- 23 Mart 2015
- 5.759
- 12.179
- 448
- 36
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Valla ben geçen gün pat diye birine alakasız bi isimle seslendim olabilir yani böyle şeyler .Hersey adımı karıştırmasıyla başladı ondan önce bı kadar Detaylı düşünmüyordum
Rica ederim canım geçmiş geçmişte kalır çok önemli olsaydı adı zaten geçmiş olmazdı bak güzel bir yuvan var boş şeylerle yıpratma başta kendini sonra eşini ve evliliğiniAA evet gerçekten de öyle bak bu ihtimal hiç aklıma gelmedi .
Sağolasın Zeynep :))
Çok Haklısınız SağolsunRica ederim canım geçmiş geçmişte kalır çok önemli olsaydı adı zaten geçmiş olmazdı bak güzel bir yuvan var boş şeylerle yıpratma başta kendini sonra eşini ve evliliğini
Evet gerçekten takıntı Yaptım soru sorduğumda bana kızınca iyice deliriyorumValla ben geçen gün pat diye birine alakasız bi isimle seslendim olabilir yani böyle şeyler .
Gerçekten uzatmayin yok ben kafamdan atamiyorum takıntı yaptım diyorsanız da bi psikoloğa gidin mutlaka.
Ilk defa farklı Düşünen biri çıktıevet özluyor ama kendı bıle bılmıyor bana kalırsa.... yapbılırsen deşme bu konuyu demekki özluyor
Evet çok taktım hem deAklına gelmese bile siz zorla sokuyor olabilirsiniz ama takıntı yapmışsınız ne diyim allah yardimcin olsun zor işin
Canını sıkmak istemedim ama bnce de eski eşi aklında sen tartışla çıkarak daha çok ozlettirirsn umursamamaya bakEvet çok taktım hem de
Neden peki aklında OLdupunu düşündün ?Canını sıkmak istemedim ama bnce de eski eşi aklında sen tartışla çıkarak daha çok ozlettirirsn umursamamaya bak
Anne baba olmadı beni rahatsız etmiyor acaba aklında mı onu mu düşünüyor onu mu seviyor diye düşünüyorumOnun artik eşi değil tabi ki ama çocuğunun annesi.Albümüne de geçmişine de saygı duymalısınız. Çocuklarıyla ilgili en ufak bir sıkıntıda kenetlenecekler.Belki yeri gelecek birbirlerinin sırtını sıvazlayacaklar. Herşey çocuklari için çünkü onlar sonsuza dek anne-baba.
Bir kadın mutlaka hisseder sizi o şüpheye düşürüyor ise o kadını düşünmesi muhtemeldir. İkincisi ise size eski eşinin adıyla seslenmek normal değil benceNeden peki aklında OLdupunu düşündün ?
O zaman benle neden evlendi ?Bir kadın mutlaka hisseder sizi o şüpheye düşürüyor ise o kadını düşünmesi muhtemeldir. İkincisi ise size eski eşinin adıyla seslenmek normal değil bence
Zaten yüzyüze gelsek bile o kadına ben düşman gibi davranmam sanmıyorum ki o da bana davranmaz düşman gibi ... Sadece adımı neden karıştırmış olabilir mesela buna cevap bulamadım hiçAsla özlemek gibi bir durum olamaz.Esinize haksızlik etmeyin. Her sartta Anne baba olabilmek medeni kalabilmek ne guzel esinizi takdir edin bence. Öyle medeni olun ki birgun yuz yüze gelme durumunda kalirsaniz bile o kadina merhaba diyebilin.Sayginizi eksik etmeyin.
O zaman benle neden evlendi ?
Size bir açiklama yapma durumuna duşmek istememiş.Şüpheci tavirlarinizdan bunalmis.İsmiyle hitap etmesi tamamen alişkanlik.Baska bir anlam yüklemek doğru olmaz.Zaten yüzyüze gelsek bile o kadına ben düşman gibi davranmam sanmıyorum ki o da bana davranmaz düşman gibi ... Sadece adımı neden karıştırmış olabilir mesela buna cevap bulamadım hiç
Ben benimle neden evlendi diye size sormadım yukarıdaki arkadaş eski eşi düşünüyor Demiş ona sordum.Asıl sen onunla neden evlendin?
Bu kadar fikri sabit takıntıların varsa hata etmişsin. İnsanların geçmişini silemezsin, albümde saklar, yılların alışkanlığı ile adını da karıştırır anormal değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?