Eşim eski eşiyle görüşüyor

İntihar etti bu hanımefendi psikolojisi kötüymüş utanmasa beni de al diyecek şaka gibi profillerimi takip ediyor gizli numaradan arıyor beni de izliyor. Eşim bir ay daha sabret toparlanır biter aramaz diyor. Ama bana hiç bitecek gibi gelmiyor.

Bence eşiyle siz konuşun. Bi cinnet bazen herşeyi çözer.
İkinci seçenek sizi kaybettiğini düşünmeli evden ayrılın telefonlarına çıkmayın.
Düzelir

Sevmiyorum ben onu diyor. Zaten bir yıl evli kalmışlar. Kadın evliyken yapmadığını yapmamış ama ne hikmetse benle evlenince bir kıymete bindi anlatamam. Şimdi ben kıskanıyorum kavga çıkaran suçlu ben oluyorum. O mazlum eşim zaten ortada hiçbir şey yokken sorun çıkarıyorsun ne var bunda diyor.

Erkekler kolay kandırılıyor bence bu görüşme son bulmazsa boşanma yolu size de görünür

Aptalı oynarsam sorunlu alana girmezsek ooo muhteşem bir ilişkimiz var. Ben öfkelenince bizimki firara geçiyor. Sonra da ben kuduruyorum. Korkuyorum senden diyor.

Birbirinizi mi dövüyorsunuz?
Siz bir de barışıyor musunuz?
Biraz kendinize acıyın hiç değilse ya, eski karısı için sizi hiçe sayan bir kocanız var farkında mısınız?
Oldu olacak siz de eski sevgilinizle falan görüşün, madem eskiye rağbet var ilişkinizde. Kocanız anlayışla karşılar yani bu mantıkla, eskiler mazlumsa eğer.
Ya da şey yapın, boşanıp eski karısı statüsüne erişirseniz belki size değer vermeye başlar.
Ya uyanın artık, adam aciz kadınlardan hoşlanıyor. Zihniyeti belli işte!

Erkekler kolay kandırılıyor bence bu görüşme son bulmazsa boşanma yolu size de görünür
Erkek yapınca "erkekler kolay kandırılıyor"
Kadın yapınca "... ... ... "
İşte erkekler bu tarz görüşlerden dolayı kendini birşey sanıyor.

Eşinizin zaafı neymiş? Mazlumluk. O zaman siz daha mazlum olacaksınız

O işi de ben yapamıyorum. Hayatımda kimseye muhtaç olmadım. Her işimi kendim yaptım. Ne dayaktan ne kavgadan korkarım. Ne yapıp mazlum olacam inanmaz ki? Hasta bile olmam ilgi gösterilecek kadar. Hani yaşam motivasyonu sağlam insanlardanım. O kadına bir şey yapmak istemiyorum madur olacak yine çünkü. Kimseyi üzmeden çözmek istiyorım ama hep kötü ben oluyorum.

Eşin yanlış yapıyor
Ortak nokta yoksa muhabbette olmaz
Zayıf kadın mi olmalı illa
Sen de vurma adama mazlumu oyna

bence ikinizinde evliligin ne olduguyla ilgili tek bir fikri yok biri karisiyla gorusuyo oteki tekme tokat daliyo (şiddet yanlisi) esiniz eskibesini unutamiyo sizde onu unutturamamissiniz belliki ya o gorsumeyi biraksin yada siz bosanin

Güliyim mi ağlıyim mi bilemedim okurken yüzünde Gülümse ne olan yalnız ben miyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…