- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Evet devamlı sorgulamamdan bıktıSize bir açiklama yapma durumuna duşmek istememiş.Şüpheci tavirlarinizdan bunalmis.İsmiyle hitap etmesi tamamen alişkanlik.Baska bir anlam yüklemek doğru olmaz.
Doğru söylüyorsunuz :))Bazı yorumlarin aklinizi karistirmsina izin vermeyin.Siz doğruyu iyi biliyorsunuz.Baziları var ki insani boşatır yeniden evlendirir gelişmeleride çekirdek çitleyip izler.
Hesabım iptal olmuştu evetBen bu konuyu daha önce okudum
Cevap yazdım
Yeniden mi konu actin?
Bence boşa kuruntu yapıyorsunuz, gereksiz takmışsınız. Eski alışkanlıkla söylemiştir adını, bu onu sevdiğini göstermez. Benimde bazen eşime iş yerindekilerin adıyla seslendiğim olmuştur , olabiliyor yaniZaten yüzyüze gelsek bile o kadına ben düşman gibi davranmam sanmıyorum ki o da bana davranmaz düşman gibi ... Sadece adımı neden karıştırmış olabilir mesela buna cevap bulamadım hiç
Illa ki olabiliyor da seslendiği kişi eski Eşin adı olunca ister istemez takıyor insanBence boşa kuruntu yapıyorsunuz, gereksiz takmışsınız. Eski alışkanlıkla söylemiştir adını, bu onu sevdiğini göstermez. Benimde bazen eşime iş yerindekilerin adıyla seslendiğim olmuştur , olabiliyor yani
Umarım ÖyledirYok yaa özlemek değilde hani çocuğu filanda olmusya 20 yaşındaki evladının annesi sonuçta,kendiside babası.ortada bir bag var ve haberini filan alıyor haliyle.Bence buyutmeyin.
Takma çok ciddiyim, boşuna kendine hayatı dar ediyorsun. Gecmiş gitmiş bitmiş, siz beraber günlerinizin tadını çıkarın. Böyle Diye diye zorla adamın aklına getirmeyinIlla ki olabiliyor da seslendiği kişi eski Eşin adı olunca ister istemez takıyor insan
Ilk defa farklı Düşünen biri çıktı
O da öyle söylüyor bitmiş gitmiş konuşmayalım falan diyorTakma çok ciddiyim, boşuna kendine hayatı dar ediyorsun. Gecmiş gitmiş bitmiş, siz beraber günlerinizin tadını çıkarın. Böyle Diye diye zorla adamın aklına getirmeyin
Neden olmuş Olanilir peki ??özlemiyor bence siz abartıyorsunuz tahminen her konu açıldığında kavga ettiğiniz için yalan söylemiştir ama şöyle bir gerçek var ki isminizi karıştırmasına kim olsa sinirlenirde özlediği için olduğunu düşünmüyorum
Evet aradan 13 yıl geçmiş aklımın ucunun ucunda bile değil ama bazen ortak bağ olan oğlumuzdan olsa gerek(en nihayetinde onlar iletişimde olduğu için) dilimin ucuna geliyor,zor frenliyorum....Ama inanın sevgi ,saygı herhangi bir his adı her neyse hiçbir duygum yok ona karşı!şu an ikinci evliliğiniz mi? yeni eşinile konuşurken mi dilinizin ucuna geliyor
Benimki de Öyledir herhalde o zaman .. Belki bu Tür Davranışlarımla sıkıyorum onuEvet aradan 13 yıl geçmiş aklımın ucunun ucunda bile değil ama bazen ortak bağ olan oğlumuzdan olsa gerek(en nihayetinde onlar iletişimde olduğu için) dilimin ucuna geliyor,zor frenliyorum....Ama inanın sevgi ,saygı herhangi bir his adı her neyse hiçbir duygum yok ona karşı!
20 yasında da olsa okulu dersi masrafları vs var onun için görüşüyorlar haliyleÇocukları zaten 20 yaşında değil mi?
Çocuk için görüşmelerine gerek yok ki küçük olsa neyse derim
Çocuğun resimleri olabilir ama eski eşin resimlerini çıkarabilirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?