- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bence ortada bişey yok, seninki vesvese. Böyle giderse zorla özletirsin,aklina gelmeyen şeyi aklına getirerek.Merhaba , ben 34 eşim 45 yasında 2 senelik evliyiz evlenmeden önce 3 yıllık bir birlikteliğimiz olmuştu hersey mükemmeldi evlenmeyi o istedi benle tanışmadan 8 yıl evvel ilk eşinden ayrılmış 9 senelik bir Evliliği olmuş şu an 20 yasında bir çocuğu var. Benim sorunum şu ki eşin eski eşini düşünüyor ya da özlüyor olabilir mi ? Yaşadığım olayları sizlere özetleyeyim
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .
Ben de o fotoları evlenipte atmamasına şaşırdım ama kadının. Çunku sonuçta evde kadın kuralları daha çok geçer (hissettirilmeden).Cnm senle tanismadan 8 yil evvel bosanmis 3 yil cimissiniz 2 yil evlilik 13 yil gecmis aradan ozledigini pek sanmiyorum ben
Peki senin esinle aran nasil ?
Isimleriniz venzer mi bu kadar yil aradan sonra o kisinin ismiyle hitap etmesi tuhaf geldi sadece
Birde sormuyor musunuz o fotolar neden hala evinizde
Hayır özlemle ilgisi yok canım,kendini boşu boşuna üzme. Biz bile bazen istemedigimiz insanları idare ediyoruz,konusmak zorunda kalıyoruz ; onun gibi.Özlüyor olabilir mi
Düğün Nişan Albümü değil zaten belki onlar da atılmaz bilmiyorum ama işte öyle görünce içime kuruntu düştüAlbüm atılır mı hiç, onlar bizim anılarımız gecmişimiz, sadece esinle kadının olduğu resimler ayıklanabilir tabi ama toplu olanlar asla atılmaz, esinizi hiçbir konuda kabahatli görmedim, siz kuruntu yapıyorsunuz, yalan söylemesi de sadece huzuru kacırmamak amacı ile oldugunu dusunuyorum, herseyı kurcalayıp adamı yalana mecbur bırakmayın bence.benım de annemle babam ayrı ama resimlerimiz duruyor ve ben bakınca mutlu oluyorum eger o zamanlar atmış olsalardı çok kızardım.
Hersey adımı karıştırmasıyla başladı ondan önce bı kadar Detaylı düşünmüyordumAdam bu konudan o kadar bıkmış ki artık yalan söylemiş konuşmadım diye.
Adami yalan söylemeye iten sizsiniz.
Hayır bir de 2 yıl değil 3 yıl değil.
Artık kaç yıl olmuş ayrılalı yani .
Ayrıca ben de isimleri sürekli karistiririm mesela eşime geçen kardeşimin adıyla seslendim arkadaşıma anlamın adıyla mesela.
Gerçekten dili surcmus olabilir.
Bu konuyu uzatirsaniz siz zararlı çıkarsınız eşiniz bunalabilir haklı olarak.
O da aynı şeyi söylüyor normalde onun kıskançlık yapması gerekiyormuş34 yasinda citirla evlenmis. Sen onu degil o seni kiskansin. Biraz kendine guven.
O da öylr diyor bu kadar mı kendine güvenmiyorsun deyip kızdı banaBir deyim vardir ya esegin aklina karpuz kabugu sokmak diye.
Bence kendini frenle artik ve bu konuyu surekli gundeme getirme.
Adamin aklinda olmadigi halde bilincaltina isleyebilir.
Biraz rahat ol. Zaten onu sevse ona donerdi.
Seni boyle ozguvensiz gormesin esin artik. Farkinda olmadan kendinden sogutabilirsin.
Evet bu gidişle zorla aklına getireceğim sanki artık bu sorularından bıktıHiç sanmıyorum boşandıktan sonra aradan yıllar geçmiş sevse istese barışırdı yıllar sonrada seninle evlenmiş ki erkekler için 2.evlilik kararı çok zor alınır ama sen takma bu konulara eski eşle mi konuşuyor duyma sanki öyle biri yokmuş gibi davran eğer adama sürekli adını geçirirsen bu yüzden eşinle kavga edersen tesbihte hata olmaz eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokarsın
Öyle birşey yok DeğilimMerhaba acaba hamile olabilir misiniz 5 yıllık ilişkiden sonra bu aralar fazla duygusal gibisiniz bence bir test yapın
Istemiyorum sevmiyorum nefret ediyorum falan demiyorHayır özlemle ilgisi yok canım,kendini boşu boşuna üzme. Biz bile bazen istemedigimiz insanları idare ediyoruz,konusmak zorunda kalıyoruz ; onun gibi.
Erkekler gururlu olur,herşeyi dile getirmezler. Benim arkamda durmayan,sevgisiz,saygısız bi kadını seçecek kapasitedeymişim demek gibi biseydir onun için o lafı söylemek. Hem bence aklına bile gelmiyodur.Istemiyorum sevmiyorum nefret ediyorum falan demiyor
Sorduğumda da devamlı soruyorsun hakaret bu deyip kızıyor banaErkekler gururlu olur,herşeyi dile getirmezler. Benim arkamda durmayan,sevgisiz,saygısız bi kadını seçecek kapasitedeymişim demek gibi biseydir onun için o lafı söylemek. Hem bence aklına bile gelmiyodur.
Tiksiniyorum vs de demiyor sıradan biri diyor sorduğumda bu kadarEski eşimi sevmiyorum, nefret etmiyorum, kızmıyorum da. En ufak bir duygu beslemek gelmiyor içimden, beslemiyorum da. Farklı hayatlar kurmak istedik ve kurduk bitti gitti. Görüşmek zorunda kalsak da düşmanım gibi davranamazdım bu sebeple. Bence nefret güçlü bir duygu aşktan bile doğabilir, tepkisizlik daha temiz... Eşiniz yanlış birşey yapmıyor bu nedenle..
Hayatımdaki insan hiçbirşey beslemediğim eski eşe karşı duygularım olduğunu düşünse ondan tiksinirim zamanla. Şimdi yeri geliyor rüyamda gördüm ıyy ne kötüydü diye anlatıyorum, karşımdaki de hiç suçlamadan yorum yapıyor, konu kapanıyor. Üstüne düşünmüyoruz bile. Rahat olun, sorun da olmaz ozaman..
Bak canım benim eşiminde eski sevgilisi vardı mesela evlendikten sonra birkaç kez adını geçirdim laf soktum falan tabi kıskançlıktan la bi baktım kızın adını anmayan adam faceden kızı araştırır oldu dedim kendi kendime zeynepppp durrrr eşeği yemleme hemen bi geri vites herşey girdi yoluna üstelik kardeşimin adıyla kızın adı aynı yok saydım sanki öyle biri hiç olmamış gibi davrandım da adam unuttuEvet bu gidişle zorla aklına getireceğim sanki artık bu sorularından bıktı
AA evet gerçekten de öyle bak bu ihtimal hiç aklıma gelmedi .Bak canım benim eşiminde eski sevgilisi vardı mesela evlendikten sonra birkaç kez adını geçirdim laf soktum falan tabi kıskançlıktan la bi baktım kızın adını anmayan adam faceden kızı araştırır oldu dedim kendi kendime zeynepppp durrrr eşeği yemleme hemen bi geri vites herşey girdi yoluna üstelik kardeşimin adıyla kızın adı aynı yok saydım sanki öyle biri hiç olmamış gibi davrandım da adam unuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?