Eşim eski eşiyle görüşüyor

Konuştum şu anda böyle olması gerekiyor. Herşey senin istediğin gibi olmak zorunda değil dedi.

Wow..canim hayretler icerisinde okuyorum.
Kim olsa ayni senin gibi delirirdi herhalde..
AMA kendini kucultmeye degermi?
Eski esinin psikojisi ona mi kalmis tovbe yarabbim. Yazik vallahi.
Bu kadinlarda ne fena he. Miller kafayi yemis. Sizinde siddet uygulamaniz normal degil AMA bundan sonra uygulamayin.

Eski esinle gorustugune dair kanit toplayin konusmalari kayit Altina alin esinizin ve ikisini mahkemeye verin bosanin.
Siddet uygulamayin. Kendinize olan ozsayginizi ve dogrularinizi kaybederek deliriyorsunuz sizde haklisiniz. AMA degmez inanin bana.
Bosanin ne halleri varsa gorsunler. Aranizdan cekiliyorum diyin yeni bir hayaz kurun kendinize. Arada cocuk yok bu resmen terbiyesizlik onlarin yaptiklari..
Kimse cekmez bunu. Sen aynilarini esine yapsan kudururdu herhal..insanlar kendilerine cok hak taniyor AMA baskasi onlara bunlari yasatsa kabullenmezler.

Hayır havadan sudan konuşuyor. Arkadaş gibi.
E tamam sohbet iste, sohbet ediyo. Valla ben olsam ben de sinirden kudururdum herhalde. Karsina al adam akilli konus esinle, ben yapsam nasil hissederdin, bak bu son uyarim ayrilicam yoksa fln gibi. Ama dovmeden:) tatli bir dille konusnaya calisin bakalim

Konus diyorsunuz da konusacak birseymi kalmis ortada yahu? Kadin konusmus durmus zaten.. Sindirmisler anormali normal gosteriyor esi..kadinda cildirmis iyice..bosanin ciddiyim.

Gözümün yaşı kurumadı. İşime odaklanamıyorum arkadaşlarım yapıyor işlerimi. Ben kazara bir şekilde bir erkekle bir kelime fazla konuşsam vay kıyamet.

Fake demeyi sevmem AMA resmen fake lik bir konu
Ha gercekse ozaman icler acisi resmen. Daha neler duyacagim acaba..

Ya eşimde bulunmaz hint kumaşı ya kıymete bindi dedim ya bu kadar meraklısıydın bu kadar mazlumdun ne halt yemeye benle evlendin onu boşadın. Ya ben naptım kime ne kötülük yaptımda ceza çekiyorum anlamadım ki?

Neden rest çekmiyorsunuz? Neden devam edersen bu iş biter demiyorsunuz? Olayı tekme tokat seviyesine indirmeden neden ayrılmayı denemiyorsunuz?

Gözümün yaşı kurumadı. İşime odaklanamıyorum arkadaşlarım yapıyor işlerimi. Ben kazara bir şekilde bir erkekle bir kelime fazla konuşsam vay kıyamet.
o zaman bir kız arkadaşınla, erkekmiş gibi eşinin yanında sık sık konuş.

sen exle her türlü bağını koparana kadar ben de böyle devam edeceğim de.

Ben geri kafalıyım lütfen ne varmış eski eşte yabancı mı o. Karşılıklı çay içmek yapmadıkları şey mi? Evli olduğum kadın bu yabancı mıymış? Koynuna da al bari dedim? Pişkin pişkin alırım nolacak hiç mi almadım dedi? Diyorlar ki insan neden delirir. Benim arabam eşimde kalmıştı bir gün bu kadın kötü olmuş eşim benim arabamla alıp evine bırakmış. Son bir ay. Bitti bitti bitmedi bitti

Bunu söylediğim için üzgünüm ama eşiniz hala o kadını seviyor.. aynı şey bizim de başımıza geldi biz henüz sevgiliyken eşimin eski eşi intihara kalkıştı.. Bi kız arkadaşı eşimi arayıp hastanede olduklarını söyledi ve eşim de geçmiş olsun ama biz artık boşandık anası degilim babası değilim git onları ara dedi kız arkadaşım var bir daha beni rahatsız etmeyin dedi telefonu kapadı.. ve biz hayatımıza devam ettik.. olması gereken de budur bence..

Neden ayrilmislar eski esi ne sebeple bosamis kocani aldatma mi siddetmi gecinememi sebepleri neymis?
Birde siz onlar bosandiktan ne kadar sonra tanisip evlendiniz

Yaklaşık 1,5 yıl sonra sanki eşimde ciddi bir acıma var çözemedim. O kadının ona yaptığı herşeyi unuttu. Çok pişman diyor. Ona evliyken yaptıklarının cezasını sanki biz evlenince bizim evliliğimizin acısıyla ödediğini düşünüyor. Kadın ise bence sevmiyor sadece inada bindirdi. Çünkü evliyken doğru dürüst evine uğramayan evde sadece yatıp uyuyan konuşmayan kadın birden başkalaşım geçirdi bizimkinin işiyle gücüyle ilgilenmeler filan dostuz biz demeler.

Ortak bir cocuklari var mi?

Biraz serbest bırakın, ne demek şiddet uyguluyorsunuz adama diyecektim ki bu sözler çok ağır olmuş. Ayıp etmiş ne demek yani koynuma hiç mi almadım, kadının da başka kimsesi Yok mu arayacak da her darda kalınca eşinizi arıyor, sanki Yen'i eşi değilde eskinin üstüne kuma gitmişsiniz gibi, Allah yardımcınız olsun. Neden boşanmışlar ,kaç yıl olmuş ayrılalı

Çocuğunuz yoksa o adamdan hiç vakit kaybetmeden bosayin böyle sevgi olmaz çocuk da yok ortada ha başka bir kadınla aldatmış ha eski eşine yazmış geç olmadan daha fazla kendinizi kullandirmayin derim dilekçe verin boşanmak için eğer sizi bosarsa bu onun kaybı olur sizin değil ne olduğunu öğrenmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…