Eşim eski eşini mi özlüyor :(

Bu sadece bir hüsnü kuruntu :) evliliğinizi ve kocanızı yıpratmayın.

Ben de esimden ayrilsam cocugumun oldugu eski resimleri hatta esimle olan tek resimleri asla atmam.cunku onlar cocugumun gecmisi demek.cok haksizlik ediyorsunuz.eski esini ozledigini ya da sevdigini sanmiyorum ama boyle giderse sizin yuvanizin huzuru kacar

Cnm senle tanismadan 8 yil evvel bosanmis 3 yil cimissiniz 2 yil evlilik 13 yil gecmis aradan ozledigini pek sanmiyorum ben
Peki senin esinle aran nasil ?
Isimleriniz venzer mi bu kadar yil aradan sonra o kisinin ismiyle hitap etmesi tuhaf geldi sadece
Birde sormuyor musunuz o fotolar neden hala evinizde

Bence ortada bişey yok, seninki vesvese. Böyle giderse zorla özletirsin,aklina gelmeyen şeyi aklına getirerek.

Ben de o fotoları evlenipte atmamasına şaşırdım ama kadının. Çunku sonuçta evde kadın kuralları daha çok geçer (hissettirilmeden).

Düğün Nişan Albümü değil zaten belki onlar da atılmaz bilmiyorum ama işte öyle görünce içime kuruntu düştü

Hersey adımı karıştırmasıyla başladı ondan önce bı kadar Detaylı düşünmüyordum

O da öylr diyor bu kadar mı kendine güvenmiyorsun deyip kızdı bana

Evet bu gidişle zorla aklına getireceğim sanki artık bu sorularından bıktı

Eski eşimi sevmiyorum, nefret etmiyorum, kızmıyorum da. En ufak bir duygu beslemek gelmiyor içimden, beslemiyorum da. Farklı hayatlar kurmak istedik ve kurduk bitti gitti. Görüşmek zorunda kalsak da düşmanım gibi davranamazdım bu sebeple. Bence nefret güçlü bir duygu aşktan bile doğabilir, tepkisizlik daha temiz... Eşiniz yanlış birşey yapmıyor bu nedenle..

Hayatımdaki insan hiçbirşey beslemediğim eski eşe karşı duygularım olduğunu düşünse ondan tiksinirim zamanla. Şimdi yeri geliyor rüyamda gördüm ıyy ne kötüydü diye anlatıyorum, karşımdaki de hiç suçlamadan yorum yapıyor, konu kapanıyor. Üstüne düşünmüyoruz bile. Rahat olun, sorun da olmaz ozaman..

Erkekler gururlu olur,herşeyi dile getirmezler. Benim arkamda durmayan,sevgisiz,saygısız bi kadını seçecek kapasitedeymişim demek gibi biseydir onun için o lafı söylemek. Hem bence aklına bile gelmiyodur.
Sorduğumda da devamlı soruyorsun hakaret bu deyip kızıyor bana

Tiksiniyorum vs de demiyor sıradan biri diyor sorduğumda bu kadar

Evet bu gidişle zorla aklına getireceğim sanki artık bu sorularından bıktı
Bak canım benim eşiminde eski sevgilisi vardı mesela evlendikten sonra birkaç kez adını geçirdim laf soktum falan tabi kıskançlıktan la bi baktım kızın adını anmayan adam faceden kızı araştırır oldu dedim kendi kendime zeynepppp durrrr eşeği yemleme hemen bi geri vites herşey girdi yoluna üstelik kardeşimin adıyla kızın adı aynı yok saydım sanki öyle biri hiç olmamış gibi davrandım da adam unuttu

AA evet gerçekten de öyle bak bu ihtimal hiç aklıma gelmedi .
Sağolasın Zeynep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…