Eşim eski eşini mi özlüyor :(

Ben bu konuyu daha önce okudum
Cevap yazdım
Yeniden mi konu actin?

Zaten yüzyüze gelsek bile o kadına ben düşman gibi davranmam sanmıyorum ki o da bana davranmaz düşman gibi ... Sadece adımı neden karıştırmış olabilir mesela buna cevap bulamadım hiç
Bence boşa kuruntu yapıyorsunuz, gereksiz takmışsınız. Eski alışkanlıkla söylemiştir adını, bu onu sevdiğini göstermez. Benimde bazen eşime iş yerindekilerin adıyla seslendiğim olmuştur , olabiliyor yani

Yok yaa özlemek değilde hani çocuğu filanda olmusya 20 yaşındaki evladının annesi sonuçta,kendiside babası.ortada bir bag var ve haberini filan alıyor haliyle.Bence buyutmeyin.

Illa ki olabiliyor da seslendiği kişi eski Eşin adı olunca ister istemez takıyor insan

özlemiyor bence siz abartıyorsunuz tahminen her konu açıldığında kavga ettiğiniz için yalan söylemiştir ama şöyle bir gerçek var ki isminizi karıştırmasına kim olsa sinirlenirde özlediği için olduğunu düşünmüyorum

Ilk defa farklı Düşünen biri çıktı

özlüyordur alışmış sonuçta, ama yeni birine bakmasından iyidir psikolojık ask mı deniyordu buna kendi kendine düşünüyr arada onla kalsam daha mı ıyıydı dıye. açma deşme konuyu kapanır gıder farkına bıle varmaz özledıgının.

Her kadın eski esin aramasina bozulur. Çocuk hakkında konuşulsa da çok zor sizin için. Yakın bir arkadaşım boşanmış çocuk sahibi bir adamla evlenmisti ve kadın çocuk bahanesiyle o kadar çok arıyordu ki arkadaşım sinir krizleri geçiriyordu. Sonunda ayrıldı dayanamiyorum dedi. Kendinizi üzmek yerine kabullenin yoksa adamı kendinizden uzaklastirirsiniz

şu an ikinci evliliğiniz mi? yeni eşinile konuşurken mi dilinizin ucuna geliyor
Evet aradan 13 yıl geçmiş aklımın ucunun ucunda bile değil ama bazen ortak bağ olan oğlumuzdan olsa gerek(en nihayetinde onlar iletişimde olduğu için) dilimin ucuna geliyor,zor frenliyorum....Ama inanın sevgi ,saygı herhangi bir his adı her neyse hiçbir duygum yok ona karşı!

Benimki de Öyledir herhalde o zaman .. Belki bu Tür Davranışlarımla sıkıyorum onu

Çocukları zaten 20 yaşında değil mi?
Çocuk için görüşmelerine gerek yok ki küçük olsa neyse derim
Çocuğun resimleri olabilir ama eski eşin resimlerini çıkarabilirdiniz

Çocukları zaten 20 yaşında değil mi?
Çocuk için görüşmelerine gerek yok ki küçük olsa neyse derim
Çocuğun resimleri olabilir ama eski eşin resimlerini çıkarabilirdiniz
20 yasında da olsa okulu dersi masrafları vs var onun için görüşüyorlar haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…