Eşim eski eşiyle görüşüyor

İntihar edecek kadar çok seviyormuş da neden boşanmışlar? Hiç masum gelmedi bana eşiniz.

Sayginin olmadigi bir evlilikte cokta konusulacak birsey yok aslinda. Siddet gostermek ustelik morartircasina...ortada cocuklari yoksa yapilan gorusme ustelik sizin rahatsiz oldugunuz asikar ortadayken hic guzel bir durum degil.birini toparlarken sizi toparlanacak duruma sokuyor. Erken alinmis bir evlilik karari

Yalnız bu eski eş bana hiç masum gelmedi.
Psikolojisi bozuksa terapi alsın antidepresan kullansın.
Eski eşiyle görüşmeyi bırakip tüm bağlarını koparması lazım başka türlü unutamaz ki zaten .
Bence tamamen hırs yapmış başka bi kadına kaptırmak istemiyor eski kocası kıymete binmiş.
E haliyle eşini taniyor eski kocası sonuçta bi şekilde kendini acindirip yanında tutuyor.
Böyle devam ederse olaylar alevlenir aralarında cinsellik bile yaşanabilir.
Kesinlikle görüşmeleri söz konusu bile olmamalı.
Sizin yerinizde olsam rest çeker görüşürse de terk ederdim sanırım.
Ortada çoluk çocuk yok çünkü görüşmeleri anormal hatta alenen aldatma bana göre.

Kocanıza şiddet uygulamaya devam ederseniz onu mazlum eski karısına kendi ellerinizle teslim edersiniz.

Nereden biliyorsunuz bir şey olmadığı aralarında? Sonuçta eski eşi, evlilik hayatı yaşamışlar yani, ateşle barut yanyana. Üstelik çocuk da yok, görüşmesine hiç sebep yok, madem eski eşini ben evlenince psikolojisi bozuldu diyecek kadar çok düşünüyormuş evlenmeseymiş sizinle, ben ömrümde böyle saçma bir şey duymadım, nasıl katlanıyorsunuz bu saçmalığa, utanmadan bir de yabancı ile mi görüşüyorum diyormuş, ay çok sinir oldum. Normalde şiddete çok karşıyım ama bu adamı da öldürmemek elde değil, bence ciddi bir şekilde konuşup bunu yapmaya devam ederse boşanacağınızı söyleyin, gerçi pek umursamayacaktır çünkü eski eş eski olamamış pek.

Koca nasıl dövülür ya ben adama 10 vursam birşey olmaz o beni parmak ucuyla ittirse yere yapışırım.Minyon bir kadın da değilim yani.

Okudukça sinir oldum bana ne oluyorsa :) Bence bu durumda ezilen mazlum sizsiniz, acıyacaksa size acısın, en güzel zamanlarınız kavga ile geçiyor. Adamdaki rahatlığa bak ya, ortada bir şey yokken diyor bir de. Evli iken yapmadığını bırakmamış diyorsunuz şu an nasıl mazlum oluyor sormuyor musunuz eşinize?

Ortada coluk cocuk yok ne diye gorusuyomus 6aydir evliymissinz o adam kafayi yemis salak mi ne ben olsam vazolari kafasinda parcalarim sen adamla dalgami gcysn diye cok snrlendm

Bir adama zorla su bile getirtemezsin, millet eski sevgililerini fergat figan ariyorda adam sevmiyorum seni diyip yuzune kapatabiliyor.
Sirf mazlum diye karisini bile hice sayip gidecek kadar yufka yurekli ama kadini birakip baskasiyla evlenecek kadarda katı. Gercekten cok inandiriciymis esiniz.
Aralarinda hic birsey olmasa bile sizin duygularinizdan daha on planda tuttugu bir kadin var ortada farkinda misiniz?
Seni seviyorum dedigi, evlendigi, karim dedigi, elini tuttugu, ayni yatagi paylastigi kadinla gorusuyor farkinda misiniz? Ve ortada onlari baglayan hic bir sey yokken..
Acaba onlari hala gorusturebilen sey ne?

Oncelikle Yeni uyeliginiz hayirli olsun
Bosanirsiniz yakinda eski es eskimemis belliki ortada cocuk yokken niye gorusulsunki cok haklisiniz sinirlenmekte

Aptalı oynarsam sorunlu alana girmezsek ooo muhteşem bir ilişkimiz var. Ben öfkelenince bizimki firara geçiyor. Sonra da ben kuduruyorum. Korkuyorum senden diyor.

Korkar adam tabi.Tekme tokat girmek ne demek? Resmen adamı dövüyorsunuz.Bunun hiç bir mazereti olamaz.

Kocanız karakter sahibi olsa ne buna müsade eder ne de böyle bir tavır içinde olan biriyle evli kalır.

Konunuzda haklısınız ama yaptıklarınızda haksız.Devam edin iyice eskisine yanaşsın bu daha iyiydi diye

Valla ben eski karisiyla konuşur olayı çözerdim. Madem kocanız anlamıyor. Çıksın hayatinizdan yuh ya.

Anlasam anlatırdım. Kadın bana sen yok olsan bizim sorunumuz yok diye sosyal medyadan laf söyledi ama eşim bana sen ona aldırma sana bir şey yapmıyor dedi. Sonuçta ben onun kocasını elinden almışım! siz boşanmışsınız sonra benle tanışıp evlendin ben nasıl elinden aldım diyorum. Anlamıyorum kadın boşansa bile eşimin onu bırakmayacağına inanıyormuş ki kadın haklı. Üstelik eşimi boşayan kendisi.

Ya dayak yeme ihtimali olduğu halde bir kadın nasıl bu hale geliyor bir düşünmek lazım beni eleştirirken ben zaten ohh ne iyi yaptım demiyorum ki. Kadın parmağına alyansını takmış öyle geziyor. Ama ben sakin olmalıyım değil mi

Gorusme derken sohbet ediyo demiyorum demissiniz. Nasil gorusuyo peki anlamadim? Yani ariyor rahatsiz ediyor, esiniz de arama beni tarzinda mi konusuyor?

Kendimi yerine koydum beyin fırtınası yaptım. Eşini al karşına, senin eski bir eşin olsa ve her çağırdığında acıdığın için gittiğinde ne hissedeceğini ne yapacağını sor. Tepkisine bak bakalım. Sanırım ben olsam eşyamı toplar giderdim, asla görüşmeyeceği şartıyla dönerdim. Eşiniz ciddi bir uyarıya ihtiyaç duyuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…