- 23 Mart 2017
- 310
- 338
- 103
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
Konuştum şu anda böyle olması gerekiyor. Herşey senin istediğin gibi olmak zorunda değil dedi.Kendimi yerine koydum beyin fırtınası yaptım. Eşini al karşına, senin eski bir eşin olsa ve her çağırdığında acıdığın için gittiğinde ne hissedeceğini ne yapacağını sor. Tepkisine bak bakalım. Sanırım ben olsam eşyamı toplar giderdim, asla görüşmeyeceği şartıyla dönerdim. Eşiniz ciddi bir uyarıya ihtiyaç duyuyor malesef.
E tamam sohbet iste, sohbet ediyo. Valla ben olsam ben de sinirden kudururdum herhalde. Karsina al adam akilli konus esinle, ben yapsam nasil hissederdin, bak bu son uyarim ayrilicam yoksa fln gibi. Ama dovmeden:) tatli bir dille konusnaya calisin bakalimHayır havadan sudan konuşuyor. Arkadaş gibi.
Ya eşimde bulunmaz hint kumaşı ya kıymete bindi dedim ya bu kadar meraklısıydın bu kadar mazlumdun ne halt yemeye benle evlendin onu boşadın. Ya ben naptım kime ne kötülük yaptımda ceza çekiyorum anlamadım ki?
o zaman bir kız arkadaşınla, erkekmiş gibi eşinin yanında sık sık konuş.Gözümün yaşı kurumadı. İşime odaklanamıyorum arkadaşlarım yapıyor işlerimi. Ben kazara bir şekilde bir erkekle bir kelime fazla konuşsam vay kıyamet.
Neden ayrilmislar eski esi ne sebeple bosamis kocani aldatma mi siddetmi gecinememi sebepleri neymis?Ben geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
Ortak bir cocuklari var mi?Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Ortak bir cocuklari var mi?
Yoksa gorusmesininde bir anlami yok. Size sebep ne gosteriyor. Niye gorusuyormus
Biraz serbest bırakın, ne demek şiddet uyguluyorsunuz adama diyecektim ki bu sözler çok ağır olmuş. Ayıp etmiş ne demek yani koynuma hiç mi almadım, kadının da başka kimsesi Yok mu arayacak da her darda kalınca eşinizi arıyor, sanki Yen'i eşi değilde eskinin üstüne kuma gitmişsiniz gibi, Allah yardımcınız olsun. Neden boşanmışlar ,kaç yıl olmuş ayrılalıBen geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?