Eşim eski eşini mi özlüyor :(

Hersey adımı karıştırmasıyla başladı ondan önce bı kadar Detaylı düşünmüyordum
Valla ben geçen gün pat diye birine alakasız bi isimle seslendim olabilir yani böyle şeyler .
Gerçekten uzatmayin yok ben kafamdan atamiyorum takıntı yaptım diyorsanız da bi psikoloğa gidin mutlaka.

Valla ben geçen gün pat diye birine alakasız bi isimle seslendim olabilir yani böyle şeyler .
Gerçekten uzatmayin yok ben kafamdan atamiyorum takıntı yaptım diyorsanız da bi psikoloğa gidin mutlaka.
Evet gerçekten takıntı Yaptım soru sorduğumda bana kızınca iyice deliriyorum

Aklına gelmese bile siz zorla sokuyor olabilirsiniz ama takıntı yapmışsınız ne diyim allah yardimcin olsun zor işin

Onun artik eşi değil tabi ki ama çocuğunun annesi.Albümüne de geçmişine de saygı duymalısınız. Çocuklarıyla ilgili en ufak bir sıkıntıda kenetlenecekler.Belki yeri gelecek birbirlerinin sırtını sıvazlayacaklar. Herşey çocuklari için çünkü onlar sonsuza dek anne-baba.

Anne baba olmadı beni rahatsız etmiyor acaba aklında mı onu mu düşünüyor onu mu seviyor diye düşünüyorum

Asla özlemek gibi bir durum olamaz.Esinize haksızlik etmeyin. Her sartta Anne baba olabilmek medeni kalabilmek ne guzel esinizi takdir edin bence. Öyle medeni olun ki birgun yuz yüze gelme durumunda kalirsaniz bile o kadina merhaba diyebilin.Sayginizi eksik etmeyin.O da ayni sekilde olmali tabi ki

Zaten yüzyüze gelsek bile o kadına ben düşman gibi davranmam sanmıyorum ki o da bana davranmaz düşman gibi ... Sadece adımı neden karıştırmış olabilir mesela buna cevap bulamadım hiç

Zaten yüzyüze gelsek bile o kadına ben düşman gibi davranmam sanmıyorum ki o da bana davranmaz düşman gibi ... Sadece adımı neden karıştırmış olabilir mesela buna cevap bulamadım hiç
Size bir açiklama yapma durumuna duşmek istememiş.Şüpheci tavirlarinizdan bunalmis.İsmiyle hitap etmesi tamamen alişkanlik.Baska bir anlam yüklemek doğru olmaz.

Hayır özlemiyor sadece sizin üzüleceğinizi takıldığınızı biliyor o yüzden saklamış konuşmasını.

Ben benimle neden evlendi diye size sormadım yukarıdaki arkadaş eski eşi düşünüyor Demiş ona sordum.
Ayrıca bunlar fikri sabit takıntı değil gayet kadınsal gayet insancıl Düşünceler onun geçmişi olması benim o geçmişi özlüyor mu acaba diye düşünmeme sebep olamaz mı ? Ben ona geçmişini silsin demiyorum hem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…