saçma saçma yorumlar yapmayın milletin yuvasını yıkmayın! Sizin başınıza gelse sanki hemen çekip gitçeksiniz !! Milleti yanlış yola sürüklüyosunuz. Düzgün yorumlarla içini ferahlatmak varken,insanı iyice hayattan bezdirmeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?