- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi nickyokdayok
-
İntihar edecek kadar çok seviyormuş da neden boşanmışlar? Hiç masum gelmedi bana eşiniz.İntihar etti bu hanımefendi psikolojisi kötüymüş utanmasa beni de al diyecek şaka gibi profillerimi takip ediyor gizli numaradan arıyor beni de izliyor. Eşim bir ay daha sabret toparlanır biter aramaz diyor. Ama bana hiç bitecek gibi gelmiyor.
Biraz zaman ver kendisini toparlasın diyor. Bizim evliliğimiz ona çok ağır gelmiş. Kankan napıyor diyince eski eşini sorduğumu zannetti kıskançlıktan kurtulamıyorum. Biliyorum bir şey yok aralarında ama sabır yok.
Sevmiyorum ben onu diyor. Zaten bir yıl evli kalmışlar. Kadın evliyken yapmadığını yapmamış ama ne hikmetse benle evlenince bir kıymete bindi anlatamam. Şimdi ben kıskanıyorum kavga çıkaran suçlu ben oluyorum. O mazlum eşim zaten ortada hiçbir şey yokken sorun çıkarıyorsun ne var bunda diyor.
Aptalı oynarsam sorunlu alana girmezsek ooo muhteşem bir ilişkimiz var. Ben öfkelenince bizimki firara geçiyor. Sonra da ben kuduruyorum. Korkuyorum senden diyor.
Hayır havadan sudan konuşuyor. Arkadaş gibi.Gorusme derken sohbet ediyo demiyorum demissiniz. Nasil gorusuyo peki anlamadim? Yani ariyor rahatsiz ediyor, esiniz de arama beni tarzinda mi konusuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?